GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 6s al 6s plus cebe girmez ya. Kim napsın o kadar telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Plus ile normal arasında bir inc daha olmalı :) plus ciddi çok büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Bu saatten sonra Ipad Air alinir mi? Yoksa Air 2 mi almak mantikli? 16gb disk bana yeterli gelmez tahminen, 32gb ipad air 1.500 tl, 64 gb air 2 (32 si olmadigi icin) 2000 tl. Bu farka deger mi hakkaten?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Ya babama 6s almam lazım bugün, en uygun nereden alınır? Vatan'da 2859, apple.com.tr de 3099. Gidip alayım mı direk vatan'dan uğraşmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 sanki vatanda daha pahali ama hic ugrastirmiyormus gibi yazmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Yok başka yerlere bakmıyorum anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 burada daha ucuzlari var eger netten siparis veririm dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Tamam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 amerikanyadan kardeşime 6s plus aldıracağım da, 2000TL'ye falan geliyor sanırım. almaya değer mi ya? 3-4 yıl değiştirmeyi bile düşünmek istemiyorum. iyi foto çeksin ve 10 uygulamadan sonra kasmaya başlamasın yeter benim için :( android hiç istemiyorum bu sefer çünkü, son 4 senede 3 android kullandım ve hepsi ağzıma sıçtı... edge plus'ı çok beğendim ama gidip tekrar android batağına düşesim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 yunusemre said: Bu saatten sonra Ipad Air alinir mi? Yoksa Air 2 mi almak mantikli? 16gb disk bana yeterli gelmez tahminen, 32gb ipad air 1.500 tl, 64 gb air 2 (32 si olmadigi icin) 2000 tl. Bu farka deger mi hakkaten?? Martta iPad Air 3 çıkacak, ona göre planla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 DarKRideR said: amerikanyadan kardeşime 6s plus aldıracağım da, 2000TL'ye falan geliyor sanırım. almaya değer mi ya? 3-4 yıl değiştirmeyi bile düşünmek istemiyorum. iyi foto çeksin ve 10 uygulamadan sonra kasmaya başlamasın yeter benim için :( android hiç istemiyorum bu sefer çünkü, son 4 senede 3 android kullandım ve hepsi ağzıma sıçtı... edge plus'ı çok beğendim ama gidip tekrar android batağına düşesim yok. iPhone'da 150 uygulama kursan bile zerre takılma olmaz, zamanla yavaşlama olayı da yok. 3-4 yıl kullanırsın rahat. Son 1 yıl falan ios güncellemezsen takılmadan çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Iphone 5 im 3. Yilinda. Ekrani patlattim yere dusurup, 100 liraya satilanlardan siparis ettim ali expressten. Komple front assembly aldim paraya kiyip sdfg Idare ediyo iste. Pili biraz azaldi gibi, 5 dolara da pil getirtirim bi yil daha yurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 benim ki yerlerde sürünüyo acayip yavasladı kasıp duruyor sürekli uygulamalarda pilini değiştirdim geçenlerde ebayden 20 liraya almıştım yüksek mah'lı tornavida set falan göndermişler açtım değiştirdim sdf, baya gidiyo şarjı 4-5 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Kascak o kadar ya. Normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 ya android de 1 ayda kasmaya başlıyor soktumun aleti, 1-2 yıl sonra başlayacaksa zerre umrumda değil. oyun falan oynamıyorum, aldıktan sonra oynayacağım maks oyunda heartstone falan belki olur. onun dışında beni sıkıntısız götürsün yeter. telefon düşüren vs. bir adamda değilim. pil ömrü önemli ama o da zaten sosyal medya uygulamalarını kullananlarda hep problem onu da dert etmiyorum. Ben daha çok bu aralar yeni model vs. çıkacak mı, almaya değer mi 16gb'si falan onu sormak için şey etmiştim asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 iPhone 7 Eylül'de çıkacak ABD'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 64 al bence, foto vidyo boyutları çok arttı. 2200 tl falan + pasaport tr fiyatı 3,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 evet buradan devam edeyim. 6s plus getirdi ama bugüne kaldı açtırma işlemi. şimdi imei kaydı için netten yapılıyor vs. deniyor hatta şuradan oluyormuş. https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_CEP_TEL_HARC_GIRIS ardından e-devlet girilecek falan sanırım ortalama 14 saatte falan açılıyormuş. Şimdi sorum şu; Kardeşim alıp getirdiği için bunu onun üstüne yapılması gerekiyor değil mi? Yani onun pasaport bilgileriyle yapacağımı zaten biliyorum da kendi adıma yaptıramıyorum sanırım değil mi? Bir de onun e-devlet'inden falan olmak zorunda sanırım? Ayrıca bu netten yatırma olayı güvenli mi yani sistemleri iyi işliyor mu? Kardeşim uyuyor dün uçuştan geldiğinden de kaldırmak istemiyorum. Tahminen 4 gibi falan kalkar o da dışarıda işleri halletmek için geç olur. Netten hallederiz hemen diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 o siteden emin misin abi? bence* sağlam görünmüyor o site. ben kayıt için e-devlet üzerindeki adımları takip ettim, sorun olmadı, aynını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Abi internet üzerinden çok kolay. Pasaport sahibi kimse onun e-devleti üzerinden giriyorsun kayıt yapıyorsun. Sonra para yatırmanı bekliyor ki o da İşbankası internet şubesi gibi mecralardan vs üzerinden yatırılıyor. 5 dakikalık işlem. Üstteki link de valid. Bir de telefonu direk açıp kullanabilirsin. Önceden bir ay sonra kayıt yapılmamışsa kapanıyordu ama artık 120 gün olmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 abi tak diye kitlenmesin sonra, bulurum seni sadfsda @bingildak ben bunu bir haber sitesinden buldum ya, valid. vergi dairesinin sitesi de vergi dairesinin sitesi zaten hiç güven vermiyor. e-devlet gibi bir oluşumu yapan devletin kendi kurumlarına halen 95'ten kalan site kullandırtıyor olması rezalet ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 10 gün önce yaptım iki telefon. Birinin kaydını yaptım diğerini yapmadan kullanıyoruz. Rahat ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 sitenin footer en son 2014'de güncellenmiş abi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 soru 1: 120 gün geçip telefon kilitlendikten sonra pasaport bulup açtırılıyor mu? soru 2: X şahıs adına kayıt ettirdik telefonu. Daha sonra bu kişi edevletten bu kaydı silebiliyor mu? Silerse telefon anında kilitleniyor mu? Ayrıca bu silen kişinin pasaport kayıt hakkı tekrardan olmuş oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Telefon kilitlendikten sonra sanırım o telefona sadece o takmış olduğun Sim Kartı bind edebiliyorsun ve açtırabiliyorsun. Emin değilim. E-devletten silme var mı bilmiyorum ama silme olayı oluyor ki donanimhaber'de vs baya mağdur adamlar oluyor. Hali ile eş-dost dışında bu kaydı yaptırmak bana mantıklı gelmiyor. Hatta bu yüzden diğer telefonu kaydettirmedim ay sonunda kendim gidip gelcem ve pasaportum kayda uygun olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar