ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 ben 5 saatte 76 falan oldum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Artifact Power Main/Off Spec WTF DO I DO! https://www.youtube.com/watch?v=QzYjGPTy-x4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Laurelin said: Paladinde ashes to ashes almadan oynama sansin yok eee, olacak o kadar, ashes to ashes dust to dust memory remains... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 dh için plate mog aldım 200 shard. tıkladım ama hiçbi yerde bulamıyorum görüntü. nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 DH için değil o. Kim giyebiliyorsa ona. Sadece herkesle alabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Ya şimdi holy paladin kasmak için önce Ashbringer'ı mı levellamak lazım? World questleri holy olarak yapmak mantıklı mı? Gözüm holy'e kaydı bir an ama retri oynamak istemiyorum holy oynayabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Koydugum videoda toweliee'ye gore holy ile retri arasinda level kasma acisindan fark yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Videoyu izlemediydim. Youtube'da biraz baktım ama sıkıcı diyorlar sadece, hız açısından pek kıyaslamamışlar. Bir de off-hand neden görünmüyor millet oynarken? Modellerde falan var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 off hand belde duruyor iste :p prot > holy = ret level hizi olarak, hangi specle levellarsaniz levellayin artifact powerlar item olarak dusuyor. ret levelliyip holye gecip holy artifacte yedirmek mumkun itemlari ret in hizli olmasi icin ashes to ashes almasi gerekiyor, protta oyle bir sorun yok o yuzden hiz konusundan bakanlar icin en temizi prot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 raidlerin 3 hafta sonra başlıyor olması ne kadar güzelmiş, en son mop'ta invasion başı görmüştüm 1 hafta sonra açılıyordu anamız ağlamıştı kastırıcaz diye -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Her an değişiyor kararlarım ya. Magi dedim, dk dedim, holy pala. dedim, şimdi prot.a bakıyorum o da çok seksi. Bu exp.i herhalde başlamadan bırakacağım class seçemediğim için sdfk Edit: Aslında gönlüm mage'den yana da, oyundaki en kötü artifact'lar da onda. Bir tek frost'un son artifact skin'i çok güzel. O da sevmediğim tek spec'i mage'in :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Ben hunterda karar kıldım. Altlara ne zaman geçerim bilmiyorum. Zaten casual adamım, 110a gelsin de bi insanlar maine tam ona göre karar vericem. Ama şimdilik Hunter MM. Melee gerekirse dungeonlarda Survival ile melee ye de dönüyor nasıl olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 şu an ne yapabiliyoruz? dh açıp invasionları yaptım, şard mard mog item biriktirdim. başka bi aktivite yok galiba şu an di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 pet ve toy toplanabilir vakit bolsa, tabii hemen ah'ye koymayın bu aralar herkes bunları kastığı için çok düşük gidiyor fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 her pet ah'ye koyulabiliyor mu ya? nerede savaştırıyoruz birde, nasıl kasılıyor. gireyim o işe bende bari sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 nienna said: şu an ne yapabiliyoruz? dh açıp invasionları yaptım, şard mard mog item biriktirdim. başka bi aktivite yok galiba şu an di mi? yarın hamam'a gidebilirsin, ordan market alışverişi falan. evi temizleyip bulaşık/çamaşır birikenleri halletmek lazım. meyve suyu falan hazırlayabilirsin pazartesi gecesi için enerji olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 tunch said: nienna said: şu an ne yapabiliyoruz? dh açıp invasionları yaptım, şard mard mog item biriktirdim. başka bi aktivite yok galiba şu an di mi? yarın hamam'a gidebilirsin, ordan market alışverişi falan. evi temizleyip bulaşık/çamaşır birikenleri halletmek lazım. meyve suyu falan hazırlayabilirsin pazartesi gecesi için enerji olur ^^ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 sadssa o değil dh horde açtm şak diye öldü lan volhin adam ne zaman hatsa oldu gözlerim dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 dünya fani kardeş, ölen ölür kalan sağlar bizimdir sylvanas ile for the horde demeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Mülteci akımında kalıcı lider arayışı anlamsız. Hepsi kılıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 class secemedim, dh yeni class dedim aldim expansion ama pek kotu geldi bana dh. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Beta hakkinda bir soru Cenarius ölmedi mi wc3 de? Nerden cikti cenarius simdi? Ysera yi nasil kesebildik cok sasirtici. Zaten corrupt olmasi daha da üzdü amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 The night elves believe he sleeps in the Emerald Dream while his wounds heal, and that he will some day join them again Cenarius makes a return with Malfurion Stormrage in World of Warcraft: Cataclysm to fight Ragnaros in Mount Hyjal.[7] While offering quests at the Gates of Sothann, he also appears at the Sanctuary of Malorne[27, 63] during the Firelands Invasion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Hmm cata oynamadim bak kaçirmisimnorayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 ayni sekil yserada cata nin sonunda olumkanati kestikten sonra diger aspectlerle beraber guclerini kaybediyor https://www.youtube.com/watch?v=bYVA0Hh6u3U https://orig00.deviantart.net/ced8/f/2016/058/9/9/_fan_art___meme__quick_by_vovina_de_micaloz-d3n9xb0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar