Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Direk sonraki telefonum bu: https://marshallamps.com/live-for-music/news/introducing-marshall-london/ Super olmus. Telefonun en cok kullandigim ozelligi muzik calmasi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 güzel duruyor, yüksek ihtimal bende alırım, ya anlaşıp ios olarak çıkarsalar ya, evimi satar alırım asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 benim de en çok kullandığım özellik müzik. zilyon lira verdiğim telefondan kirli ses almak koymaya başladı. çift hoparlörün hastasıyım. pek anlamıyorum ses ekipmanından. pazarlama janjanı değil de hakikaten iyiyse ilgimi çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Ne zaman çıkar ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Telefon alıcam bu 1-2 ay içerisinde Bekleyeyim yakın zamanda ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Bir iPhone sahibi olarak ilk iPhone harici beğendiğim telefon. Ama Apple'da iyi DAC'lı bir çözüm üzerinde çalışıyor diye biliyorum belli bir zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 tek kötü yanı android olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Alttaki bezel çok fazla olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Oh be. Ayfon esaretinden kurtulacak miyim sonunda acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Herşeyi hypelamayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Icinde external dac olmasi disinda bilesenler cok dandik. 720p ekran, 16gb internal. Ne bunlar abi ayip. Spotify telefon isine girse roket attirirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 marshall gene sekil ve marketing kasmistir kulakligi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 htc alın geçin işte ne farkı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Guzel dac+kulaklik amfisi var icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Kulakligi kotuydu ama bunun DAC iyi. Ses ayari da analog. Bu ikisi nedeniyle ciktiginda almayi dusunuyorum ben. $500 olacakmis, kumbara satin aldim ben simdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Loseless dinleyenler icin iyi. Ama loseless dinleyip shure 5xx kullanan herkesde belli bir media player var zaten. Fiio x3-x5 , hifiman falan. Yani bu bir alt seviye kaliyo. Hani Westone 3 u olan adam alir dinler. Ama flac falan kasmaz 320k dinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Tidal ile birlestirmeyi dusunuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Oyle seyler icin mantikli ama fiyati iyi koklemisler. 349$ olaydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 yahu hani samsung serisini, sony'leri falan da geçtim. hadi diyelim çok ayırt edebiliyorsunuz sesleri, bu seriler dandik geliyor (bu bile extreme bence yani). ama yani harbiden htc ve apple yerine bu telefondan dinleseniz "oha çok daha iyiymiş" mi diyeceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 marshall şu kulaklık sorununu çözse bence bi. sonra telefonu düşünürüz. http://38.media.tumblr.com/tumblr_mchww96C1b1r7w8cbo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 htc one modellerinde de yokmuydu düzgün dac zaten edit: bakındım da htc one m8 falan hangi soundchipi kullanıyo bulamadım samsung du ozaman wolfson kullanan demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Oha, cok iyiymis seviyesinde degil ama bundaki DAC/Amp fark edilir bir fark veriri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Ayy çok kaliteli ses alamadan hayatta müzik dinlemem diyorsanız hifiman alın. Bu marshall ın kulaklık, Dre nin kulaklıklarından bi gömlek üstünde sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 dac ne? ha bir de, iyi ses verebilir diye bu cihaz alınmaz. Gidin HTC alın işte. güzel ses veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Analog ses ayari en cok aklimi celen benim. Bununla 100 kademeye cikardim ses ayarini ama analog daha iyi yine de. dac = digital to analog converter. ses dosyasindaki 0'lari ve 1'leri sese ceviren sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar