Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kardeşime ve çok yakın bi arkadaşıma söyledim geri dönüş olmadı kendileri kaybeder sadece.. kim ne derse desin iyi bir işdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 19 sayfa olmuş bence fena değil, yeni mezun için geleceği olan bir iş. Barrista olarak kendine bişi katamazsın ama burda bi geleceğın olur. Kendi işini bile yaparsın zamanla. Hem çok güzel babacan ilan vermiş, patron firması mobbingden biraz tırstırıyor tabi ama yeni mezunlar düşünsün bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sipeyskeyk said: bingildak said: affedersiniz allahın silktir ettiği 3. dünya Müslüman ülkelere gidip, yüksek maaş alıp "şirketim ne iyi" diye hava atmakta ayrı kafaymış. şirket iyi olsa ne olmasa ne, sen nerede olduğuna bak, gençliğinin nerede ne şartlarda geçtiğine bak. gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak gidilmeyen yerlere gidip dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta Malezya'ya gidiyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi istanbulda açlık sınırında yaşayıp metrobüslerde sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. Şirketim ne iyi diye hava atmıyorum, 0ne arkadaşımızın deveye devam mı ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, işimden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya. yanıt yazdım da hiç gereksiz konulara girip demoralize etmeye gerek yok. hayırlısı kardeşim, mutluysan ne güzel. başarılar malezyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Eyvallah, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Barrista ne ya isminden kaybediyor. Ayrıca cok mecbur kalınmadıkça yapılması bana ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Drall said: Sparkcaster said: Kaç mezunu arkadaşın Adi ne 13 ya da 14 mezunu, ama adını vermiyim şindi ne gerek var. Şu anda fırıncı adam, ekşi maya ekmek, simit, vegan kurabiye vesaire yapıyo cihangirdeki kafelere. O derece mü'den uzak sdf sungur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 en doğrusunu yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ya..ben de cocuklara gelin cocuklar hamur acalim gelin kurabiye yapalim pasta susleyelim ayagi yapiyorum da yemiyorlar..illa dr olcaz bilmemne olucaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 doktor çocuğunun doktor olmak istemesi çok garip ya. ne kadar doktor çocuğu tanıdığım eşim dostum varsa hepsi başka işlere yöneldi. kendim dahil olmak üzere. doğrusu ben tıp zaten okuyamazdım ehuehuehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 yok valla benim babam da dr ..acikcasi kendim icin konusayim sifir yasindan beri hastanede olunca baska isle ilgili bir fikrin olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Bende bu yüzden öğretmen oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 fen yazları tatil 3 ay mı 2 ay mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 şubat tatili nasıl oluyır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ytü malzeme müh. mezunu + bilmemne vakıf üniversitesinde mba yapmış arkadaşım arkadaşlarıyla karşıda ofis açtı spor haberleri sitesi yapmaya çalışıyorlar öyle bi detay geçeyim dedim malz. müh. arkadaşn durumuyla ilgili, genelleme değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 dökümcüler de iş var ama 1536 derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Iwe varsa arabistan a alayim 63 derece :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Adam teşhirci çıktı ya, insan özelden falan yazar ismi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 hakikaten teşhirciyse özelden bir şey yollasın istemezsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Liebe said: ytü malzeme müh. mezunu + bilmemne vakıf üniversitesinde mba yapmış arkadaşım arkadaşlarıyla karşıda ofis açtı spor haberleri sitesi yapmaya çalışıyorlar öyle bi detay geçeyim dedim malz. müh. arkadaşn durumuyla ilgili, genelleme değildir. samet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ahah teşhirci yanlış sözcük hakikaten. İfşacı mı denir ne denir böyle bir durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Rerore said: fen yazları tatil 3 ay mı 2 ay mı Ciddi soruyorsan 2 ay eğer şaka yollu soruyorsan 3 ay +kış+cumartesi+pazar+yağmur+kar.... sene de 30 gün çalışmıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Fin said: Liebe said: ytü malzeme müh. mezunu + bilmemne vakıf üniversitesinde mba yapmış arkadaşım arkadaşlarıyla karşıda ofis açtı spor haberleri sitesi yapmaya çalışıyorlar öyle bi detay geçeyim dedim malz. müh. arkadaşn durumuyla ilgili, genelleme değildir. samet ? belki arkadaşlarından biridir bilmiyorum ama benim arkadaşın ismi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 fenn said: Rerore said: fen yazları tatil 3 ay mı 2 ay mı Ciddi soruyorsan 2 ay eğer şaka yollu soruyorsan 3 ay +kış+cumartesi+pazar+yağmur+kar.... sene de 30 gün çalışmıyorum bile ciddi sormuştum ama kar tatillerdinde kar küremeniz lazım hafta içi ne kadar boşluk oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Bazen gıcık etmek için kinciler oluyor o yüzden onlara yatıyoruz biz yaeeee aylık maaşım 5000 i buluyor yaeeeaaeaeaeae diyorumda o yüzden. Kar tatili sene de 1-2 gün ya oluyor , ya olmuyor ve her tatil işimizin birikmesi, düzenimizin bozulması, planlarımız değişmesi demek. Şahsen ben kar tatiline afet derecesine gelmedikçe karşıyım. Cumartesi, pazar her memurda var ama bu forumda bile yazan oldu sadece öğretmenlere özel bir şeymiş gibi. Yazında 2 ay 1 temmuz tatile çıkarız, 1 eylül ookula başlarız mecburi tüm öğretmenler. Eşimde memur olduğu için oradan biliyorum yazın hiç deliksiz 2 ay tatil olması bi nimet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Öyle bahsedildiği gibi abartılan bi meslek değil. Maaş ta şu temmuz zammı ile birlikte 2350 oldu. Bereket versin. Tv lerde söylenilen maaşlar full ekders ve eş çalışmaya kıdemli öğretmen maaşı. Ek ders her zaman olmuyor. Olursa saati şu an 9,1 tl Aylık 10 ek derse girsen 91 tl gibi ekstra ek ders oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar