aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 1den basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 sadece HH oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 hh ve iki tane space wolf trilogy var onları oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 HH basitlestirilmis hali sole bise: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/47/English_Horus_heresy_spoiler_free_tree.jpg tum w40k hepsine bakinca iste toplamda 300+ tane roman, 50 civari anthology, 400 civari short story, 60+ audio drama, 40+ novella falan var XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ben 7-8 kitap falan okuyup bayağı da lore kastıydım da içim bayıldı sonunda. Hepsini okumak mümkün değil. Kitaplar bir de çok kaliteli de değil. Sürüklemiyor bazen, bırakıp 6 ay sonra devam ettiğim kitap oldu, ki normalde başladığım kitabı nefes almadan okuyup bitiren adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 evt hatta bazi short storyler full kitaptan daha iyi cikiyor aralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 space wolvesınkiler fena deilde onun dısında karakter hikayesi dinlemelik evren diel warhammer 40k. hanı sole güzel guardsman romanı falan yazsalar hanı o zaman bişiler olabilir ama cok umut vermiyo öle roman acısından. daha cok gidicen işte codex okıycan wiki okıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 chaos gatete ne güzel oyun ya. oyuyomda şimdi, hani grafikler falan cok kötü eskimiş interfacede sorunlu ama oyun sağlam yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 horus risingten bi gireyim o zaman ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 deadwoll said: Ben 7-8 kitap falan okuyup bayağı da lore kastıydım da içim bayıldı sonunda. Hepsini okumak mümkün değil. Kitaplar bir de çok kaliteli de değil. Sürüklemiyor bazen, bırakıp 6 ay sonra devam ettiğim kitap oldu, ki normalde başladığım kitabı nefes almadan okuyup bitiren adamım. Lore merak ediyorsan horus heresy serisine baksan yeterli. O serinin ilk üç dört kitabında kronolojik bir bütünlük var. Daha sonra seri sarmazsa sadece merak ettiğin lejyonlarla alakalı kitaplarını okuyabilirsin. Horus heresy serisi genelde sadece "oo evrenin ucunda bir sistem var, orası için kapışıcaz" kafasından ziyade ya ordularla ilgili ya da imparatorlukla ilgili info dump yapıyor. İmparator aslında nedir, primarchlar aslında nasıl tipler, lejyonların bazı adetleri ve uygulamaları nasıl konuldu, imparatorluk tarihindeki önemli dönüm noktaları vs. vs. progamer said: Warhammer 40k kitaplarını nerden başlamak lazım okumaya? Horus Heresy denilenden mi? Dawn of War oyunları ve böyle genel şeyler dışında çok bilmiyorum. Netten baktım birazda çok karışık ya sdf https://en.wikipedia.org/wiki/The_Horus_Heresy_(novels) Burada sıra var. Genel settingi anlayabilmen için ilk üç dört kitabı tavsiye ediyorum. Sonra beğendiğin orduların hikayelerinden devam etmen mümkün(arada bazı kilit olaylar yaşanıyor onları atlama riskin var ama olsun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Horus Heresy'i seneler öncesi okudum, Space Wolves da okudum.Yalnız Horus Heresy'nin devamı niteliğindeki serileri içim kaldırmadı. Ben Grey Knights'cıyım biraz. Aslında onlarla ilgili kitapları okuyabilirim varsa, çok hoşuma gidiyor onların lore'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Cuce said: space wolvesınkiler fena deilde onun dısında karakter hikayesi dinlemelik evren diel warhammer 40k. hanı sole güzel guardsman romanı falan yazsalar hanı o zaman bişiler olabilir ama cok umut vermiyo öle roman acısından. daha cok gidicen işte codex okıycan wiki okıycan Horus heresyi saymassak su direk, kitaplar iyi guzelde grimdark yani olayi, hero filan yok bunda, olmaya calisanlarinda agzina sicilio, grrm gibi oldurup birakmiyor setting. Statuko korundugundan ve essek gibi oldugundan galaksi kimsenin kahramanligi bi haltada yaramiyor, hikaye ilerlemiyor ve 3 kitaota kutarilan minicik sistem baska yerde tek satirda gg oluyor filan Http://www.youtube.com/watch?v=-MeVxKZBOfM Sununla baslayin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Shared world romanları genellikle dandik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 deadwoll said: Horus Heresy'i seneler öncesi okudum, Space Wolves da okudum.Yalnız Horus Heresy'nin devamı niteliğindeki serileri içim kaldırmadı. Ben Grey Knights'cıyım biraz. Aslında onlarla ilgili kitapları okuyabilirim varsa, çok hoşuma gidiyor onların lore'ları. Inquisition'ın pisliği yüzünden Grey Knights ile Space Wolf'ların kapıştığı bi kitap vardı. O bayağı iyiydi. Gerçi Wolf'ların gazı çok daha fazla o kitapta. Inquisition'la Grey Knights'ın arası o kitaptan beri bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 şu melek kanatlı ama kan içen primarch vardı neydi ismi ne oldu ona? abi lore konuşun sabaha kdar dinlerim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kanadini kirmislar ucamamis annesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 http://www.factpile.com/wp-content/uploads/2010/04/god-emperor-of-mankind-and-his-sons.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 o mal ya, horusla tektek atmaya gidiyo azını kırıyo horus bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 sanguinus iyi ya chapterının ismi dışında KAN MELEKLERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 this thread is now about the EMPRAH! comply or be purged! :BAM: http://img05.deviantart.net/abbc/i/2014/281/8/c/madoka_and_emperor_having_tea_by_sleepydraw-d822e71.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kendisi lamer olmasa soyuda lamer olmazdı abi. sanguya gösterdiği hoşgorunun 10'da birini magnusa gösterse şimdiye tyranidle galaksiden silmiş, her nerden geliyolarsa temizlemiyo gidiyo olurlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcnxw0s2671qh0rtuo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kurtlu abi varmis, ben onun takimini tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 bunda elfler cuceler yok mu? insan mi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 zerg var, protoss var, orc var, cin-japon cakma good guylar var, robotlar var vs vs ha bide sex slaneesh var http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/get-excited-and-worship-slaanesh.png http://ih0.redbubble.net/image.30276641.4217/sticker,375x360.u5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar