Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 way oldu lan evet maliyet+350 liraya telefon getirtilir %25 avans alırım adaptör amerikan çıkıyor
behran Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Dün çıkan haberler iphone tasarım ve özellik değişiminin 2 den 3 e çıktığı yönünde. döngü içerisinde çıkacak modellerde ufak güncellemeler olurken asıl yeni üründe major güncellemeler olacak. android piyasası böyleyken garip bir yaklaşım gibi geldi bana
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 http://www.iphonedo.net/airjacketfullcover/ Şu kılıf güzelmiş.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Adamin kafasi kiliftan daha guzel sdfg
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 şu ekran filmlerini anlamıyorum benim telefonda 4 senedir 1 tane çizik yok
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ..one-billionth.. " iPhone has become one of the most important, world-changing and successful products in history. It's become more than a constant companion. iPhone is truly an essential part of our daily life and enables much of what we do throughout the day. Last week we passed another major milestone when we sold the billionth iPhone. We never set out to make the most, but we've always set out to make the best products that make a difference. Thank you to everyone at Apple for helping change the world every day. " Tim Cook 2007 2007 2008 yıllarında mühendislik okumuşların uzun uzun yazdıkları aklıma geldi. O yazıları yazanlar umarın gerekli gelişimi göstermişlerdir
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Şu iphone 6lar için su geçirmez kılıflar çıkmış, onlar harbiden de su geçirmiyor mu yoksa 2-3 girişten sonra paralı garanti değişim gogo mu?
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 geçirmiyor iyi olanları lovemei mi ne öyle bi marka var yalnız bazen karsı tarafıda duymuyosun çok iyi yalıtım yapıyor sdf
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 amerika at&t kilitli iphonu jailbreakle filan türkiyede kullanmak mümkün mü
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 suyun içinde de instagramda gezmeyin bi zahmet
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Telefonun şarj girişi hayvan gibi kirlenmiş. Tozu falan temizledim ama 5-10 sefer denemede anca şarj ediyorum. Başka bir problem olabiliyor mu bildiğiniz? Bir de geçen ay şantiyede ufak çaplı bir sinirle telefonu yere fırlattım cam değişikliği yaptırıcam kaç gün süreceğine dair kesin bilgi vermiyorlar. Cam değişikliği yaptıran oldu mu hiç?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Temizlemeyi toplu ifneyle yapiyosun icinden yun kumas tatagi cikiyo. Onu cikarmazsan sarj etmez, dolayisiyla seninki tam temizlenmemis, dibine girip orada sikisiyo
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Iphone5 in camini kendim degistirdim, 500 lira cekiyodu telefoncular, 40$ a alibabadan getirtmistim. Ama o da 1 sene aonra gg oldu. Sonra ogrendim ki sadece appleda degistirirsen bu isin garantisi var, geri kalan herkes komple cinden getiriyor
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 evde uğraşıcam bir daha temizlemeye işte. Camı göndericem zaten apple'a da işte süre veremiyorlar. Ona göre hareket edicem de tecrübesi olan var mı diye sordum. iphone 6s için cam değişimine 500 lira diyorlar bu arada.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Yaptir abi appleda. En azindan appledan degisti diyip fatura gosterirsin
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 -Settings ( ayarlar ) -General ( genel ) -Accessibility ( erişilebilirlik ) -Home button ( ana ekran düğmesi ) -Rest Finger to Öpen ( parmağı koyarak aç ) Ana tuşun yeni halini sevmeyenler için kurtuluş yolu bu ..
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 IOS beta 9dan nasıl IOS 10a geçerim veya IOS beta 10a geçerim. Yani elimde eski backup yok. Bütün telefonu sıfırlamadan yapmanın bir yolu yok mu?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 otomatik olması lazım? apple'ın beta servisinin sayfasından profilini indirip yeni ios'u yükleyebiliyorsun.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Dediğin gibi yapmadan önce backup alıp sonra eski profilinini settings general profilesdan silip sonra yukarıdaki sayfadan yeni profili kurmak gerekiyormuş. Ha henüz tamamlanmadı ama ideal şartlarda bu yeterli oluyormuş :P
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 10 yıla özel çıkacak iPhone OLED olacak Sharp OLED ekranlara 568 milyon dolar yatırım yapacağını açıklamış. Böyle bir yatırımın sadece Apple için olabileceğinin altı çiziliyor. 10 yıla özel iPhone un ön arka cam olacağı tahmin ediliyordu.
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Her yıl izlemek hoş .. https://www.youtube.com/watch?v=1oei9-uMLEk
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 önce mevcut durumu gösteriyorum diyo ve harddisk player 1000 şarkı tutar diyo, 2dk sonra ipod 1000 şarkı tutar bu quantum leap daha önce hiç yapılmadı diyo.
Öne çıkan mesajlar