Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Bir de şu var, casual oynayacak adam raidlerle pek iş yapmayacak adam, 5man mythicler ve üstü gidecekseniz melee seçmeli. Geçen bir postta vardı burada, melee dungeon ranged raid diye. Raide LFR kıvamında giricekseniz ranged'e gerek yok. Shaman ve hunter 2 gruba da uyan alternatifler. Pure range, pure melee oyunun gelişiminde üzebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok dalgalandım falan ama sonunda DK'da karar kıldım.

2 deeps speci iyi olup da yanında 2ndarysi iyi olan nadir classlardan biri. class fantasy iyi. artifact iyi. rotasyon as challenge as they come.

tek sıkıntım çüce dk'a gitmeyecek mi diye düşünmeye başladım. baya mog yaptım, bir moga benzemedi. bilgisayar kasası gibi oluyor boyu çok kısa omuzlar çok geniş olduğu için. human a çevirebilirim sankim.
Sosyal ağlarda paylaş

Classlar arası karar veremiyorsanız girin proving grounds yapın. Düz dummy dövmek gibi değil, goldda falan cdlar dahil herşeyi kullandırıyor. Tek sıkıntı tabi artifact olmadığı için legion speklerini tam görememek.

Warrior mesela artifact powerları açınca arms için furyden daha iyi diyorlar özellikle ST ama şu anda baya sikko colossal smash uptime yeterli olmadığından. Yine de fury böyle daha bi dövüyor sanki iki tane baltayı alınca DUF DUF DUF. Class fantasyden anladığım bu kadar benim, orçla duf duf balta vurmaca.

DK da çokzel gerçi, bu akşam bi daha deneyeceğim dk mı veryor mu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi raidde vs. o animasyonlari effectleri gormeyeceksiniz zaten. Altinizda ates var, bossun gotu guzel mi falan onlara bakacaksiniz. Hem zaten 2 sene ayni animasyonlar en iyi ihtimalle; hepsi sikacak sjfd.

Gorsel anlamda en onemli sey irk ve artifact gorunumu bence bu exp.te. Ben class secerken kriter olarak artifact'lara baktim bu sefer. Aksam bir son dakika golu olmazsa bu exp. prot. Paladinim dnfk. Mage, dk, holy pala derken prot'ta karar kildim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...