goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 ne meraklıymışsınız arkadaş pablonun plomosunu yemeye. adam katildi ve agresifti, malesef 2. sezonda yapımcılar seyircinin ilgisini suistimal etti ve karakteri adeta sevdirdi. ölüm emrini verdiğ bir sürü masum insan vs birer figüran gibi işlenince, pablonun motivasyonu aile bahanesiyle kutsallaştırılınca "ay kızı için para yakıyor : (((" diye sevdiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Başrol ve önemli bir ana karakteri aynı anda kaybeden bir dizi için gayet güzel toparlamışlar valla. Hatta bu "ay kızı için para yaktı, bak aldatıyor ama saygı sevgi de eksik olmuyor" pleb dramalarından kurtulmak yer yer daha iyi bile olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 he baaağren kızı için para yakıyor diye sevdik he, karakterin iyi işlenmesi ve oyunculukla alakası yok. bir imparatorun çöküşünü işlediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 kardeş sen internet kafede boş masa beklerken ben tropa eliteyi yerinde izliyordum, oyuncuyu da yapımcıyı da bilirim, seçimini yap, haribo o plomo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Ben son bolum haric bayagi tuttum diziyi. Resmen yeter bu kadar cektigimiz diyip kestirip atmislar. Bir de ilk iki sezon donen dramanin %1'i yoktu BAM BAM BAM gitti hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 4 sezon onayı da gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 goldbären said: kardeş sen internet kafede boş masa beklerken ben tropa eliteyi yerinde izliyordum, oyuncuyu da yapımcıyı da bilirim, seçimini yap, haribo o plomo! bebeye bak sen la artistlik yapıyor ahaha. ben internet kafeye giderken seni annen emziriyordu la muhtemelen ama konumuzla en ufak alakası yok. adhominemci tosbağa seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 seni bakırköy meydanında ölüm dövüşüne davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Xaero said: hasmetbeybi said: 3. sezon Aluriel said: 3. sezon gelecekmis traileri vardi bugun 3. sezonu sırf para için zorla çektikleri ne kadar belli ne alaka lan bu adam... şu 10 bölümden sonra harbiden çok talihsiz bi yorum olmuş şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Lord of the rings yuzuk kardesligi de cok tutunca devam filmlerini cekmislerdi. Olur boyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 http://variety.com/2017/tv/news/narcos-shot-murdered-location-scout-mexico-1202561257/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 6. bölüm bitti 7. bölüm başladı, ne güzel dizi lan bu, pablosuz sarmaz diyenler bok yesin mk fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Yapımcılar meksika'ya scout göndermiş çekimler için güzel yer bulsun diye, adamın cesedi bulunmuş boş arazide sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 link versene aslanım http://www.telegraph.co.uk/news/2017/09/16/narcos-location-scout-shot-dead-mexico/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 3 post önce ne attım lan ben hermanos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Birisi link koymaz diğeri link koyar ne olduğunu yazmaz, olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Lemmy said: Birisi link koymaz diğeri link koyar ne olduğunu yazmaz, olmaz ki. işte apaçilik böle bişe. ikisi de ayrı apaçi onların :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 paçonun gömleklerini nerden bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Silphatos said: 3 post önce ne attım lan ben hermanos tranquilo, ese! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 mexica'da çektirmeyecekler sanırım diziyi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 bu cabron sabo respetosuz konuşuyor paso hakkımızda golt, ellerini kesecek bi sicario yollamanın vakti geldi putaya. bonec yeterli olur herhalde, ¿que dices? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Üçüncü sezonu bitirdim sonunda. İlk 1-2 bölüm gözler Medellin kanadını arıyor ama sonrası yağ gibi aktı valla. Hele ki beşinci bölüm ve sonrası off off. Ben çok beğendim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Pablo dan sonra sarmaz dedim, buraya da girmedim spo yemeyim diye. Ama şaşırttı beni dizi helal valla. Sezon 3 bayağı iyiydi yani. E dört şimdi Mexican Cartels mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 4 yok, scoutu öldürmüş mehicanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar