Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Narcos (2015) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne meraklıymışsınız arkadaş pablonun plomosunu yemeye. adam katildi ve agresifti, malesef 2. sezonda yapımcılar seyircinin ilgisini suistimal etti ve karakteri adeta sevdirdi. ölüm emrini verdiğ bir sürü masum insan vs birer figüran gibi işlenince, pablonun motivasyonu aile bahanesiyle kutsallaştırılınca "ay kızı için para yakıyor : (((" diye sevdiniz tabi.
Mesaj tarihi:
Başrol ve önemli bir ana karakteri aynı anda kaybeden bir dizi için gayet güzel toparlamışlar valla. Hatta bu "ay kızı için para yaktı, bak aldatıyor ama saygı sevgi de eksik olmuyor" pleb dramalarından kurtulmak yer yer daha iyi bile olmuş.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

kardeş sen internet kafede boş masa beklerken ben tropa eliteyi yerinde izliyordum, oyuncuyu da yapımcıyı da bilirim, seçimini yap, haribo o plomo!

bebeye bak sen la artistlik yapıyor ahaha. ben internet kafeye giderken seni annen emziriyordu la muhtemelen ama konumuzla en ufak alakası yok. adhominemci tosbağa seni...
Mesaj tarihi:
Xaero said:

hasmetbeybi said:

3. sezon
Aluriel said:

3. sezon gelecekmis traileri vardi bugun

3. sezonu sırf para için zorla çektikleri ne kadar belli ne alaka lan bu adam...

şu 10 bölümden sonra harbiden çok talihsiz bi yorum olmuş şu.
Mesaj tarihi:
Üçüncü sezonu bitirdim sonunda.

İlk 1-2 bölüm gözler Medellin kanadını arıyor ama sonrası yağ gibi aktı valla. Hele ki beşinci bölüm ve sonrası off off. Ben çok beğendim valla.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...