Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 sende mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 launch a izin alıcaktım 2-3 gün bu ddos olayları başladıysa bitmez sanırım. O yüzden vaz geçtim ya izinli olup kanser olucağıma çalışırım paşa paşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Suark said: sende mi ya asdfsd delimisin sene 2016. birak mmoyu herhangi bi oyuna iki saaten fazla dayanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 release tarihine 8 gün var daha yahu şimdiden ne ddos çıkarımı yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Seele said: hangi serverdayiz nerde basliyoruz? mythic raid yapmıycaksan serverın çok önemi yok, patide herkes horde tabii o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 kerbal oyna bak çohgzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Demon Hunter abi biraz güçlü olmuş yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 no man sky oynadim. güzel ilginc bir oyun. ama 3 saat sonra doydum kapadim. dota falan atiyorum zaman olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 No Man's Sky'a 3 saat dayandıp mmo oynayamam demek olmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 invasionlar mı değişti yahu ? gökte açılan portalımsı şey daha bi değişik geldi gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 end boss tahmini yapalim biraz ya ben baslayım -avatar of sargeras yada azshara.Kjyide görücez orası kesinde end boss olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 "sunwell was merely a setback" olmasın da gerisi farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 1)Kavimler göçü 2)Sivaslıların istanbula göçü 3)Türklerin twisting nether horde göçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Saeros said: "sunwell was merely a setback" olmasın da gerisi farketmez olacağına bak. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Bu ara videolarda deniz ortasindaki kocaman naga azshara heralde. Dunya patlayacak biz nelerle ugrasiyoz bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Saeros said: "sunwell was merely a setback" olmasın da gerisi farketmez bu olucakta 7.4te degıl 7.2 yada 7.3te:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Valvyn said: 1)Kavimler göçü 2)Sivaslıların istanbula göçü 3)Türklerin twisting nether horde göçü 2 gündür trade'den anamızı bellediler ya, sürekli dini muhabbetten trolleyenlere karşı laf yetiştiriyorlar ama belli yani yaş aralığı 10-15 onlara kredi kartıydı, oydu buydu veri bir şekilde şu oyuna sokan ebeveynlerin allah belasını versin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Rogue class hall Dalaran'dan girişi var, diğerlerinin nereden bilmiyorum ama Dalaran'a bağlamışlardır diye düşünüyorum. Garrison kısmında da bence gold açısından yararlı içeriklerdi ama professionları bitirdiler, o çok kötü oldu. Herkesin mine+herb yapabiliyor olması o profları da bitirdi. Proflar açısından kötüydü WoD bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 herhalde hepsi dalaran ile bağlantılı olur, shamanınki de dalarandan portal ile bağlantılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 En güzeli hunter ya. Adam kartal çağırıyor ayağına class halla gitmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 class hall geldi mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Hunter'a giderliyim ya gerçekten.. BM ile kasarız quest + farm, MM ile dung+raid (dungeonda Survival girip melee kasılabilir). Şu dungeonda melee, raidde range konusuna da çok yatkın flexible bir karakter olabilir bu expte Hunter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 her classin ya dalarandan portali var yada kendi teleportu var, order hallarda dalaran portal var ve arti dalaran HS var. paladin-priest portallari faction alanlarinda, ayni sekil geri donuste mage drood monk dk nin teleport (drood un ustune azeroth ve kalimdordaki agaclara teleport olayi var oradan) warrior krasus landingde valkurure gidip teleport oluyor, shaman gene krasus landingde portal, hunter ise oradaki kus ile konusup ucuyor demon hunterin adacik var daralanda gene glideliyor oraya ordan portal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 DarKRideR said: 2 gündür trade'den anamızı bellediler ya, sürekli dini muhabbetten trolleyenlere karşı laf yetiştiriyorlar ama belli yani yaş aralığı 10-15 onlara kredi kartıydı, oydu buydu veri bir şekilde şu oyuna sokan ebeveynlerin allah belasını versin ya... sağ tuş tıklayıp Report > Language'i işaretliyorsun otomatik ignore'a alıyor, belirli miktarad reportu yerlerse de min 48 saat olmak üzere katlanarak silence penalty yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aschil Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 kujo123 said: end boss tahmini yapalim biraz ya ben baslayım -avatar of sargeras yada azshara.Kjyide görücez orası kesinde end boss olmaz bence. Titan olucak, ee çoğu öldü... geriye kalanda belli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar