4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Tanaan Jungle'da daily questler hariç rep kasmanın yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 ahde item var satılan bütün dreanor fraksiyonlarına +1k rep veren onu alıp anında fulleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 olorin84 said: ahde item var satılan bütün dreanor fraksiyonlarına +1k rep veren onu alıp anında fulleyebilirsin. adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Medallion of the Legion olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 demon hunterlarıda illidan kasalı skoda ile götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Medallion of the Legion tanesine 4k gold istiyorlar :) oyuna 1 ay önce başladım toplasan 20k param var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mage ile devam mı edeyim yoksa melee olarak dk mı dh mi? pvp yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Neden bahsediyorsunuz yav anlamadım :P Düşük karakterleri 100leme olayı bu bahsettiğiniz değil mi yani hali hazır karakterlerim 100 ise son 2 sayfa gereksiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Neyini anlamadın abi her postta "lvl bilmemkaça kadar" yazıyo insanlar :D lvl 100 olunca da chestleri açıp yoluna devam ediyorsun gg no re. (no re değil tabi, yeni bir altla gayet de re) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 alt lara 700-720 armor ve 700-725 silah istiyorsan git invasionlarda afk ol kasaları biriktir abso :D gerçi biz altları oynayıp 110 yapana kadar muhtemelen loomlar 110 a çıkacak onları kullanacağız zaten. Gereksiz bir arsızlık söz konusu yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Ya birde sormak istediğim bişi var. Şimdi ben prof 600/600 yapmadan mecburen Dreanor'a başladım. Sonra bir scroll cıktı 700 yaptı ve Dreanor'da yapılan şeyleri yapabiliyorum ama şuan leatherworing 295/700. Legion gelince yine yine benzer bir sistem mi olacak? 700+ yapmadan. Legion itemlerini yapabilecekmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 4Ever said: Legion gelince yine yine benzer bir sistem mi olacak? 700+ yapmadan. Legion itemlerini yapabilecekmiyim? Daily questleri yapabilmek için 100 skill gerekiyor, bi sürü yerde 100 yeter falan demişler ama 300 yazan yerler de okudum. Özetle evet Legionda o sistemin daha da güzeli olacak. Gaddemit sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Yapabileceksin. Skill levelın craft edilen itemlara etkisi yok. Sadece o crafting profa özel mountlar falan 800 istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Itemları 1 skille bile yapabileceksin ama 300 skill olmadan crafting için gerekli world questleri alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Ya zaten wodda nasıl bir profession 100ün altında kalabilir :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Şu artifact power olayını ne batırmışlar ya, Artifact knowledge diye mekanik koymuşsun eyvallah süre geçtikte knowledge daha artıyor aldığın artifact power a bonus veriyor burada birileri tabloyu paylaşmıştı. Şimdi salak olan taraf betada son anda treasure chest/rare/questlerden aldığın artifact power da bonusdan etkilenecek hedesi getirmişler direk işin .oku çıkmış. Millet şimdi önüme çıkan chestleri açmayayım, rare öldürmeeyim hatta suramar ı hiç yapmayayım, biraz knowledge level arttıkran sonra raid yapmaya doğru hepsini bir anda alır öküz gibi artifact power alırım moduna girdi. Ne gerek vardı buna anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 1 ay önce onun tam tersini demişlerdi, lvling sırasında aldığınız AP kaynakları questler chestler vs. AK ile scalelanmayacak, lvl110+da gelenler sadece etkilenecek diye blue var. Bug falan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 simdi yeni bug bulundu iste, ap veren itemlari void storage a atip geri cekince guncel AP ye scale oluyorlarmis lel (void storage item state i etkiledigi icin) treasure ve questleri nasil fixlerler ama bilmiyorum, treasuredan gelen ap cok abarti bi rakam diilde suramar questleri baya onemli suramar progression ve rep icin bunu delaylicek adamlarin amaci zaten AP knowledge kasip raidler acildiginda bu itemlari dumplamak, extra 1 artifact trait alsalar bile world first rekabetinde cok onemli bunlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 yok o void storage kısmı direk exploit, onu fixledik sağolun demişler (fixledik dedikleride artık AP veren itemlar void e atılmıyor o yani fix). Ama quest/rare/treasure chest hedesine hiç yorum yok bug mug değil yani bilerek değiştirilmiş. biri duyurmuş hatta http://blue.mmo-champion.com/topic/753394-4m/ The fact that Artifact Power rewards from quests and treasures now scale with Knowledge is not a bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Phase 1-2 yapıyorsun sonra privite groups a tıklıyorsun kasıcağın mekanı yazıp aratıyosun dökülüyor liste giriyorsun gene 1-2 gene 1-2 öyle öyle levelliyorsun. 90-100 arası ben tag gruplu+full heirloom+2x de exp potion çektim nonstop phase 1-2 farm ile 1.5-2 saat sürdü. Sizinkinin potionsuz 1 saat sürmesinin pek imkanı yok? bugmu yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Ben full heirloomla kasiyorum, 90 - 100 arasi 1 - 2 - 3 yapinca 20dk'de 1 lvl geliyor. 10 lvl 200dk yani. 99 lvl oldum 4 5 lvl'dir check ediyorum sureyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Gene anlamadım ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 neyi anlamadın? git bölgeye farmla bitmeden çık lfg den gruba gir kasmaya devam et. pot ve heirloom varsa daha hızlı kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Darksun said: yok o void storage kısmı direk exploit, onu fixledik sağolun demişler (fixledik dedikleride artık AP veren itemlar void e atılmıyor o yani fix). Ama quest/rare/treasure chest hedesine hiç yorum yok bug mug değil yani bilerek değiştirilmiş. biri duyurmuş hatta http://blue.mmo-champion.com/topic/753394-4m/ The fact that Artifact Power rewards from quests and treasures now scale with Knowledge is not a bug. o zaman direk quest/rare/treasure skiplemek mi mantıklı olan yoksa bu çok minimal bir avantaj mı sağlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 valla onları sonradan toplamaya geri gitmek daha çok üşendirir düz kasmaktan. alın gitsin. Gören de world first kasıyorsunuz sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar