bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://media3.giphy.com/media/ENagATV1Gr9eg/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Aquila ağır ve doğru konuşmuş. Ama yorum getirmek gerkirse Appleın yaptığı herşeyi şu anda daha iyi yapan telefon tablet vs var. Ama apple kendi müşterisini tatmin etmeyi biliyor. Google Nexus serisini kendi üretmeye başlarsa belki o noktada kırılım yaratır. Zira googleın sağladığı entegre olma kolaylığına apple pek ulaşamıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://www.mi.com/en/minote/ Ama android. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 muazzam olmuş bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bu Mi note pro'nun teknik özellikleri bariz iyi mi yoksa bana mı öyle geliyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 overkill ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Sd kart slotu yok Pil degistirilemiyor Pil omru iyi degilmis benzerlerine gore Birde note 5 kagit uzerinde daha iyi bundan.. Yanilmiyorsam 4g destegi yok bunun. Xiaomi bi cikarsa cinden cok iyi olacak android icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 4g var da gereksiz donanım basmışlar içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Birde android kullanirken bunlarin launchera bayiliyordum ben.. Meizu var birde cok begendigim ureticilerden.. Fazla iphonevariler ama guzel aletler. Hw Home button (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 abi apple feci adam sikiyor ya, bir gün zorludaki apple mağazasına girip ahanda şunu elime alıp sallayarak "ADAM SİKİYORLAAAAR ADAM SİKİYORLAAARRR!!!" diye bağıracam temsili görsel; http://www.reactiongif.org/wp-content/uploads/GIF/2014/10/Anime-Screaming-GIF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 gir apple stora'a, sırayla tabletlere yaz, wallpaper yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 tablette de cep telefonunda da note serisi kullanan biri oalrak ha şu da var ki bankaya her ay 5 haneli maaş yatıyorsa bir anda androidden ios a geçebilirim en azından dener olursa devam ederim olmazsa tekrar androide dönerim keza kağıt üstünde ios çevresi kötü durmuyor ama çok çakallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bir sonraki cihazını apple al işte denemiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 henüz apple a para yatıracak kadar zengin değilim zaten elimdeki set beni 3 sene götürür rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 apple yatırdığın para kendini amorti eder. 6 yıldır aynı macbook'u, 4 yıldır aynı iphone'u kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Su baya dogru bi olay. Ben de 2yil2aydir ayni telefonu kullaniyorum batarya sorunu disinda bi sikinti yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 abi ben 2010 dan beri acer dizüstü bilgisayar kullanıyorum ki daha iki sene temiz götürür o beni, boşta kalan bi dell inspironum vardı 2006 model onu da şu anda başka birisi kullanıyor bir tek nexus 4 telefonumu 3. senenin sonunda note 4 de güncelledim ama o işin biraz da şımarıklığı oldu, note almayacak olsam 2 sene daha temiz götürürdü o telefon beni hani amorti edip etmemesi markaya değil de kullanıcının bilinçli hareket edip etmemesine bağlı. GM discovery ilk çıktığında alıp hâlâ kullanıyor olaiblen de var ha şu doğru ama 2 yıl kullanıp ikinci el satmak istediğinde apple müşterisini GM müşterisinden daha kolay buluyorsun daha az uğraşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 benim xperia yalan oldu 5s alayım diyorum ama sizce alınır mı? 1400 e turkcell de satıyorlar o fiyata en uygun telefon gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 allahtan yalan olmuş.sana tavsiyem 5s'i kaçırma uzun bi süre sorunsuz kullanırsın.Hele ki o fiyata bulduysan atla direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 şu ios9 ne zaman belini doğrultacak. 9.2de de sıkıntılar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 ne gibi sıkıntılarla karşılaştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 restore ile kurdum. *şarj problemi var. bariz çabuk düşüyor *Bildirimler de sorun var.Kilitli ekrandan cevapla yapınca bildirim duruyor *email ile gelen 10mb ve üstü pdfler okunamıyor. (mesala bu air tablette olmuyor ama iphone 6s de oluo) *okuduğun mailler okunmamış olarak görünüyor. bunlar bende olanlar. başkalarında olup bende olmayan bazı sorunlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 aldım gitti :P son telefonum son zamanlarda baya perte bağlamıştı 5s baya akıcı geldi şimdi bana.şarjı çabuk bitiyor ama çabuk doluyor.küçük bi power bank yeter herhalde.zaten oyun falan oynamıyorum nette gezerim, arada twitter falan gezerim yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 hayırlı olsun doğru olanı yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 6s mi aliyoruz 6s plusmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar