kizillelma Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 http://www.apple.com/tr/shop/buy-iphone/iphone-se/64gb-uzay-grisi ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 oha o fiyat ne lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 NEY NEY NEY http://www.gurl.com/wp-content/uploads/2013/05/ayeeeeeeaiaiai.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 6 yıl önce çıkardığı kasaya yeni donanım koyup 2.5k'ya satıyolar, apple cidden bu işi biliyor ya. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ginaly said: SE <3 eylüle kadar beklerim, 7'nin 4inçini çıkarmazlarsa gözüm kapalı alırım SE'yi. fiyattan sonra gözüm açık bile almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 500 dolarese alın işte yurtdışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 eski kasa yenisinden hala güzel. koydukları donanım da 6s işlemcisi falan. normalde 1200 lira falan olması lazım ama vergilerle 2k ya çıkıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=5685&idPhone2=7969 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Hayal kırıklığıydı bence bugünkü etkinlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 miyaw33 said: F.Lux kullanabilirsin Tyrael said: 9.3 ne zaman çıkıyormuş kısaca? Night shift ten büyük umutlarım var. flux yok abi nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 SE'yi yeni diye lanse ettiler ya la sdf 5S'ten sonra resesyona girdi apple'ın breakthrough'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Ara ürün açıkladı adamlar işte. Gayette mantıklı bir alet. Sanki gören iPhone 7 açıkladı sanacak yazdığını okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 se'nin ram 2 gb'mış. tam hayallerimdeki telefon ya. 6s tepsi gibi geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Luriel said: Ara ürün açıkladı adamlar işte. Gayette mantıklı bir alet. Sanki gören iPhone 7 açıkladı sanacak yazdığını okuyunca. Ben diyorum durgunluğa girdi sen diyorsun ara ürün ne güzel işte. 5S'ten ne farkı var SE'nin? Kamera'yı değiştirmişler sadece. Yeni diye satıyorlar işte. Bir de onlara göre ucuz da bizde hala 2000TL. Ben buna yenilik felan demem diyen desin. Eskiden yeni çıkan ürünleri, hatta onların reklamlarını bile hayranlıkla izlerdik. Şimdikiler amatör eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 anhora 5s'ten ne farkı var diyorsan o zaman 5s'le 6s'in de hiç bir farkı yok sana göre? adamla 5s kasasının içine 6s işlemcisi ve rami koymuş. kamera geliştirilmiş. ki işlemci ve ram telefonun can damarı. arada fark yoksa 1000 liraya 5s alır kullanırsın. ben kulağıma tepsi dayayıp konuşmayı sevmiyorum. 5s kasası da çok güzeldi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Donanımı yenilenmiş boyu zaten mantıklı. Küçük telefon seven bir sürü insan var. Fiyatı ucuz. Anlaması çok mu zor bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Luriel said: Donanımı yenilenmiş boyu zaten mantıklı. Küçük telefon seven bir sürü insan var. Fiyatı ucuz. Anlaması çok mu zor bunları? Yenilik mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Adam sana yenilik mi demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Yeni açıkladı işte :D her sene teknoloji gelişmiyor mu? Bu firmalar da birbirleriyle yarışıyorlar. Ama sadece belli bir kitleyi hedefleyip "Neyi yenilik diye sunsak, nasıl olsa alıyorlar." politikasıyla yeni ürün çıkaranları yadırgamıyorsanız diyecek bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Ne biçim mantığın var o zaman BMW falan nasıl olur da 4 kasa falan çıkarttı çünkü senin mantığınla 5 ve 7 kasası var. RESMEN SAÇMALIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Lol 2 mesaj sonra iş hakaret etmeye dönecek. En iyisi burada keseyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Kes çünkü haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Selam, ahmedinejad said: anhora 5s'ten ne farkı var diyorsan o zaman 5s'le 6s'in de hiç bir farkı yok sana göre? adamla 5s kasasının içine 6s işlemcisi ve rami koymuş. kamera geliştirilmiş. ki işlemci ve ram telefonun can damarı. arada fark yoksa 1000 liraya 5s alır kullanırsın. ben kulağıma tepsi dayayıp konuşmayı sevmiyorum. 5s kasası da çok güzeldi bana göre. +1 Bence de gayet mantıklı bir cihaz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 350/450 dolar preorder parası mı? Piyasaya çıkınca pahalanır mı aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Fiyat artmıyor diye biliyorum. Çıkmaya başlayınca ilk pre-orderlara yolluyorlar. Pre-order almak istemiyorsan çıktığında elimizde kalmadı anca şu tarihte yollarız tarzı bir şey diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar