Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Genelde birikmisse ve sevmissem hic durmam. 14-16 saat izlerim acimam :) Yemegim onume gelir o derece rahatim oyun dizi film konularinda. Kifflom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Thx netflix Bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 çok sevdim lan diziyi ben, hakikaten yılın dizisi gibi. çok azmış ama bölüm sayısı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 pablo ne iyi oynanmış belli değil. pedro pascal yürütür diziyi diye açtım 10 bölüm bitti tek hatırladığım escobar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 boyd holbrook(murphy) disinda oyuncu kadrosunda pek siritan yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 trailer dan çöp bişeye benziyor ama izleyip bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 que? puta! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bok varmış gibi 2 günde bitirdim diziyi, gene boşluğa düştük anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 haftasonu 8 bölüm izledim. acayip iyi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 evet simdi isin yoksa 1 sene bekle. actim okudum biraz gercek olaylari, neler olmus haberim yokmus cok cahil hissettim kendimi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 knox said: cidden netflix bu sezon 3 tane bomba dizi cikardi daredevil, bloodline ve narcos. bonus olarak house of cards 3. sezon var. Bloodline dedin onuda bitirdim zart diye ama yalan ruzgari izliyormusum hissinden bir turlu kurtaramadim kendimi.. Ucunun icinde en silik olani bloodline.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 hepsi yaprak gibiydi house of cardsın da 3. sezonu dandikdi zaten, MAH WOMAN FEELINGS MAH CHARACTER DEVELOPMENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Senin zevkte senin tabirinle yaprak gibiymis :) Hadi anlarim bloodline i ama narcos iyi otesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 narcos gayet iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 narcos kral abi sfd tarih dersi, ispanyolca dersi, eglence hepsi bi arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Valla az kalsın İspanyolca'yı çözüyordum sıfırdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 narcos iyi lan diğerleri için dedim ben arka sayfalarda yazmışımdır zaten dafak niye giriştiniz durup dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Xaenin said: reampage said: blowda ki pablo çok iyidi ya ben pabloyu beyenmedim nedense. Onun dışında eğlenceli dizi. Ben de aynı şeyi düşünüyordum ilk 1-2 bölüm falan da sonra farkettim ki herif muazzam oynamış. Adam gerçek bir canavar, heriften nefret etmek istiyorsun ama bir şekilde edemiyorsun, sempatik geliyo, hırslı geliyo, lan acaba gerçekten yanlış işler yapan iyi bir adam mıydı yoksa diyosun. O açıdan bakarsan herif muazzam iş çıkarmış bence. Çok başlardaysan sana da aynısı olabilir ilerledikçe. aynen şu. dizi çok iyi.bu yılki en iyi 3 diziden biri kesinlikle. buarada dil ilerletmek için en iyi yollardan biri sanırım dizi-film izlemek(orjinal altyazısıyla mümkünse).İtalyancam olduğundan ve ispanyolca-italyancanın neredeyse azerice-türkçe kadar birbirine yakın olmasından baya baya son bölümlere doğru altyazıları okumadan izler oldum diziyi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 meh dizi hayal kırıklığı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 tek sezonda halletselermiş keşke hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Evet, birinci sezonu bu noktada bitirmeleri ilginç. Bu sezonda 12-13 sene zarfında geçen olayları gördük. Gelecek sezona ise, eğer hikaye sadece Pablo Escobar'ın sonuna kadar gidecekse, yalnızca birbuçuk senelik bir zaman dilimi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 İzledikten sonra çat pat ispanyolca gündelik hayata sokan bir ben miyim diye bakiim dedim ama sanırım yalnız değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Finali izlemedim ama bence harika dizi. Sadece biraz daha sert bir karakter olması lazım Ercobarın fazla sakin geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 şu diziye nasıl meh diyorsunuz anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Absolut said: Finali izlemedim ama bence harika dizi. Sadece biraz daha sert bir karakter olması lazım Ercobarın fazla sakin geldi. adam kafası esrarlı geziyor sürekli normal değil mi sdfdsf bir de psikopatın iyisi genelde kuzu gibi adamlardan çıkıyor zaten. soğuk kanlı katil işte tipik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar