kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 mevcut nickimi alıp foruma dahil olduğumdan beri çok şey değişti ben de ve aslında o zaman kullanmam etik olmayan bu nick şu an benim için hiç etik değil. bu yüzden yeni acc açmaya çalışıyorum ama niye bilmiyorum bir türlü aktivasyon gelmiyor. yeni nick alıp gelip yeni gelenlere ben kolektifinsan bu yeni nickim yazıp gogogo pati yapmak istiyorum pls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 artık sağcı mısın dostum welcome to the party yov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Artık komünist değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 di'ye yalvar iyi gununde olursa bi sansin var. az ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ne etiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 limitedinsan yap anonim de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 sipeyskeyk said: Artık komünist değil misin? artık kolektifçi değilim, aslında artık komünist de değilim çünkü artık bi şey yaptığım yok lafla komünistlik olmuyor saçmasapan bir tarzla, mesajlarla vs örgütün kötülenmesine sebep olabilmek anlamında etik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 gerçi artık nick değişimi ya da yeni acc onaylanması olmasa da olur sequodan yediğim critin üstüne buralarda duramam. en azından daha mesaj atmam yoksa mmo bölümünü mesela okumamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 kolektifleri kimse adam yerine koymuyordu zaten rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ya olm haha niye böyle kötüsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Kolektifleri ilk gördüğümde bunlar kim lan demiştim, yanımdaki arkadaşım da işte eylemlerde zıplamayan akpli falan diyip zıplıyolar, o yani demişti Bu da böyle bir anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 masa said: kolektifleri kimse adam yerine koymuyordu zaten rahat ol bu yani :D cok kasma kendini, kolektifinsan diye gorenin aklina zaten kolektifler gelmiodur, kimse sallamio cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ya boşver rahat ol... kullanılan nicklerde hep pişmanlık olur. senin şimdi nickini değiştirecekler 5 sene sonra gene kafa yapın değişecek. ben benim saçma nicki kullanmaya başladığımda ortaokuldaydım asdf sequo kimiş boşver crit mrit... adama iban yolluyo yolluyoz para yollamıyo pinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 post yapısalcı anarşist ol kank en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 bazen gold üye olmayanlara acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 PM at yeni nick'ini onaylayayim lakin onu acinca bunu ucurucam haliyle ozel mesaj falan ne varsa sakla bi kenara. En olmadi mail adresini guncelle cunku yeni sisteme gecerken guncel olmayan mail ile patlama ihtimaliniz yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Yine bi nik degistirme furyasi mi yapsak ya. Cok eglenceli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 nick değiştirme dh'de bile var diyip yeni bir tartışmanın fitilini ateşliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 burada nickinden kaynaklı pişmanlık yaşayan adamlar arasında zirvedeki kişi olabilirim. o yüzden yanımda tatava yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 olm bu konuda ben de muzdaribim ya nikimi değiştirmek istiyorum biri bi el atsın ASIL NİKİNDEN DOALYI EN ÇOK PİŞMANLIK YAŞAYAN BENİM LAMER BİLE DENDİ BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ben nick değiştirmekten de vazgeçtim. komple küçük falan olsun bari diyorum. beni utandıran asıl şey ortadaki ve sondaki büyük harf sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 KaRaSüVaRi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Pek bi afili olurdu ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 GokTuRK said: olm bu konuda ben de muzdaribim ya nikimi değiştirmek istiyorum biri bi el atsın ASIL NİKİNDEN DOALYI EN ÇOK PİŞMANLIK YAŞAYAN BENİM LAMER BİLE DENDİ BANA abi çok ayıp etmişler ama sen de turkleader ile devam etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 2 madalya karsiligi nickimi takas yaparim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar