Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ilanı-Yanıma adam arıyorum patidaşlar

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Abi hadi ben sansliyim o ayri bi konu da; kocfinansta calisan adamin sirketi rahmi koctan daha fazla savunmasi bana hep anlamsiz geldi.

Ayni psikolojiyi sike yapan takimini savunan fenerlide de goruyoruz. Dallama gibi Katil devletini savunan milliyetcide de.

Amk nasil bir his lan aidiyet? Biri anlatsin abi, 40 tane psikologaunuz su forumda iki elinizle bi freud u dogrultamiyosunuz
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Grego said:

1250 diye gidin konuşun, onu en azından 1500 yaptırırsınız orada. vermiyorsa da çerkezköy ü görmüş olursunuz işte. ayran tost birşeyler vardır orda.

1250 x 13/12 = 1354 TL
1354 + AGİ = 1455 TL civarı ele geçecek olan para

Çerkezköy'de 500-600 TL'ye kral ev tutuluyor.

Servis var.

Şu ana kadar tek bir cv elime ulaşmadı öm'den gelen 6-7 tane mesaja rağmen.

Yarın yurtdışına gidiyorum.
Söyleyeceğim, ilan verip bulsunlar bir adam.

ha o zaman düzelteyim. 1500 diye gidin 1750 ye çekersiniz onu orda. 2009 da ilk maaşım 600 liraydı. 3 ay çalışıp hop başka bir yere atlayıverdim işte. iş beğenmeme sendromu çok yaygın.
Sosyal ağlarda paylaş

bence iyi ya. düşünce çogiyi bi kere bence. samimi yani. ha 1250tl az mı? evet. ama adam zaten EN İYİ TEKLİF dememiş, veya BİRİNİZİ TUTUP ZORLA ALICAM da dememiş. patron alevi olması ise kötüymüş ama. yani ejder alevi falan olsa bayaa iyi diyecektim de, patron alevi zayıf bi alev neticede. çelik kirişleri eritemez. o yani. efendime söyleyim sonra yine internette yasak yok denilmesini eleştirmişsiniz, onu ben bir artı olarak gördüm. şu an imgur'a giremiyorum çünkü. feysbuk, twitter, youtube bunlar çok aradığım şeyler değil de, imgur bloğu redditi direkt olarak baltalıyo. mobbing hiç biyerde yok demişsiniz, bilmiyorum nasıl yerlerde çalıştınız da, genellemeyin abi. örnek olarak çalıştığım bi önceki şirkette işe yeni girmiş bi tane deniz kızını yürüyemiyo diye mobbinglemişlerdi bayaa. ofiste sürekli BEN Bİ KOŞU FOTOKOPİ ÇEKTİREYİM, Bİ KOŞU GİDİP GELEYİM. BİRAZ YÜRÜ MELİS AYAKLARIN AÇILSIN gibi geyikler dönüyodu. kız dayanamadı sonra. boğuldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

abi açıkçası istanbul üniversitesi malzeme mühendisliği vesaire bişeyden mezun olmuş olsaydım ben düşünürdüm bu işi, ha kuddusi beni düşünür müydü onu bilmem sdf

ama bence iyi iş, sonuçta hakikaten hiçbir şey bilmeden mezun oluyor çoğu üniversite mezunu. anca teknik üniden mezun olanlar üç beş bir şey biliyo, yoksa çevremdeki küçük üniversite mühendisliklerinden mezun insanlara baktığımda adamlar stajlarını bile balon yaptı. kuddusi de boün'ün dereceli mezunlarını aramıyo sonuçta, ingilizce bilsin üni mezunu olsun yeter diyo. bence kriterlere askerliği yapmışı da ekle bu arada kuddusi, adamı eğiticem diye alıcaksın 6 ay sonra askere gidicek, sinirlerin bozulur

bu ne aptal bir cümle lan
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

affedersiniz allahın silktir ettiği 3. dünya Müslüman ülkelere gidip, yüksek maaş alıp "şirketim ne iyi" diye hava atmakta ayrı kafaymış.

şirket iyi olsa ne olmasa ne, sen nerede olduğuna bak, gençliğinin nerede ne şartlarda geçtiğine bak.
gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak gidilmeyen yerlere gidip dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta Malezya'ya gidiyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi istanbulda açlık sınırında yaşayıp metrobüslerde sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. Şirketim ne iyi diye hava atmıyorum, 0ne arkadaşımızın deveye devam mı ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, işimden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Drall said:

abi açıkçası istanbul üniversitesi malzeme mühendisliği vesaire bişeyden mezun olmuş olsaydım ben düşünürdüm bu işi, ha kuddusi beni düşünür müydü onu bilmem sdf

ama bence iyi iş, sonuçta hakikaten hiçbir şey bilmeden mezun oluyor çoğu üniversite mezunu. anca teknik üniden mezun olanlar üç beş bir şey biliyo, yoksa çevremdeki küçük üniversite mühendisliklerinden mezun insanlara baktığımda adamlar stajlarını bile balon yaptı. kuddusi de boün'ün dereceli mezunlarını aramıyo sonuçta, ingilizce bilsin üni mezunu olsun yeter diyo. bence kriterlere askerliği yapmışı da ekle bu arada kuddusi, adamı eğiticem diye alıcaksın 6 ay sonra askere gidicek, sinirlerin bozulur

bu ne aptal bir cümle lan

doğru demiş adam
güncel pratik uygulamalardan dersine aktaran 1-2 hoca var bölüm de
gerisi 1950 yılı ders notları
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

bingildak said:

affedersiniz allahın silktir ettiği 3. dünya Müslüman ülkelere gidip, yüksek maaş alıp "şirketim ne iyi" diye hava atmakta ayrı kafaymış.

şirket iyi olsa ne olmasa ne, sen nerede olduğuna bak, gençliğinin nerede ne şartlarda geçtiğine bak.
gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak gidilmeyen yerlere gidip dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta Malezya'ya gidiyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi istanbulda açlık sınırında yaşayıp metrobüslerde sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. Şirketim ne iyi diye hava atmıyorum, 0ne arkadaşımızın deveye devam mı ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, işimden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya.

yarın yokmuş gibi takılmak iyi de
tüm olay belirlediğin yaş sınırı ve sonrasında ne yapabileceğin de bitiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

sipeyskeyk said:

bingildak said:

yarın yokmuş gibi takılmak iyi de
tüm olay belirlediğin yaş sınırı ve sonrasında ne yapabileceğin de bitiyor
sonuçta cazip bir cv oluşuyor bu tecrübeleri kattıkça. Settle down olmaya karar verdiğimde çok zorluk çekmeyeceğimi umuyorum. Zaten Türkiye'de yaşamak gibi bir kırmızı çizgim yok. Beğendiğim bir yer olr, hayatımı orada kurarım vs. dediğin gibi bir sınırı var. 27 yaşındayım, 3-5 sene daha gider böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

bingildak said:

Aynen. Bence mis gibi hayat, gayet güzel. Yerleşik hayata geçmeye karar verince, zaten her türlü gideri olacak bir CV'n olacak, dolayısıyla diğerlerinden çok daha güzel şartlarda yaşayacaksın + bir sürü yeri de gezip görmüş olacaksın. Süper.

Bende o kadar ekstrem olmasa da benzer bi durum var, acayip memnunum. Hatta 1000 lira az alayım ama bol gezmeli bir iş olsun isterim yine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...