kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 aktiftablet said: kizillelma said: iOS 9 16 Eylül. Aletinizi hazırlayın. 16gb aleti olanlar bilgisayar kabloyla bağlamadan kurabilecekler mi? yoksa "önce 10gb yer boşalt" mesajı mı alacaklar?? Bu sıkıntıya çözüm bulundu. Aletine yükleme yapılabilecek. Başlamdediğinde iOS cihazında hiç kullanmadığın ve az kullandığın uygularlar tespit edilip cihazından silinerek yer açılacak yükleme yapılacak. Ardından sana bu uygulamaları yeniden yükleyecek.
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 iPad Pro ne kadardan satılacak bakalım. Göz koydum.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 pattisliborek said: iPad Pro ne kadardan satılacak bakalım. Göz koydum. iPad A2 128 gb 2.649 TL Pro tahminen 4 bin
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 amerika retail fiyatı 1299 diyorum ben. eğer açıklanmadıysa öyle bir tahminim dursun.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 pattisliborek said: iPad Pro ne kadardan satılacak bakalım. Göz koydum. Resmi fiyat (ABD ) belli olmuş 128 gb 1079 dolar yani 4 bin tahmini doğruymuş.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 tahmin ettiğim gibiymiş, surface pro'ya muadil olarak çıkarmışlar, pricing aynı. http://www.wired.com/2015/09/head-head-apple-ipad-pro-vs-surface-pro-3/ http://www.wired.com/wp-content/uploads/2015/09/Screen-Shot-2015-09-10-at-11.34.28-AM-582x489.jpg amerikada surface çok iyi tuttu bu arada, diğer pazarlarda nasıl hiç bilmiyorum ama dizilerde dikkat ediyorsanız hep surface kullanılıyor artık eskiden ipad kullanılırken. güzel hype yaptı ms marketing kökleyerek. reviewleri fln overall inanılmaz iyi. apple'ın pay alma isteği çok mantıklı ama OS'in tablet olmasına şaşırdım. tablet işletim sistemi olan alet business kullanımı nasıl olacak anlamadım.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bingildak said: tablet işletim sistemi olan alet business kullanımı nasıl olacak anlamadım. Bunun cevabı şöyle Apple IBM ve Cİsco ile stratejik ortaklığa gitti. Hatta IBM çalışanlarını Mac ve iOS ile donatıyor. Yani iş ve tıp alanına güçlü giriş başladı. Ayrıca nihai hedef iOS un gelişmesi ve uygun an geldiğinde Mac os ile sevişerek yeni bir osun doguşudur. S.Jobs amcanın vasiyeti bu.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bingildak said: tahmin ettiğim gibiymiş, surface pro'ya muadil olarak çıkarmışlar, pricing aynı. http://www.wired.com/2015/09/head-head-apple-ipad-pro-vs-surface-pro-3/ http://www.wired.com/wp-content/uploads/2015/09/Screen-Shot-2015-09-10-at-11.34.28-AM-582x489.jpg amerikada surface çok iyi tuttu bu arada, diğer pazarlarda nasıl hiç bilmiyorum ama dizilerde dikkat ediyorsanız hep surface kullanılıyor artık eskiden ipad kullanılırken. güzel hype yaptı ms marketing kökleyerek. reviewleri fln overall inanılmaz iyi. apple'ın pay alma isteği çok mantıklı ama OS'in tablet olmasına şaşırdım. tablet işletim sistemi olan alet business kullanımı nasıl olacak anlamadım. tum olimpiyatlarda, oyunlarda vs juriler, hakemler surface kullaniyor ozel programlar ile. acaip kullanisli gercekten.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Arkadaslar apple os leri ezip gectigi icin pismanlik yasamaniz normal. Ben de surface almis olsam ben de utanarak ovme ihtiyaci hissederdim :P Isin sakasi tabi. Surface guzel, daha genis yelpazesi. Ama ios atagi neler getirir gorecegiz.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 surface'da pişmanlık yaşanacak bir kusur yok ya. şu haliyle zaten apple aynı segmente girememiş durumda. tablette iş yapamazsın çünkü. örnek olarak business tarafında en çok kullanılan programlardan biri SAP (TR'de alternatif, nebim var fln fln). tablet işletim sisteminde nasıl sap kullanacaksın abi? olay zaten tek cihaz, bütün çözümler mantığı. bununda şu an olduğumuz noktada cevabı windows. apple masaüstü OS ile çıkartır, windows çalıştırma fonksiyonu olurdu, mac pro gibi business amaçlı kullanılabilirdi opsiyonel olarak.
desislaf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 6s 16gb'in fiyati avrupada 739 yöro'ya cikmis. tr'de 3k'yi zorlar sanki
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 “Ultimately, this is our focus,” says Ive, squeezing a new iPhone 6S. “This is what galvanizes our efforts right across the company. ” And 3D Touch, he adds with emphasis, “is something we’ve been working on for a long time—multi, multi, multi years.” Sir J.Ive
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Esh said: Arkadaslar apple os leri ezip gectigi icin pismanlik yasamaniz normal. Ben de surface almis olsam ben de utanarak ovme ihtiyaci hissederdim :P Isin sakasi tabi. Surface guzel, daha genis yelpazesi. Ama ios atagi neler getirir gorecegiz. adeta kontratağa arkadan yetişmeye çalışan stoper. pencil nedir olm. ceo çıkmış allahını seven defansa gelsin demiş.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bingildak said: tablet işletim sistemi olan alet business kullanımı nasıl olacak anlamadım. Aynı fikirdeyim. Bence de şu haliyle çok kısıtlı bir kısma yardımcı oluyor.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 arcane said: Esh said: Arkadaslar apple os leri ezip gectigi icin pismanlik yasamaniz normal. Ben de surface almis olsam ben de utanarak ovme ihtiyaci hissederdim :P Isin sakasi tabi. Surface guzel, daha genis yelpazesi. Ama ios atagi neler getirir gorecegiz. adeta kontratağa arkadan yetişmeye çalışan stoper. pencil nedir olm. ceo çıkmış allahını seven defansa gelsin demiş. Abi pencil, hizli not tutanlar icin falan heralde. Henuz ekran hassasiyetinin wacom kadar oldugunu dusunmuyorum. Eger oyleyse gecmis olsun zaten sdfg
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ben surface i görmemiştim olm nasıl birşeymiş o. böyle bir tablet bulamadığımız için ofiste hala word e mahkum olduğumuzdan lap top kullanıyoruz. biz direk surface a geçelim adliyeye dosyaları içine atıp götürürüm bunu durşmalarda amele gibi tonla dosya taşımak zorunluluğundan kurtarır beni. çok başarılıymış lan surface
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 pencil stylus ihtiyacı için. hızlı not nedir abi katip misin ahah. adı farklı diye illaki misyon yüklemeniz, farklı bir deneyim gibi lansetmeniz gerekmiyor abi. samsununki gibi tersten takınca aleti imha ederse tomahawk deme hakkı doğar tabii. ama şu örnekte yok sdf.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Stylus ihtiyaci da gelistirilen app ler icin olabilir abi. Ne bilelim, onceki ipadlerde niye yok ya da stylus neden sadece pro'da calisacak? Vardir ozel bi kac app, yururler uzerinden
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 GokTuRK said: ben surface i görmemiştim olm nasıl birşeymiş o. böyle bir tablet bulamadığımız için ofiste hala word e mahkum olduğumuzdan lap top kullanıyoruz. biz direk surface a geçelim adliyeye dosyaları içine atıp götürürüm bunu durşmalarda amele gibi tonla dosya taşımak zorunluluğundan kurtarır beni. çok başarılıymış lan surface tr piyasasında pazarlama ve satış ağı yok gibi. ondan kimsecikler bilmiyir. benim hayatım boyunca aldığım en kullanımlı gadget. kafede otururken ofiste yaptığın her şeyi aynı hızda kısıtlama olmadan şarj derdi olmadan yapabiliyorsun. ben arada gidiyorum boğaz manzarasında iş yapıyorum. sap bile kullanabiliyorsun en ileri olarak gördüğüm. eve geliyorum keyboard u çıkarıyorum, tablet olarak browsing / heartstone fln. elektrikler gidiyor, telefondan internet, keyboard tak 5-6 saat kesintisiz işe devam et falan. göt kadar vücutta fırtına gibi performans var, görüntü ve ekran kalitesi saçma sapan iyi. ipad'de de bunların hepsi olur kesin ama işletim sistemi biraz soru işareti. kalem olayının en güzel tarafı iş yaparken defter-kalem taşımaktan kurtuluyorsun, ağırlık yapmıyor. notunu dijital alıyorsun. deftere yazar gibi. cloud üstünde tutuyorsun, defter değiştirdim notum kayıp oldu, notumu nereye koymuştum derdi yok. toplantı notu aldın mesela, forward diyorsun 3 kişiye el yazınla toplantı notları gidiyor, deftere aldığın notları tekrar word veya maile yazman gerekmiyor. yazılan içinden bölgeleri seçip, kopyala yapıştır ile kısa bir highlights haline getirebiliyorsun. iş kullanımı çok fazla yani.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bingildak said: surface'da pişmanlık yaşanacak bir kusur yok ya. şu haliyle zaten apple aynı segmente girememiş durumda. tablette iş yapamazsın çünkü. örnek olarak business tarafında en çok kullanılan programlardan biri SAP (TR'de alternatif, nebim var fln fln). tablet işletim sisteminde nasıl sap kullanacaksın abi? olay zaten tek cihaz, bütün çözümler mantığı. bununda şu an olduğumuz noktada cevabı windows. apple masaüstü OS ile çıkartır, windows çalıştırma fonksiyonu olurdu, mac pro gibi business amaçlı kullanılabilirdi opsiyonel olarak. Macbook pro kullananların (iş için kullananları kastediyorum, starbuckstaki hipsterı değil) gördüğüm kadarıyla çoğu arada bir windows açıyor. Ama bugüne kadar windows laptop kullanıp da macos çalıştırma ihtiyacı hisseden görmedim. Nitekim ios la iş görmek zor. Çok taßaklı yönetici olursun da, bütün sap raporların için ios app yazdırırsın falan, anca öyleleri var.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 özel app var zaten. microsoft ve adobe'den adamlar geldi anlattı kalemle neler yapabilirsiniz falan diye sunumda.
Editor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 bingildak said: tahmin ettiğim gibiymiş, surface pro'ya muadil olarak çıkarmışlar, pricing aynı. http://www.wired.com/2015/09/head-head-apple-ipad-pro-vs-surface-pro-3/ http://www.wired.com/wp-content/uploads/2015/09/Screen-Shot-2015-09-10-at-11.34.28-AM-582x489.jpg amerikada surface çok iyi tuttu bu arada, diğer pazarlarda nasıl hiç bilmiyorum ama dizilerde dikkat ediyorsanız hep surface kullanılıyor artık eskiden ipad kullanılırken. güzel hype yaptı ms marketing kökleyerek. reviewleri fln overall inanılmaz iyi. apple'ın pay alma isteği çok mantıklı ama OS'in tablet olmasına şaşırdım. tablet işletim sistemi olan alet business kullanımı nasıl olacak anlamadım. Surface I cok seviyorum cok isime yariyor ama bu fiyat wifi modeli icin gecerli 3G li modeli cok daha fiyatli surfacein Ha corei7 bile oluo oda ayri konu herturlu ezer surface Ama bence normal ipad fiyatindan verilmeliydi pro Onun disinda toplantilar icin ideal dedigiim gibi suan ipadim bile nekadar cok ise yariyor Surface i kullanma ihtiyaci duymuyorum
Öne çıkan mesajlar