Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ilanı-Yanıma adam arıyorum patidaşlar

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

19 sayfa olmuş

bence fena değil, yeni mezun için geleceği olan bir iş. Barrista olarak kendine bişi katamazsın ama burda bi geleceğın olur. Kendi işini bile yaparsın zamanla.

Hem çok güzel babacan ilan vermiş, patron firması mobbingden biraz tırstırıyor tabi ama yeni mezunlar düşünsün bi.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

bingildak said:

affedersiniz allahın silktir ettiği 3. dünya Müslüman ülkelere gidip, yüksek maaş alıp "şirketim ne iyi" diye hava atmakta ayrı kafaymış.

şirket iyi olsa ne olmasa ne, sen nerede olduğuna bak, gençliğinin nerede ne şartlarda geçtiğine bak.
gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak gidilmeyen yerlere gidip dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta Malezya'ya gidiyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi istanbulda açlık sınırında yaşayıp metrobüslerde sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. Şirketim ne iyi diye hava atmıyorum, 0ne arkadaşımızın deveye devam mı ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, işimden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya.

yanıt yazdım da hiç gereksiz konulara girip demoralize etmeye gerek yok. hayırlısı kardeşim, mutluysan ne güzel. başarılar malezyada.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

ytü malzeme müh. mezunu + bilmemne vakıf üniversitesinde mba yapmış arkadaşım arkadaşlarıyla karşıda ofis açtı spor haberleri sitesi yapmaya çalışıyorlar öyle bi detay geçeyim dedim malz. müh. arkadaşn durumuyla ilgili, genelleme değildir.

samet ?
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Liebe said:

ytü malzeme müh. mezunu + bilmemne vakıf üniversitesinde mba yapmış arkadaşım arkadaşlarıyla karşıda ofis açtı spor haberleri sitesi yapmaya çalışıyorlar öyle bi detay geçeyim dedim malz. müh. arkadaşn durumuyla ilgili, genelleme değildir.

samet ?

belki arkadaşlarından biridir bilmiyorum ama benim arkadaşın ismi değil
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen gıcık etmek için kinciler oluyor o yüzden onlara yatıyoruz biz yaeeee aylık maaşım 5000 i buluyor yaeeeaaeaeaeae diyorumda o yüzden.

Kar tatili sene de 1-2 gün ya oluyor , ya olmuyor ve her tatil işimizin birikmesi, düzenimizin bozulması, planlarımız değişmesi demek. Şahsen ben kar tatiline afet derecesine gelmedikçe karşıyım. Cumartesi, pazar her memurda var ama bu forumda bile yazan oldu sadece öğretmenlere özel bir şeymiş gibi. Yazında 2 ay 1 temmuz tatile çıkarız, 1 eylül ookula başlarız mecburi tüm öğretmenler. Eşimde memur olduğu için oradan biliyorum yazın hiç deliksiz 2 ay tatil olması bi nimet
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bahsedildiği gibi abartılan bi meslek değil. Maaş ta şu temmuz zammı ile birlikte 2350 oldu. Bereket versin. Tv lerde söylenilen maaşlar full ekders ve eş çalışmaya kıdemli öğretmen maaşı. Ek ders her zaman olmuyor. Olursa saati şu an 9,1 tl Aylık 10 ek derse girsen 91 tl gibi ekstra ek ders oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...