fresia Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 https://www.aa.com.tr/tr/dunya/apple-eski-iphone-sahiplerine-25-dolar-odeyecek/1752501 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 https://www.howtogeek.com/660160/you-probably-wont-get-25-from-apples-iphone-throttling-settlement/ Alıntı Read the fine print, per Bloomberg Law: Alıntı Class members will receive $25 for each iPhone owned. However, that amount could increase or decrease depending in part on the number of approved claims, the filing says. The maximum settlement is $500 million. $93 million will go to attorneys’ fees—that’s who’s making the real money here, as usual—and “up to $1.5 million” for expenses. People actually named in the lawsuit will get between $1500 and $3500. Everyone else will be competing for whatever’s leftover. If many people hear about this lawsuit and file a claim online—it’ll be big news and easy to do—then there won’t be very much cash left. It’ll be divided amongst everyone who files a claim, so you could just get a few bucks. Ki öyle de olacaktır. Ayfoncuya gidip iphone6yı gösterip hoop keş 25 dolares verecek halleri yok asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 guguk devletlerinde böyle kararlar çıkar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 iOS 13 Installed on 92% of iPhones Released in Last Four Years .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 iOS 14 compatible with iPhone 6s SE .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 New Privacy Updates Approximate Location - You can now choose to provide apps with your approximate location rather than your specific location, which is a great feature for protecting location privacy. Apps that provide info like weather, news, and restaurant recommendations don't need exact location data, making approximate location data an appropriate choice. App Tracking Permission - Apps in iOS and iPadOS 14 won't be able to cross track you across the web without consent. Users will be able to see what apps they've granted permission to cross-track them and revoke that permission at any time. This feature also applies to Apple's own apps. App Store Privacy Details - App Store listings for apps will include an easy-to-read list of privacy details so you know what data is collected before you download an app. Internally, Apple is referring to this as a "nutrition label for apps," and it will include details on the user data an app wants across 31 categories. This won't be available when iOS 14 ships, but it is coming before the end of the year. Clipboard Restrictions - Apps no longer have full access to the clipboard. Previously, most apps could access the last data you copied, but that's no longer the case. Apps will require user permission to access the clipboard for the first time, so you can prevent apps that don't need that information from accessing it. Compromised passwords - Apple's new software updates will notify you if a password stored in iCloud Keychain has been compromised in a data breach. Microphone and Camera Notifications - When an app is accessing either the camera or the microphone on an iPhone or iPad, there will be indicator lights next to the cellular signal that will let you know. There's a green indicator light for the camera and an orange indicator light for the microphone. http://www.macrumors.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 On 23.06.2020 at 00:54, kizillelma dedi ki: iOS 14 compatible with iPhone 6s SE .. Adam bu Apple. Helal. bu arada iPad almayı düşünüyorum 7. Nesil. Heartstone oynarken sorun yapmaz di mi ya? Dolar kuru yüzünden yurtdışından bile ucuz su ara bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 yapmıyor, 7. nesil ipad baya baya fp cihazı şu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 icine yavaslatma kodu koymustur ondan compatible yapmistir benim bildigim apple, update edin de 2 ay sonra timebomblari patlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 hahah işte timebomb koyunca $min500M ceza yiyeceğini anladı o yüzden yapmazartık en az 4 yıl ömrü var ipad7nin 2500 liralık cihazdan da bence max o kadar beklenmeli zaten birde tam yüzdewini bilmiyorum ama strateji daha çok ucuza cihaz sat servislerden parayı kazan olayına dönüyo apple ve her marka için her geçen sene apple servislerinde ciro artışı oluyor, iphone se2 nin de, ipad7nin de, apple watch 3ün de mantığı o. zaten mainstream cihazlar bu orta yollu ucuz cihazlar oluyor/olacak/oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Gittim aldım bu akşam. Ellerim kocaman olmasına rağmen klavyede zor yazıyorum biraz. Ama jilet alet be. Paticik de çok güzel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 ipadler canavar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 klavyeye alışılıyo bir de stand durması için kılıf şart şu ipad 7de gelen özel konnektorlar klavyeli kılıf da bağlanıyor da fiyat 1000tl civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Tablette ipad'e rekabetin r'sini yapabilecek ürün yok zaten. Telefonda saçmalıyorlar ama. Şimdi de yeni nesilde kulaklığı ve adaptörü çıkartalım ayrı satalım diyorlar dedikodusu var. Gerçi apple telefon alana müstahak. https://www.macrumors.com/2020/06/28/kuo-no-charger-in-iphone-12-box/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 bence mantıklı. şu an usb adaptör çöplüğü gibi bişey dünya. adaptörü vermeseler de çok rahat her telefon kullananın elinde olan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 (düzenlendi) fiyatı düşürdükten sonra kötü değil ben 5w'lığı kullanmıyorum bile çok yavaş kalıyor. normalde aslında 20w'lık vermesi lazım yanında ama ... yinede sonuçta bi kere para verip kaybedilmediği sürece sonraki telefon ve diğer aygıtlar için kullanılabilecek bişi. Haziran 28, 2020 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 zam gelmiş apple türkiyedeki tüm ürünlere iphone se2 hariç, hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 benim tablete de zam gelmiş tam zamanında almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 sağlam yapıştırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Dolar kuru zıpladığından beri zam yapmamışlardı, bekleniyordu da bu kadar değildi açıkçası. Tam 1 hafta önce hem iphone hem iwatch almıştım isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Daha dun aksam baktim, apple tr de 2 hafta teslim suresi gozukuyordu, HB de falan 100 lira daha pahaliydi ayni gun teslim. Hangisinden alsam acaba, sabah ola hayrola dedim. Olmus. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 @KHaRoN rip in pepperonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 * Apple’s market value hits 2 trillion .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Apple Event September 15 20:00 TR https://youtu.be/b13xnFp_LJs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Everything Apple Announced at Today's iPad and Apple Watch Event in 7 Minutes https://youtu.be/fREAcwzRHCk .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar