aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 On 22.11.2022 at 21:31, goldbären dedi ki: hanıma hobi olarak mı bakılıyor çizimli ipad aksdis ben de düşünüyorum ya, pro'nun küçüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 On 22.11.2022 at 21:31, goldbären dedi ki: hanıma hobi olarak mı bakılıyor çizimli ipad aksdis Aynen aynen. Aslında kalem kağıt alternatifi olarak not tutma falan da önemli, o yüzden responsiveness ne kadar fark ediyor ben bi gidip storeda bakayım en iyisi. Bakalım bilekfiridada bi indirim de yakalayabilirsem şükela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 pt.com.tr fiyatina bak mutlaka. Genelde en ucuz Apple urunleri orada oluyor. Premium reseller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 On 24.11.2022 at 15:22, axedice dedi ki: Aynen aynen. Aslında kalem kağıt alternatifi olarak not tutma falan da önemli, o yüzden responsiveness ne kadar fark ediyor ben bi gidip storeda bakayım en iyisi. Bakalım bilekfiridada bi indirim de yakalayabilirsem şükela olur. M1 çipli ipad air ve apple pencil 2 var bence. Not almak için çok rahat, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım şu ana kadar. Şu an ikisinin ettiği fiyata ben bu ikisi + bir de applewatch almıştım gerçi. apple.com.tr fiyatları üzerinden konuşuyorum. Öğrenci kimliği varsa, tabi alakalı bir bölüm için gidip de besyo olmaz herhalde, indirim yapıyor store bu ürünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 olur olur besyo da olur, öğretmen de olur. akademisyen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 ipad pro'nun farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 daha pahali olmasli sdf ekran hz yuksek, 13 inch olanlarin ekran teknolojisi farkli bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Ekranlar 60hz yerine 120hz, o da daha responsive bi hissiyat veriyor sanırım. Hala fırsatım olmadı bi gidip eypıl dükkanında deneyip yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 (düzenlendi) Hadi ya o kadar mı? 13" olan çok büyük ya. Kasım 28, 2022 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 iPad Pro'larda FaceID var bide. Ben sirf FaceID icin Air'den Pro'ya gectim buyuk rahatlik. LIDAR sensor var bide. Mobilya vs alirken ev tasirken ise yariyor baya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 lidar ne onu biliyorum bile sdf bir de ipad airlerde 8gb var sadece, 16gb alamiyorsun alma da zaten, bende var bir halta yaramiyor fazla ram. kullanabilecek app yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 app basina 5gb limit ne varmis apple'in, zaten en kasan app bile 5gb i gecemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 internetten verilen öğrenci siparişlerinde nasıl bir kontrol yapıyolar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 internetten olmayan alışverişlerle aynı. kimlik kontrolü ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Biz iki kez internetten macbook aldık. Birinde pt.com.tr'ye personel kimliğimi yükledim, diğerini Apple Store'dan sipariş verdik kimlik sormadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 applenin sitesinden alırken çünkü kimlik sormuyor ve parasını almış oluyor gelen kargocu kimlik sorsa bile nolacak yani geri mi götürecek iade mi edecekler fazlasını mı alacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 4 saat önce, monoscope dedi ki: internetten verilen öğrenci siparişlerinde nasıl bir kontrol yapıyolar acaba e devlet barkodu olan öğrenci belgesi istedi benden. yükledim sorunsuz alışveriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 O zaman beni bi özel meşazdan yeşillendirin elimin altında öğrenci kimliği olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Apple sitesinden eğitim alışverişi yapınca bişi sormuyor. En azından bana sormadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 10 helpful iPhone tips | Apple Support https://www.youtube.com/watch?v=kpodxkjLN0o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2022 Bir de şu deprem algılamayı apple yapmış olsaydı nasıl olurdu acaba, milyonlar dünyanın her yerinden apple merkezine hücum ederdi emiklemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 “ Apple will unveil its Reality Pro extended reality headset at a spring event “ M. Gurman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 edu.tr uzantılı e-posta adresiyle de eğitim indirimi oluyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Yeni MacBook Pro tanıtımı sonrasında iPhone fiyatlarına da zam gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2023 Privacy on iPhone | A Day in the Life of an Average Person’s Data | Apple https://www.youtube.com/watch?v=1HWUjMjaBJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar