Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone - iPad - Apple Watch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
On 22.11.2022 at 21:31, goldbären dedi ki:

hanıma hobi olarak mı bakılıyor çizimli ipad aksdis

Aynen aynen. Aslında kalem kağıt alternatifi olarak not tutma falan da önemli, o yüzden responsiveness ne kadar fark ediyor ben bi gidip storeda bakayım en iyisi. Bakalım bilekfiridada bi indirim de yakalayabilirsem şükela olur.

Mesaj tarihi:
On 24.11.2022 at 15:22, axedice dedi ki:

Aynen aynen. Aslında kalem kağıt alternatifi olarak not tutma falan da önemli, o yüzden responsiveness ne kadar fark ediyor ben bi gidip storeda bakayım en iyisi. Bakalım bilekfiridada bi indirim de yakalayabilirsem şükela olur.

M1 çipli ipad air ve apple pencil 2 var bence. Not almak için çok rahat, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım şu ana kadar. Şu an ikisinin ettiği fiyata ben bu ikisi + bir de applewatch almıştım gerçi. apple.com.tr fiyatları üzerinden konuşuyorum.

Öğrenci kimliği varsa, tabi alakalı bir bölüm için gidip de besyo olmaz herhalde, indirim yapıyor store bu ürünlerde.

Mesaj tarihi:

iPad Pro'larda FaceID var bide. Ben sirf FaceID icin Air'den Pro'ya gectim buyuk rahatlik. LIDAR sensor var bide. Mobilya vs alirken ev tasirken ise yariyor baya sdf.

Mesaj tarihi:

lidar ne onu biliyorum bile sdf

bir de ipad airlerde 8gb var sadece, 16gb alamiyorsun

alma da zaten, bende var bir halta yaramiyor fazla ram. kullanabilecek app yok.

Mesaj tarihi:

applenin sitesinden alırken çünkü kimlik sormuyor ve parasını almış oluyor gelen kargocu kimlik sorsa bile nolacak yani geri mi götürecek iade mi edecekler fazlasını mı alacaklar

• 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...