yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Prof kasmam lazım invasion takibinden bişi yapamıyorum yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 sen iyisin. ben çamaşır makinesini çalıştırcam evi toparlıcam falan her şeyi bıraktım ne kassam derdindeym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 tüm 70leri 100ledim, 2 tane kaldı, şimdi 54 warlock 30 priest falan var onlara başlıyım dıyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 pvp serverda oynamayan wow oynuyorum demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Strongmanlere katılmayanlar kas yapıyorum demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Horde karakterleri Westfall'daki Invasionlarda havada bekletiyorum, aşağı indiğim anda ölüyorlar :D Dun Morogh'da bile bir nebze rahatta Westfalla'daki grup filmdeki gibi yardırıyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 butthurt diyoruz ona :D uçarken zamanında horde iyi koymus diye pankartla gezmek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Saeros said: Saeros said: blizz'in de anınakoyim ayrıca vazgeçtim geri alıyorum http://i.imgur.com/096JNe4.jpg http://i.imgur.com/pqj7kF6.jpg bunlarin hepsinde asagi yukari iyi gear oldugunu varsayiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 700 ilvl ust baş ve silah veriyorlar zaten invasionlardan düşen chestlerle. E gelen nethershardları da harcayıp yüzük falan aldıysa arkadaş hepsinde 700ilvl vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 shamanı 74 den 97 e getirdim şiir gibi oldu ya. aktif olarak oynamayı exp ile ödüllendirme çok iyi oldu. sanırım son 1-1.5 saatte exp nerf geldi bosslara. aynı exp bonusuyla 50k'dan 34k'a düştü boss başına exp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bi Rogue kaldı kasmadığım o da 81 oldu artık daha da kasmam bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ultima gibi oldu valla. PH on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 https://puu.sh/qIXY9/9fb98275fc.png Daha level 88, bakalım 100e kadar kaç olucak. Invasion aralarında levelimin zonuna gidip orda quest yapıyorum. Edit: 40'ar chest var. 40 invasion :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Dur bakayım benim pala ile summon etmeyi deneyelim Kal Vas Grand Marshal Sem Corp Sam said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Summonlama bosuna heueheu Paladinin en les yillarinda inatla oynadi, lich kingden beri paladin ozellikle ret cidden zevkli idi ve 8 sene sonra "mah class fantasy" ile paladinin icine edildi gene gameplay olarak lol Hani hic bilmesin gormesin bole aptalliklari, paladin forumu bile 2006-2007 atmosferini yasiyor ehueheu Return to roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Ret paladin nasıl 110 da betadan bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ayni halt var bende 110 maxed artifactli ret betada rakam disinda gameplay olarak tek farki wake of ashesin instant 5 holy power vermesi ki bunun aptal rotasyonu rahatlattigi tek ama tek yer combat basindaki anlamsiz holy power ramp up bide aoe yi bi tik iyilestiriyor ki su an cop otesi ret aoe live de onun disinda aptal 8sn judgement penceresi zaten specin icine eden, movement agirlikli her encounterda aci cekiyorsun ve bol bol missleniyor o aralik. add geldi acil dps mi yapman lazim? uzgunum judgementini az once bossta kullandin bekle, boss aoe atti kacmanmi gerekti? uzgunum finisher vurmayi kacrdin judgement araliginda ve %40 az dps yaptin, bi sonraki judgementa bakicaz :D uyuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Reti bu şekilde bırakmazlar vanillada bile daha iyidi.. En azından Prot ve Holy güzel şu an hoş prot en bayık dönemi akışkanlık açısından ama en azından güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 60 level a kadar invasion ile kasmanın püf noktası var mı ? Tabanvay ile uçmadan gidilmez gibi sanki ama belki bir yolunu bilen vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Yapabileceğin yerde çıkınca 2. veya 3. phase de logout olup baştan başlıyorsun devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 gündelik olarak napıonz oyunda şimdi grind mi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ulfang said: ultima gibi oldu valla. PH on lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Laurelin said: ayni halt var bende 110 maxed artifactli ret betada rakam disinda gameplay olarak tek farki wake of ashesin instant 5 holy power vermesi ki bunun aptal rotasyonu rahatlattigi tek ama tek yer combat basindaki anlamsiz holy power ramp up bide aoe yi bi tik iyilestiriyor ki su an cop otesi ret aoe live de onun disinda aptal 8sn judgement penceresi zaten specin icine eden, movement agirlikli her encounterda aci cekiyorsun ve bol bol missleniyor o aralik. add geldi acil dps mi yapman lazim? uzgunum judgementini az once bossta kullandin bekle, boss aoe atti kacmanmi gerekti? uzgunum finisher vurmayi kacrdin judgement araliginda ve %40 az dps yaptin, bi sonraki judgementa bakicaz :D uyuzlar şimdi benim paladin oynamışlığım falan hiç yok ama dbm bu yüzden yok mu zaten ? ne zaman add geleceğini, boss'un ne zaman aoe ability kullanacağını falan görebiliyorsun, haliyle abilitylerini ona göre ayarlayabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 ability bossa göre ayarlanmaz ability her zmn max dps nası cıkar ona gore ayarlanır.dolayısı ıle laurein dogru soyluyor max dps cıkarmana baya bı fazla engel var paladınde dıger classlarda yok nıye acayım paladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 cooldown değil ki bu 3-5 sankiye bekletesin, rotasyonun içinde olan ability için sürekli boss timer beklemek feci saçma bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar