Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marshall London

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Direk sonraki telefonum bu: https://marshallamps.com/live-for-music/news/introducing-marshall-london/

Super olmus. Telefonun en cok kullandigim ozelligi muzik calmasi zaten.
Mesaj tarihi:
benim de en çok kullandığım özellik müzik. zilyon lira verdiğim telefondan kirli ses almak koymaya başladı. çift hoparlörün hastasıyım. pek anlamıyorum ses ekipmanından. pazarlama janjanı değil de hakikaten iyiyse ilgimi çeker.
Mesaj tarihi:
Icinde external dac olmasi disinda bilesenler cok dandik.

720p ekran, 16gb internal.

Ne bunlar abi ayip.

Spotify telefon isine girse roket attirirlar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kulakligi kotuydu ama bunun DAC iyi. Ses ayari da analog. Bu ikisi nedeniyle ciktiginda almayi dusunuyorum ben.

$500 olacakmis, kumbara satin aldim ben simdi =)
Mesaj tarihi:
Loseless dinleyenler icin iyi.

Ama loseless dinleyip shure 5xx kullanan herkesde belli bir media player var zaten.

Fiio x3-x5 , hifiman falan.

Yani bu bir alt seviye kaliyo. Hani Westone 3 u olan adam alir dinler. Ama flac falan kasmaz 320k dinler
Mesaj tarihi:
yahu hani samsung serisini, sony'leri falan da geçtim. hadi diyelim çok ayırt edebiliyorsunuz sesleri, bu seriler dandik geliyor (bu bile extreme bence yani).
ama yani harbiden htc ve apple yerine bu telefondan dinleseniz "oha çok daha iyiymiş" mi diyeceksiniz?
Mesaj tarihi:
Ayy çok kaliteli ses alamadan hayatta müzik dinlemem diyorsanız hifiman alın.
Bu marshall ın kulaklık, Dre nin kulaklıklarından bi gömlek üstünde sadece
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Analog ses ayari en cok aklimi celen benim. Bununla 100 kademeye cikardim ses ayarini ama analog daha iyi yine de.

dac = digital to analog converter. ses dosyasindaki 0'lari ve 1'leri sese ceviren sey.
  • Yeni Oluştur...