senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 3d olmus ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 selamlar, geçmiş olsun. en son gördüğün hata push mura olarak geçiyor, büyük ihtimalle ilk kez servise gönderiğinde parmakla baskı uygulanmış o bölgeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 çok da mühim değil, ikinci dönüşünde daha da güzel şeyler eklenmiş monitöre: https://s15.postimg.org/c2fhvn8p7/20161104_121713.jpg sdvlkjsdnmvkds allah belanızı versin ya üçüncüde boş kutu bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 sdfsf abi nasıl kanıtlıyorsun adamlara bu sizden böyle geldi diye? Sen yapmışsındır. Biz kontrol ettik, sağlamdı diye yan çizmiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Kara para ask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 aynen abi, en kötü "bizim sorumluluğumuz servisten çıkana kadar. kargo firmasından sorun hesabını trololo" demiyorlar mı? ondan sonra kargocu desin "sen yapmışsındır bizden çıkarken sağlamdı" diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 kargocunun önünde baktım ya, sıkıntı kapalıyken de belliydi zaten. taktım foto çektim paketleyip geri yolladım. her türlü çirkefliği yaparım sorumluluk almamaya çalışan olursa sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 şu "kargoyu açın bakın öyle teslim alın" olayını yapamıyorum ya. kurye "biz (şirketim de ben de) orospuçocu muyuz bilader" bakışı atacak gibime geliyor. neyse garbajda bi yerde kargo konusu vardır orda ağlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 4. sunde su sekil bir kutu bekle bence.. kutu dedim de ..bunu da adamlar kutudan yapmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 gönderiyi almadan kapıda kontrol edin olayı baya anlamsız bir şey ama bazı markalar inatla uygulanmasını istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 en azindan kargo firmalarinda kamera sistemi var..onlarin onunde acin paketleri bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Cokomantis said: şu "kargoyu açın bakın öyle teslim alın" olayını yapamıyorum ya. kurye "biz (şirketim de ben de) orospuçocu muyuz bilader" bakışı atacak gibime geliyor. neyse garbajda bi yerde kargo konusu vardır orda ağlanayım. ben de genelde yapamıyorum zaten ama asustan korktuğum için kendimi zorlayıp başardım sdlkfjhsdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Ulan 9 senedir aynı 24 inch acer ı kullanıyorum gram sorun cıkarmadı . Bazen geceleri uyurken bozulsun diye dua ediyorum kıyamıyorum atmaya laneti hemen gidip yenisini alıcam bozulunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 aynı şekilde 9 senedir 23" bi acer kullanıyorum ben de. o sapasağlam yenisi patladı sdfjhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bana gönder kendine yenisini al =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 update: ups verecekmiş parasını. vericez dediler ama bakalım kaç yıl sürecek sadfljksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar