DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Bence Leo bu sefer oscar alacak. Adam döktürmüş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 hep döktürüp alamadığına göre, yine alamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 En son Rus Vatandaşı olacam diyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 snopy hoparlorlerinizle dvdscr'dan mi izliyonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Zaten sesiz film gibi bir şey, sorun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Valla dvdscreener gayet iyi. WD Media Playera aktarıp, Full HD tvimde Yamaha amfi ve büyük hoparlörler eşliğinde seyrediyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 VLCyle izlemekten ne farkı var bilmemneye aktarmanın? Programlar filmin kalitesini mi arttırıyor? Meğabaytını mı yükseltiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bi farkı yok olm adam bende bu itemlar var demek istemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kalite film ama bayat konu nedeniyle benim notum 6/10. vaay filme bak denemiyor ne yazık ki. caprio reiz de sönük ama karakter o kadar, adam ne yapsın. reize saygımız sonsuz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 maxigenous said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/75/Revenant-Locke.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 türkiyeye gelcek mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Dün filmi evde DVD scr izleyerek yazık ettik. Keşke sinemada izleseymişiz. Tom hardy'i ÇOK beğendik bir de biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 herhangi bir filmi dvd scr izlediğinize inanamıyorum ya. insanın kendisine saygısızlık resmen. hiç mi sevmiyorsunuz kendizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Leo bu film ile oscar alırsa çok gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Red said: herhangi bir filmi dvd scr izlediğinize inanamıyorum ya. insanın kendisine saygısızlık resmen. hiç mi sevmiyorsunuz kendizi. şu yani. ömrümde 1 kez screener seyrettim, o da lotr 1'i sinemada seyrettikten sonra 2. kez evde seyretmek için indirdiğim bi screenerdı. bu ne ya deyip kapattım 15 dkda. bi daha da bulaşmadım kim ne kadar kalitesini överse övsün ripin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Red said: herhangi bir filmi dvd scr izlediğinize inanamıyorum ya. insanın kendisine saygısızlık resmen. hiç mi sevmiyorsunuz kendizi. sinemaya gidip kamerayla çekilmiş falan diye canlandırıyorsun heralde gözünde ama alakası yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 abi dvdscr sandığınız şey değil. random çamur kalite 360p vs bişeyler canlanıyor gözünüzde büyük ihtimalle ama alakası yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 3 tane golden globe vermişler bi de utanmadan dvdscr izleyip kendilerine bile saygıları yok tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 iyi de ben zaten dvd çözünürlüğüne fit değilim ki. mümkünse iyi 1080p, yoksa 720p izliyorum. 48" tv + kenwood 959 ses sistemime karşı sorumlu hissediyorum kendimi. her şeyi gönderemem onlara kablodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 kenwood 959suz şuradan şuraya gitmem abi. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 öf 5.1 imi öledim de yeni evde öyle bi yerim yok. soundbar deneyen oldu mu daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 koca esh soundbara mi kaldi, vah anam vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 öf amma overrated filmmiş. ayı sahnesi de tam bir facia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 7.8 dedim ben, iyi film ama fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 simdi geldim sinemadan cok saglam buldum ben. inarritu buyuk yonetmen spoz bastaki savas sahnesi plan sekans biraz daha uzun olsa mukemmel olurmus tom hardy de hain kostok rolunde dokturmus doga goruntuleri, plan secimleri falan superdi muzikleri de japon yapmis galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar