ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 s7 edge ile se arasında kaldım ya. itunes'da müziklerim var, kullanım rahatlığı var. bi yandan da performansa hasta oldum s7'nin. görünüşü falan da güzel. ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Drall said: 400/500 dolarres olmuş Haydaaa :/ TR store fiyatı değişmemiş bu arada. Götlüğü sizin oraya yapmışlar jgshkajdsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 399 değil midi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 64 gb'ı 399du bikaç hafta önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bi kaç hjafta önce telefon yoktu yav? sen yanlış biliyor olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Esh said: iphone se 399$ android flagshiplerinin köküne kezzap döktü adamlar çıktığı gün 400'müş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 1 dolar zamn işte http://www.sabah.com.tr/teknoloji/2016/03/23/iphone-se-turkiye-fiyati-belli-oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 allah allah, 349 dolarla 449 dolar diye hatırlıyorum 16gb ve 64 gblığın fiyatlarını daha bir hafta önce preorderdayken, yanlış mı hatırlıyorum? http://www.apple.com/iphone/trade-in/ şu kampanya için ekranı kırık iphone 4ümü yollasam indirim yaparlar mı acaba 50 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Baseball’s Latest Recruit Is an iPad Deal between Apple, Major League Baseball makes tablets, strategy apps available to coaches Each team will receive 12.9-inch iPad Pros with rugged cases sporting the team's logo. wsj.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 İphone Se'ye bakayım dedim 400 dolarlık yani bugünkü kurla 1128 lira eden ürün, 2000 lira. 900 lira nasıl bir vergidir. Vergi sistemi iyice uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 vergi değil kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 650 lirası vergi. apple store'da yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Apple'ın 5 milyar dolarlık yeni üssü https://www.youtube.com/watch?v=jn09eBljAzs Steve amcamızın son eseri yavaş yavaş bitiyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 arsayı israf etmişler yeaa. o kadar boş alana bir dolu oda yapılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 İşletcek pasaport bulamıyorum artık legal bi şekilde yapılıyo mu bu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ipad pro nasıl bir alet güzel mi? alınır mı? bir de dışarıdan alsak pasaporta ekleyebiliyor muyuz birden fazla alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 iphonodo incelemiş yeni ipad pro'yu. 12 inchlik ipad pro her türlü dövdü performansta yenisini. yenisinde bi kaç özellik var sadece ekstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 paparnoz said: İphone Se'ye bakayım dedim 400 dolarlık yani bugünkü kurla 1128 lira eden ürün, 2000 lira. 900 lira nasıl bir vergidir. Vergi sistemi iyice uçmuş. amerika degilde avrupa uzerinden hesapla o fiyati once geri kalanida vergi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Abiler rusyadan aldigim iphone alete turkiyede apple teknik servis bakiyor mu? Su %20 dediginde kapanma olayi varda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Ankara'da iPhone se 64 bulamıyorum ya. Telekom'da özellikle var mı çevresinde bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 cepa lydia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Forum Ankara'da buldum aldım 64lük. Telefon muazzam cidden. Performans baya tatmin edici. Boyutları da tam benlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ekran performansı nasıl, aynı mı 5s'le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 4s kullanıyordum daha önce. 5s i bilmiyorum ondan. Video falan izlemedim. Hs oynarken de grafikler benim bilgisayardan daha iyiydi ve daha hızlıydı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 her zımbırtıyı 6s ile bire bir koymuşlar ama neden touch versiyon 1 olarak konulmuş. o çok yavaş okuyor. 2. nesil parmak izi okuyucu 6s de anında cevap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar