Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 herhalde bunda da düşük kalite çin malları türedi x marka nın y tipi iyidir, şu gözlükçü kazıklamadan doğru camı önerir diyen bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 normal cam mı? güneş gözlüğü için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ATASUN OPTIK Yalniz saka bi yana cidden cam alirken kaziklanmamak icin kullanilabilir bu firma. Ben en son camlari 350 ye yaptirmistim da cok sacma gelmisti. Astigmat anti refle organik inceltilmis vs. Cam da HOYA olmali. Atasun kendi camini kendi takiyo sanirsam. Sen ebayden amazondan cerceve alip cam yaptirtabilirsin. Eminim oyle cok ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 numarasına göre inceltmesi vs i değişiyo. 2 hafta oldu atasun orta tier bişi aldım otbok tutmazlardan lakin 2 silişte çizildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Abi gozlugu silmiycen zaten yikayip pamukla iki ucu bastirican o kadar. Tut ski yan cek yaptigindanciziliyo ne yaparsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 abi işte skindirik marka olanlar çiziliyor ilkokul3de aldığım gözlük camı taş gibi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Nikonun gözlüklerini deneyen var mı ya? Son gözlüğümün camı o kadar kötüydü ki sınavdan sınava takabildim anca. Şöyle çok kaliteli bir şey alasım var benim de astigmat için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 mikroskop objektifi bakarken konuya uyandım mesela net görüntü için 2 hafta ısıl işlem yapıyorlarmış merceklere, camın kimyasal bileşimi ayrı olay pahalı ama düzgün cam üreten marka model bilmek lazım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Yıllarca Zeiss cam kullandım tuzlu ama kaliteliydi hep. Ne çizilme ne kırılma hiç bir şey gelmedi başıma tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 her gözlüklü konuya yazıyorum tekrar yazcam gözlük camlarını silmiyoruz, gözlükle verilen bezi ilk gün alıp atıyoruz çünkü gözlük camlarını bezle silmek saçmalık. bunu yapıyoruz, 3-4 sene gidiyor gözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Senelerce carlzeiss cam kullandim halen de kullanirim hic sorun yasamadim cizilme vs olmadi kac kere dustu kirilmadi bir kez hareket halinde iken arabadan dustu sag kosesinde 1-2 mmlik bir parca koptu o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Drall said: Nikonun gözlüklerini deneyen var mı ya? Son gözlüğümün camı o kadar kötüydü ki sınavdan sınava takabildim anca. Şöyle çok kaliteli bir şey alasım var benim de astigmat için su an nikon kullaniyorum ki zaman zaman gozlukle uyuyan, yatagin yanina koyup ustune yatan bir admaim. cercevenin cilki cikti, camlarda daha dogru duzgun cizik yok. bugulanma, gece gorusu konularinda bayagi basarili nikon %60 inceltilmis benimkiler, astigmat'ta var, yanlis hatirlamiyorsam 1200e aldiydim camlari. 500fln de cerceveye vermistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 çerçeve para değil genelde. Titanyum vs almayacaksanız çerçeveler gayet uygun. Cam materyali olarak mineral cam organiğe göre çizilmelere daha dayanıklı ama çok daha ağırdır. O yüzden %90 organik lens kullanılıyor. Kalite olarak sıralamak gerekirse Zeiss > Essilor > Altra f/p olarak gideceksen altra al derim. Para önemli değil diyorsan kesinlikle zeiss. Lens kaliteli olduktan ve kaplamaları güzel olduktan sonra temizle bezleri ile temizleyin bir şey olmaz. Suyla temizleyip 5 sene kullanmanın da çok bir mantığı yok çünkü zaten 2 sene de bir muayene olup yeni numaranıza göre gözlük değiştirmeniz lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 30 yaştan sonra o değerler yavaşlıyor ya. ama yine de 2 senede bir kontrol edin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 hanfi dükkanlar satıyor peki bu markaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 2 sene iyiymis ben 5-6 ayda bir gidiyorum, her gittimde daha bozulmus gozlerle donuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 essilor hakkında bilgisi olan var mı? bu hafta içerisinde gözlük değiştireceğim ama hangi camı almam gerekiyor bilemedim. Atasun'da gayet güzel fiyat veriyor çerçeve ve cam için ne dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Seiko da var galiba diğerlerine göre daha uygun olması lazım. Yani zenithe göre. Camın inceliğini %60 dan fazla yapabiliyorlar. Gözünde astigmat olanlar için iyi bişey çünkü baya kalinlasiyor camlarw. Atasun da vardı bir kaç yıl önce. Şehir değiştirince gidemedim. Keske telefonla görüşüp sipariş verseydim. Adı sanı belli olmayan bir gozlukcuden çerçeve beğendim. Doktora gittim. 2-3 yıl önce gözler 2.25 - 2.50 miyop ve 0.25- 0.50 astigmat vardı. Muayenede gözlere 2 miyop, 1astigmat yazdı. Doktordan doktora değişiyor galiba. Biraz yorum farkı oluyor. Bugün yarın alcam gözlüğü. Burayı okuyunca camın inceliği olayı aklıma geldi. Ben unutmuşum onu. Hayvan gibi kalın olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Cam inceldikçe fiyat kalınlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Orası öyle ama mesela %30 kadar inceltmek ucuz. %50 üzeri baya pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Seiko essilordan daha pahalı %45 inceltme için fiyat aldım essilordan 400 tl 2 cam ancak 50 tl de mavi ışık filtresi varmış onuda alacağım sanırım. Seiko ile essilor arasında çok fark olur mu acaba 200 tl oynuyor fiyatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 o mavi ışığı bana da söyledi. şuan ki gözlükte yeşil kaplama varmış mesela. mavi ışık olunca dediğin gibi 40-50 tl daha pahalı. yarın alacağım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 mavi isik filtresinde cam rengi degisiyor mu yoksa sadece uv yi mi filtreliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 sole yada sola marka cam var kullanan oldumu? fark ettimde çizikler beni hiç rahatsız etmiyor iş için kullandıgım gözlük fena halde ama anca silmek için çıkardığımda oo ne kadar çizilmiş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar