Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone - iPad - Apple Watch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün çıkan haberler iphone tasarım ve özellik değişiminin 2 den 3 e çıktığı yönünde.

döngü içerisinde çıkacak modellerde ufak güncellemeler olurken asıl yeni üründe major güncellemeler olacak.

android piyasası böyleyken garip bir yaklaşım gibi geldi bana
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
..one-billionth..

"
iPhone has become one of the most important, world-changing and successful products in history.
It's become more than a constant companion.
iPhone is truly an essential part of our daily life and enables much of what we do throughout the day.
Last week we passed another major milestone when we sold the billionth iPhone.
We never set out to make the most, but we've always set out to make the best products that make a difference.
Thank you to everyone at Apple for helping change the world every day.
"

Tim Cook

2007

2007 2008 yıllarında mühendislik okumuşların uzun uzun yazdıkları aklıma geldi. O yazıları yazanlar umarın gerekli gelişimi göstermişlerdir

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Telefonun şarj girişi hayvan gibi kirlenmiş. Tozu falan temizledim ama 5-10 sefer denemede anca şarj ediyorum. Başka bir problem olabiliyor mu bildiğiniz?

Bir de geçen ay şantiyede ufak çaplı bir sinirle telefonu yere fırlattım cam değişikliği yaptırıcam kaç gün süreceğine dair kesin bilgi vermiyorlar. Cam değişikliği yaptıran oldu mu hiç?
Mesaj tarihi:
Temizlemeyi toplu ifneyle yapiyosun icinden yun kumas tatagi cikiyo.

Onu cikarmazsan sarj etmez, dolayisiyla seninki tam temizlenmemis, dibine girip orada sikisiyo
Mesaj tarihi:
Iphone5 in camini kendim degistirdim, 500 lira cekiyodu telefoncular, 40$ a alibabadan getirtmistim.

Ama o da 1 sene aonra gg oldu. Sonra ogrendim ki sadece appleda degistirirsen bu isin garantisi var, geri kalan herkes komple cinden getiriyor
Mesaj tarihi:
evde uğraşıcam bir daha temizlemeye işte. Camı göndericem zaten apple'a da işte süre veremiyorlar. Ona göre hareket edicem de tecrübesi olan var mı diye sordum.

iphone 6s için cam değişimine 500 lira diyorlar bu arada.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
-Settings ( ayarlar )
-General ( genel )
-Accessibility ( erişilebilirlik )
-Home button ( ana ekran düğmesi )
-Rest Finger to Öpen ( parmağı koyarak aç )

Ana tuşun yeni halini sevmeyenler için kurtuluş yolu bu ..
Mesaj tarihi:
Dediğin gibi yapmadan önce backup alıp sonra eski profilinini settings general profilesdan silip sonra yukarıdaki sayfadan yeni profili kurmak gerekiyormuş.
Ha henüz tamamlanmadı ama ideal şartlarda bu yeterli oluyormuş :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
10 yıla özel çıkacak iPhone OLED olacak

Sharp OLED ekranlara 568 milyon dolar yatırım yapacağını açıklamış.
Böyle bir yatırımın sadece Apple için olabileceğinin altı çiziliyor.

10 yıla özel iPhone un ön arka cam olacağı tahmin ediliyordu.
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...