Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone - iPad - Apple Watch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aquila ağır ve doğru konuşmuş. Ama yorum getirmek gerkirse

Appleın yaptığı herşeyi şu anda daha iyi yapan telefon tablet vs var.

Ama apple kendi müşterisini tatmin etmeyi biliyor.

Google Nexus serisini kendi üretmeye başlarsa belki o noktada kırılım yaratır. Zira googleın sağladığı entegre olma kolaylığına apple pek ulaşamıyor şu an.
Mesaj tarihi:
Sd kart slotu yok
Pil degistirilemiyor
Pil omru iyi degilmis benzerlerine gore

Birde note 5 kagit uzerinde daha iyi bundan..

Yanilmiyorsam 4g destegi yok bunun.

Xiaomi bi cikarsa cinden cok iyi olacak android icin.
Mesaj tarihi:
Birde android kullanirken bunlarin launchera bayiliyordum ben..

Meizu var birde cok begendigim ureticilerden..

Fazla iphonevariler ama guzel aletler. Hw Home button (tu)
Mesaj tarihi:
abi apple feci adam sikiyor ya, bir gün zorludaki apple mağazasına girip ahanda şunu elime alıp sallayarak "ADAM SİKİYORLAAAAR ADAM SİKİYORLAAARRR!!!"

diye bağıracam

temsili görsel;

http://www.reactiongif.org/wp-content/uploads/GIF/2014/10/Anime-Screaming-GIF.gif
Mesaj tarihi:
tablette de cep telefonunda da note serisi kullanan biri oalrak ha şu da var ki bankaya her ay 5 haneli maaş yatıyorsa bir anda androidden ios a geçebilirim en azından dener olursa devam ederim olmazsa tekrar androide dönerim keza kağıt üstünde ios çevresi kötü durmuyor ama çok çakallar
Mesaj tarihi:
abi ben 2010 dan beri acer dizüstü bilgisayar kullanıyorum ki daha iki sene temiz götürür o beni, boşta kalan bi dell inspironum vardı 2006 model onu da şu anda başka birisi kullanıyor

bir tek nexus 4 telefonumu 3. senenin sonunda note 4 de güncelledim ama o işin biraz da şımarıklığı oldu, note almayacak olsam 2 sene daha temiz götürürdü o telefon beni

hani amorti edip etmemesi markaya değil de kullanıcının bilinçli hareket edip etmemesine bağlı. GM discovery ilk çıktığında alıp hâlâ kullanıyor olaiblen de var

ha şu doğru ama 2 yıl kullanıp ikinci el satmak istediğinde apple müşterisini GM müşterisinden daha kolay buluyorsun daha az uğraşıyorsun
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
restore ile kurdum.

*şarj problemi var. bariz çabuk düşüyor
*Bildirimler de sorun var.Kilitli ekrandan cevapla yapınca bildirim duruyor
*email ile gelen 10mb ve üstü pdfler okunamıyor. (mesala bu air tablette olmuyor ama iphone 6s de oluo)
*okuduğun mailler okunmamış olarak görünüyor.

bunlar bende olanlar. başkalarında olup bende olmayan bazı sorunlarda var.
Mesaj tarihi:
aldım gitti :P son telefonum son zamanlarda baya perte bağlamıştı 5s baya akıcı geldi şimdi bana.şarjı çabuk bitiyor ama çabuk doluyor.küçük bi power bank yeter herhalde.zaten oyun falan oynamıyorum nette gezerim, arada twitter falan gezerim yeter bana
  • Yeni Oluştur...