BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Cerkezköy gibi yerde "net" 1250 iyi para, istanbulda aile yaninda yasayan yeni mezun için idare eder yani akmasa da damlar para Zaten istanbulda yeni mezun baslangıç maaşı en az 1600 net, bakınnlise mezunu tezgahtar garson barista vs demiyorum Ha şu da olur, di gibi adamsindir kendini konunda iyi yetiştirip referanslarınıtoplamışsındır 4 yillik okul bitirene kadar o zaman iş değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ne 1600'ü Junior SAP modülcülere bile 1400 teklif ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 1250 az ama kuddisi nin mesajları ben de beğenedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 1 dolar 2,65 tl maaş 1250 tl maaş dolar bazında 471,69, biz 472 diyelim günlük 15,73 dolar, biz 16 dolar diyelim günlük on altı dolar veriyor kuddusi'nin patronu sabah dokuz akşam altı çalışırsan dokuz saat saat başına 1,77 dolar, biz iki dolar diyelim saat başına $2'la çalışmak bilemiyorum... 22 iş gününden hesaplarsak: günlük 21,45 dolar saat başına 2,38 dolar gene pek bir şey değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 lan tamam siz calismayin, ya valla calismayin, allahinizi severseniz calismayin, gozunuzun yagini yiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Şükrü sen işsiz ve aç değil misin dön vatanına kuddusi babanın yanında iş öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Elin ekmek tutsun artık kaç yaşına geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 herkes 5k alıyor heralde burda kimse işi beğenmemiş. ailesiyle yaşayan yeni mezun için çok iyi fırsat bence. helal çeto.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 #fightfor15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mc_Lovin said: 1 dolar 2,65 tl maaş 1250 tl maaş dolar bazında 471,69, biz 472 diyelim günlük 15,73 dolar, biz 16 dolar diyelim günlük on altı dolar veriyor kuddusi'nin patronu sabah dokuz akşam altı çalışırsan dokuz saat saat başına 1,77 dolar, biz iki dolar diyelim saat başına $2'la çalışmak bilemiyorum... 22 iş gününden hesaplarsak: günlük 21,45 dolar saat başına 2,38 dolar gene pek bir şey değişmedi kendimi alıntılıyorum, kimse kusuruma bakmasın, başka sayfaya geçti konu, şu hesaba göre sokaklarda koşup fayv dalırs onli sör diye bağırsanız yoldan geçen insanlara daha rahat yaşarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mclovin 20 yaşın üzerindeysen aptalsın, altındaysan problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Alintilayip altina biseyler daha yazinca da biseye benzemedi. Sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 açlık sınırını da yazayım bari: 1.337,66 TL yoksulluk sınırı: 4.357,20 TL ikincisini boşver, zaten kimse yeni mezuna o maaşı vermiyordur türkiye'de bari açlık sınırında maaş verseydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 O yüzden TR'de çalışılmaz diyoruz. Emeğinin karşılığını alamıyorsun. Ki alım gücün de ironik bir şekilde daha azına yetiyor. Hem daha az kazanıp hem daha pahalı satın alıyorsun. Close enough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ya varya siz asgari maaşın 900 tl olmasını gerçekten hakediyorsunuz. Gerçekten kendinizi o düşük yaşam standartlarına ve şartlarına o kadar adamışsınız ki hala bunu fırsatmış gibi görenleriniz var. Kusura bakmayın ama acıyorum size. Bir ata sözü vardır eşek olursan semer vuran çok olur diye. Ülkenin okumuş gençleri olarak eşek olmaya devam edin aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 seqo fazla mesailerini ödüyor musun bece tr de tek sorun günde 9 saat için adam alıp 2 saatlik iş yaptırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 KuddusiMavra said: Çerkezköy'de oturan; ihracat operasyonları konusunda uzman olarak yetiştirilecek (ben yetiştireceğim) bay veya bayan ihracat operasyon elemanı alınacaktır. Ücret 1250 TL net. SGK tam yatırılacak. Sene sonunda ben en az 1 maaş ikramiye vereceğim (patron değil, ben kendi cebimden vereceğim). Yemek + Servis var. Bunun haricinde görüp görebileceğiniz en rahat çalışma ortamlarından birisidir. Mobbing yok,olamaz zaten. İşyerimiz tekstil ve inşaat yardımcı kimyasalları üreten; bunun 35%ini ihraç eden (ihraç eden de benim), 65%ini de iç piyasaya satan; belli başlı 1-2 üründe dünyada ki 5 firmadan birisi olan bir firma. Yerimiz Çerkezköy Organize Sanayii Bölgesi'nde. Yabancı dil(tabii ki en azından İngilizce)olmasını istiyorum. Üniversite mezunu olup da "ne iş yapayım?" diye düşünen arkadaşlar buyursun gelsinler,görüşelim. Sağlam bir abinizden (ben oluyorum o abi), 4-5 sene sonra şimdi alacağının rahatlıkla 2-3 katı ve fazlasını kazanabileceği bir meslek öğrenecek. İşin tüm püf noktalarını öğreteceğim. Öyle başka firmalardaki gibi "lan bunu bilmesin, boş ver,neme lazım." tarzı ile değil; bir işi iş olarak yapmak için gereken her şeyi öğretmektir amacım. İş yerimizde internette engelli site falan yok. sabah 09:00, akşam 18:00. Cumartesi, Pazar çalışmak yok. Patron Alevi. 2 oğlu var. Birisi finansa bakıyor, diğeri de üretimi takip ediyor. Yani burası tipik bir patron firması. Gelecek olan arkadaş bana bağlı çalışacak. Kapasitesine göre belki şirketin ithalat işlerini de ona öğretip yaptırabiliriz. Neyse. Şimdilik bu kadar. İlgilenenler bana özgeçmişlerini atmak için ÖM atsınlar. al beni ama ankaradayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 BİR KİŞİNİN GEÇİM MALİYETİ 1.627 TL imiş bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 aklimdan gecmedi degil, ama cerkezkoy eve cok uzak ya. sipeyskeyk said: Şükrü sen işsiz ve aç değil misin dön vatanına kuddusi babanın yanında iş öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Sequo said: Ya varya siz asgari maaşın 900 tl olmasını gerçekten hakediyorsunuz. net 949,07 TL ikinci dönem net 1.000,54 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bir iskender 22 lira olmuş sen ne konuşuyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 tavuk donerden iskender cikti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mc_Lovin said: açlık sınırını da yazayım bari: 1.337,66 TL yoksulluk sınırı: 4.357,20 TL ikincisini boşver, zaten kimse yeni mezuna o maaşı vermiyordur türkiye'de bari açlık sınırında maaş verseydiniz Guzel demissin de anlamadiginiz ya da bilerek es gectiginiz nokta su; Issizlik orani oldu %15. Birak 900 lirayi, 100 lirayi goremeyen kisiler var. Ailesi cocugu okusun diye kaldiramayacagi borcun altina girenler var. Haliyle 1250 TL > issizlik, parasizlik. O yuzden sunun goygoyunu is ilanini paylasana yapmanin hic bi alemi yok zira 1250 TL kimi icin cocugunun karnina girecek lokma, kimi icin intihardan donus, kimi icin bir basamak, bir isik kaynagi. Anlamiyorsaniz ne deseniz bos zaten. Tuzu kurular vs acliktan kirilanlara geliyor konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ama yeni mezunlar için konuşuyoruz şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 olay pek o değil oraya hiç gelmiyor da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar