goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 hmmppff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=re8eYP84KCk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 tablo tam bir keko sürekli yüzünde kakam geldi ifadesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 yaşıyorken yüzüne söyleseydin yiyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 2. sezon komple düşmüş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Ciktiysa butun bolumleriyle cikiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 var şu an netflixte season 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Aluriel said: var şu an netflixte season 2 Çoktaaan. Malum yerlere bile HD düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Ne coktan? Ben onu yazdigimda daha bi kac saat olmustu ekleneli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 abi karısını noyzuraya satan adamla inyourmayndı hep karıştırıyorum ben nikleri ya. bu o değil dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Nasıl ya... ben görmedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 ilk 4 bölümü izledim de ilk sezona göre çok daha iyi gidiyor. netflix dizi işini iyi kotardı. yönetmen, teknik ekip, cast vs her adamı özenle seçiyorlar heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 amerikan pompalamasi devam ediyo mu halen ? ona gore izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 İzle kardeş, devam etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Aluriel said: Ne coktan? Ben onu yazdigimda daha bi kac saat olmustu ekleneli Paralı bir site kullanıyorum orada iki gündür var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 goldbären said: abi karısını noyzuraya satan adamla inyourmayndı hep karıştırıyorum ben nikleri ya. bu o değil dimi :) Haydaaa kimlerle karıştırılıyorum ben... Ayıp ettin :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 inyormaynd said: Aluriel said: Ne coktan? Ben onu yazdigimda daha bi kac saat olmustu ekleneli Paralı bir site kullanıyorum orada iki gündür var. Yahu netflixe eklendi iste ben onu yazmadan bikac saat once. Ne parali sitesi sayikliyorsun. Bi bak mesaj tarihine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 biraz çekiniyodum true detective s2 gibi olurmu diye, ama 3 bölüm izledim (tu) güzelll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Peregrin said: amerikan pompalamasi devam ediyo mu halen ? ona gore izlicem haroyin işini ucuz komisyoncularla elimizde tutuyoruz çok palazlanınca kafasını kesiyoruz demedikleri için var pompalamasyon. cia falan tatlı kara para diye işletiyor işte. onlara bulaşmıyor pek. hani derin devlet sizinkilerden öyle para kazanıyor ya aynısının güney doğu yerine güney amerikalısını düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ABD pompalaması değil tam olarak, tarihsel olaral ABD çok aktifti orada zaten. Bence downplay ediyorlar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 dediğim gibi işte ülkeler kendi kendini yönetiyormuş gibi bir hava estirmişler. onun dışında gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 GERGE said: ABD pompalaması değil tam olarak, tarihsel olaral ABD çok aktifti orada zaten. Bence downplay ediyorlar hatta. aktif bile tam tanımlamıyor durumu. cia kokain kaçakcılığından para kazanırken desteklediği noriega sayesinde escobar krallığını ilan ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Aluriel said: inyormaynd said: Aluriel said: Ne coktan? Ben onu yazdigimda daha bi kac saat olmustu ekleneli Paralı bir site kullanıyorum orada iki gündür var. Yahu netflixe eklendi iste ben onu yazmadan bikac saat once. Ne parali sitesi sayikliyorsun. Bi bak mesaj tarihine http://prntscr.com/cecw7j İlla ss attıracaksınız arkadaş... Jarred facebook'ta paylaştığı gibi çektim anla da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 inyormaynd said: Aluriel said: inyormaynd said: Aluriel said: Ne coktan? Ben onu yazdigimda daha bi kac saat olmustu ekleneli Paralı bir site kullanıyorum orada iki gündür var. Yahu netflixe eklendi iste ben onu yazmadan bikac saat once. Ne parali sitesi sayikliyorsun. Bi bak mesaj tarihine http://prntscr.com/cecw7j İlla ss attıracaksınız arkadaş... Jarred facebook'ta paylaştığı gibi çektim anla da. neyi anlayayayım? dizi netflix dizisi, netflixte yayınlandıktan bi kaç saat sonra attım ben o mesajı cuma öğleden sonra. netflixte yayınlanmadan daha önce torrentten çektiğini mi iddia ediyorsun nedir? bi bak benim attığım mesajın tarihine saçmalamaya devam etmeden istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Tartıştığınız şeye bakın yahu. Spoiler istiyorum ben, Escobar öldü mü, yoksa sezon 3 geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar