Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhtemel monitör sıkıntısı

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çok da mühim değil, ikinci dönüşünde daha da güzel şeyler eklenmiş monitöre:

https://s15.postimg.org/c2fhvn8p7/20161104_121713.jpg

sdvlkjsdnmvkds allah belanızı versin ya

üçüncüde boş kutu bekliyorum
Mesaj tarihi:
aynen abi, en kötü "bizim sorumluluğumuz servisten çıkana kadar. kargo firmasından sorun hesabını trololo" demiyorlar mı?

ondan sonra kargocu desin "sen yapmışsındır bizden çıkarken sağlamdı" diye sdfs
Mesaj tarihi:
kargocunun önünde baktım ya, sıkıntı kapalıyken de belliydi zaten. taktım foto çektim paketleyip geri yolladım. her türlü çirkefliği yaparım sorumluluk almamaya çalışan olursa sdfjh
Mesaj tarihi:
şu "kargoyu açın bakın öyle teslim alın" olayını yapamıyorum ya. kurye "biz (şirketim de ben de) orospuçocu muyuz bilader" bakışı atacak gibime geliyor. neyse garbajda bi yerde kargo konusu vardır orda ağlanayım.
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

şu "kargoyu açın bakın öyle teslim alın" olayını yapamıyorum ya. kurye "biz (şirketim de ben de) orospuçocu muyuz bilader" bakışı atacak gibime geliyor. neyse garbajda bi yerde kargo konusu vardır orda ağlanayım.

ben de genelde yapamıyorum zaten ama asustan korktuğum için kendimi zorlayıp başardım sdlkfjhsdkf
Mesaj tarihi:
Ulan 9 senedir aynı 24 inch acer ı kullanıyorum gram sorun cıkarmadı . Bazen geceleri uyurken bozulsun diye dua ediyorum kıyamıyorum atmaya laneti hemen gidip yenisini alıcam bozulunca
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...