madcow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Prof kasmanın her zaman gold icin katkısı var. Suan kasmak da en mantıklı zaman cunku insanlar yapcakları isleri olmadıgı icin eski matları farmlayıp duruyorlar. Legion cıkınca kimse eski zonelara gitmeyecek o matların fiyatlarının hepsi fırlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 DarKRideR said: ben tailor kasacağım ya, çanta kitleyeceğim herkese sokarlar. düşüne düşüne karakter 70 oldu halen prof almadım sddsfs acele etmene gerek yok zaten. Bildiğim kadarıyla Legion da daha büyük çanta yok yine hexweave takılacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Level 58 olana kadar 40 tane chest birikti. Çılgın para gelicek vendorlardan ehuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 artı eksi 1 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 madcow said: Prof kasmanın her zaman gold icin katkısı var. Suan kasmak da en mantıklı zaman cunku insanlar yapcakları isleri olmadıgı icin eski matları farmlayıp duruyorlar. Legion cıkınca kimse eski zonelara gitmeyecek o matların fiyatlarının hepsi fırlayacak. Eski matların bir önemi yok ki aslında? Catch-up ile 0'dan bile 600+ itemleri craftlayabilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hah önemli olan buydu işte, madem var bu kasmanın bir manası yok şu durumda, Legion gelince yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Gangren said: madcow said: Prof kasmanın her zaman gold icin katkısı var. Suan kasmak da en mantıklı zaman cunku insanlar yapcakları isleri olmadıgı icin eski matları farmlayıp duruyorlar. Legion cıkınca kimse eski zonelara gitmeyecek o matların fiyatlarının hepsi fırlayacak. Eski matların bir önemi yok ki aslında? Catch-up ile 0'dan bile 600+ itemleri craftlayabilecekler.Eger 3x odemeyi kabul edersen tabiki. Eski matlarla kasmayı 7k tutan enc. Catch up ile 21k falan tutuyordu suan WoD icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ben ne demek istediğinizi anlamıyorum ya. eski matları farmlayıp, çanta kasıp satıyorsanız falan ok de. legion ı etkileyen tarafı ne onu şey yapamadım. 1 skill ile 600 skill gibi craft ediyorsun işte legion recipelarını. mat cost aynı, recipe aynı. neyin neyi keçap etmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Şu epic mountlar falan 1 değil de 800 skill istiyor olabilir, belki onun için ketçap gerekir. Aksi halde hiç bi fark yok arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Gathering skillini yükseltirsen, rahatlıkla crafting prof'u kasabiliyorsun. Gathering düşük kalırsa işkence ama. Nugget, petal falan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 bingildak said: ben ne demek istediğinizi anlamıyorum ya. eski matları farmlayıp, çanta kasıp satıyorsanız falan ok de. legion ı etkileyen tarafı ne onu şey yapamadım. 1 skill ile 600 skill gibi craft ediyorsun işte legion recipelarını. mat cost aynı, recipe aynı. neyin neyi keçap etmesi?Prof un 0 olmasıyla 600 olması arasında bir cok recipe farkı var. O recipeleri yapıp satarak(duz woolen cloaktan bile 100g 100g geliyor yani) baya iyi bir gold kaynagı yaratıyorsun. Eski matları farmlamak zorunda degilsin AH den alıp yapıp satabilirsin de. Eger gold kasmak gibi bir derdin yoksa tabiki bir anlamı yok. Ama gold expansion baslarında en cok lazım olan sey her zaman. Crafting matı, pot, flask, food, boe hersey golddan geciyor. O yuzden crafting i 700e kadar kasıp sonra AH den fırsat buldukca kar etmek ve o karları yeni expansiona aktarmak. Dedigim gibi gold ustune oturuyorsan ya da parayla gold alıcaksan sıkıntı yok hic dokunmayabilirsin. Yoksa suan professionlarınızı kasmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Ok şimdi anladım. Benim vaktim yok abi onlarla uğraşmaya basarım tokenı geçerim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 LFR de istemiyolar zaten ench falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 para ile goldu suanmi yoksa legion basımı almak daha mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Ben para harcayacak yer bulamıyorum hala para ile gold alan var ilginç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ilginç değil. Gold kasmakla uğraşacağı sürede adam başka birşey yapıyor. Oyun dışında filan da olabilir bu. Tercih meselesi. "AH önünde 5 dakikamı ayırarak günde 5k yapıyorum ama" HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 kujo123 said: para ile goldu suanmi yoksa legion basımı almak daha mantıklı?expansion sırasında bir cok oyuncu geri gelecek ve oyuna baslayacak bir cogu 1.5 sene once dusuk goldda bıraktıkları karakterlere yeni petleri xmogları almak icin token alacaktır. Ya da legionda boe almak icin gold lazım olacagı icin token alacaktır. Pre expansion vurdugunda 90kdan 70klara dustu eski oyuncuların gelisiyle. Legion geldiginde de tekrar dusmesini bekliyorum ben kendi acımdan. O yuzden daha token almadım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 barbu said: ilginç değil. Gold kasmakla uğraşacağı sürede adam başka birşey yapıyor. Oyun dışında filan da olabilir bu. Tercih meselesi. "AH önünde 5 dakikamı ayırarak günde 5k yapıyorum ama" HAYIR Abicim para kastığımı nerden çıkartıyorsun ? tercih meselesi tabi skindirik bir bineğe 100k da verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ben gold kismini umursamiyorumda tek tavsiyem 300 yapin en azindan profession world questleri 300 skillde spawn oluyor, eger "yeaa ne olcak sonra kasariz" diye ertelerseniz baya artifact power kaybi yasarsiniz ilk haftalarda http://i.imgur.com/yxtdFV8.jpg buda dursun surada offspec gayet kasilabilir gorundugu uzere, mythic raidlerd ebole world first vs pushlamiycaksaniz gerek yok tek spece odaklanmaya zaten o duzey kafayi siyirmis olanlar split heroic yapicak alt karakterleri ile filan, zaten adamin maini warrior ise 2-3 warriori oluyor o duzeyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ben iki tane gather alayım o zaman, craftlar bop değilse zaten ah'den eşten dosttan alırım itemları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Sadece main vermekle main+off vermek arasında main spec hep aynı gidiyor gibi? Değişik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 28 hafta her gün daily yaparak (6 ay) off'a hiç bonus atamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ben enchant kasıyordum tekrar da o zaman yanına tailor düşünüyordum, çanta işinde eskisi gibi para yok sanırım. hexweave için tekrar draenor falan gitmem gerekecek. alchemy kasayım daha iyi. alchemy'den de gına geldi ya 6 senedir falan başka şeyle oynamıyorum biraz değişiklikle istiyorum da dsfdsfs ilk haftalar gerçi ham maddeler ah'de pahalıda olur gibi değil mi? Bunca senedir ilk defa bi pakete release haftası ile dalacağım hiç bilmiyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 invasionlar sırasında ilvl geri kaldı mob kesemiyorum diye üzülmeyin broken shore questinden önce gelen questte "git yemek yi buff alırsın" kısmında aldığımız 3 tane buff'ı o queste gelmeden hatta level 90 bile olmadan alabiliyoruz. özellikle holy damage buff'ı baya güzel vuruyor, hatta daha düne kadar levela göre scale down olmuyordu level 83 mage'imle ice lance spamleyerek koca koca infernalları one shotlıyodum asd. şimdi levela göre scale down getirmişler ama yine de baya iyi, sakın es geçmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 benim demon hunter niye draenorda uçamıyor ? achi var, diğer tüm karakterlerim uçabiliyor. ne sıkıntısı var bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar