Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 benim 1000 dolarımı da hor görmüştü ehş. onu da not edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Abi hadi ben sansliyim o ayri bi konu da; kocfinansta calisan adamin sirketi rahmi koctan daha fazla savunmasi bana hep anlamsiz geldi. Ayni psikolojiyi sike yapan takimini savunan fenerlide de goruyoruz. Dallama gibi Katil devletini savunan milliyetcide de. Amk nasil bir his lan aidiyet? Biri anlatsin abi, 40 tane psikologaunuz su forumda iki elinizle bi freud u dogrultamiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Çünkü yanlız olmak, boktan bir şeyin parçası olmaktan daha korkutucu bu dünyada Yankı. http://www.youtube.com/watch?v=XL6CQhZHVZY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 KuddusiMavra said: Grego said: 1250 diye gidin konuşun, onu en azından 1500 yaptırırsınız orada. vermiyorsa da çerkezköy ü görmüş olursunuz işte. ayran tost birşeyler vardır orda. 1250 x 13/12 = 1354 TL 1354 + AGİ = 1455 TL civarı ele geçecek olan para Çerkezköy'de 500-600 TL'ye kral ev tutuluyor. Servis var. Şu ana kadar tek bir cv elime ulaşmadı öm'den gelen 6-7 tane mesaja rağmen. Yarın yurtdışına gidiyorum. Söyleyeceğim, ilan verip bulsunlar bir adam. ha o zaman düzelteyim. 1500 diye gidin 1750 ye çekersiniz onu orda. 2009 da ilk maaşım 600 liraydı. 3 ay çalışıp hop başka bir yere atlayıverdim işte. iş beğenmeme sendromu çok yaygın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 alıntı fail : ( tamamdır düzeltebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bence iyi ya. düşünce çogiyi bi kere bence. samimi yani. ha 1250tl az mı? evet. ama adam zaten EN İYİ TEKLİF dememiş, veya BİRİNİZİ TUTUP ZORLA ALICAM da dememiş. patron alevi olması ise kötüymüş ama. yani ejder alevi falan olsa bayaa iyi diyecektim de, patron alevi zayıf bi alev neticede. çelik kirişleri eritemez. o yani. efendime söyleyim sonra yine internette yasak yok denilmesini eleştirmişsiniz, onu ben bir artı olarak gördüm. şu an imgur'a giremiyorum çünkü. feysbuk, twitter, youtube bunlar çok aradığım şeyler değil de, imgur bloğu redditi direkt olarak baltalıyo. mobbing hiç biyerde yok demişsiniz, bilmiyorum nasıl yerlerde çalıştınız da, genellemeyin abi. örnek olarak çalıştığım bi önceki şirkette işe yeni girmiş bi tane deniz kızını yürüyemiyo diye mobbinglemişlerdi bayaa. ofiste sürekli BEN Bİ KOŞU FOTOKOPİ ÇEKTİREYİM, Bİ KOŞU GİDİP GELEYİM. BİRAZ YÜRÜ MELİS AYAKLARIN AÇILSIN gibi geyikler dönüyodu. kız dayanamadı sonra. boğuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 mobing candır ya , içinizdeki tylerı uyandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 lan hangimiz daha iyi köleyiz diye tartışıyosunuz. -Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Drall said: abi açıkçası istanbul üniversitesi malzeme mühendisliği vesaire bişeyden mezun olmuş olsaydım ben düşünürdüm bu işi, ha kuddusi beni düşünür müydü onu bilmem sdf ama bence iyi iş, sonuçta hakikaten hiçbir şey bilmeden mezun oluyor çoğu üniversite mezunu. anca teknik üniden mezun olanlar üç beş bir şey biliyo, yoksa çevremdeki küçük üniversite mühendisliklerinden mezun insanlara baktığımda adamlar stajlarını bile balon yaptı. kuddusi de boün'ün dereceli mezunlarını aramıyo sonuçta, ingilizce bilsin üni mezunu olsun yeter diyo. bence kriterlere askerliği yapmışı da ekle bu arada kuddusi, adamı eğiticem diye alıcaksın 6 ay sonra askere gidicek, sinirlerin bozulur bu ne aptal bir cümle lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Abi dur kizma malzeme demis metalorgy degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Vesaire deyince sıkıntı oldu herhalde :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 meteoroloji mezunu arkadaşlarım genelde iş sıkıntısı çektiler. bu tarz işler iyi baya uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ordan mezun bi arkadaşım mühendisliğin mü'sünden habersizdi de o yüzden orayı dedim, ama haklısın hatalı bi cümle. Bilecik falan demem gerekirdi. O arkadaşımın eşekliği muhtemelen, iü köklü okul sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Kaç mezunu arkadaşın Adi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 chrome said: Harika isim var deveye bile biniyorum sen dusun. Bu nasil bir arguman lan.ahafaafgazgz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Drall said: O arkadaşımın eşekliği muhtemelen, iü köklü okul sonuçta o koklu okul kelimesini odun cok anlaminda telaffuz etmis olmasinlar da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bingildak said: affedersiniz allahın silktir ettiği 3. dünya Müslüman ülkelere gidip, yüksek maaş alıp "şirketim ne iyi" diye hava atmakta ayrı kafaymış. şirket iyi olsa ne olmasa ne, sen nerede olduğuna bak, gençliğinin nerede ne şartlarda geçtiğine bak. gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak gidilmeyen yerlere gidip dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta Malezya'ya gidiyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi istanbulda açlık sınırında yaşayıp metrobüslerde sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. Şirketim ne iyi diye hava atmıyorum, 0ne arkadaşımızın deveye devam mı ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, işimden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Sparkcaster said: Drall said: abi açıkçası istanbul üniversitesi malzeme mühendisliği vesaire bişeyden mezun olmuş olsaydım ben düşünürdüm bu işi, ha kuddusi beni düşünür müydü onu bilmem sdf ama bence iyi iş, sonuçta hakikaten hiçbir şey bilmeden mezun oluyor çoğu üniversite mezunu. anca teknik üniden mezun olanlar üç beş bir şey biliyo, yoksa çevremdeki küçük üniversite mühendisliklerinden mezun insanlara baktığımda adamlar stajlarını bile balon yaptı. kuddusi de boün'ün dereceli mezunlarını aramıyo sonuçta, ingilizce bilsin üni mezunu olsun yeter diyo. bence kriterlere askerliği yapmışı da ekle bu arada kuddusi, adamı eğiticem diye alıcaksın 6 ay sonra askere gidicek, sinirlerin bozulur bu ne aptal bir cümle lan doğru demiş adam güncel pratik uygulamalardan dersine aktaran 1-2 hoca var bölüm de gerisi 1950 yılı ders notları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sipeyskeyk said: bingildak said: affedersiniz allahın silktir ettiği 3. dünya Müslüman ülkelere gidip, yüksek maaş alıp "şirketim ne iyi" diye hava atmakta ayrı kafaymış. şirket iyi olsa ne olmasa ne, sen nerede olduğuna bak, gençliğinin nerede ne şartlarda geçtiğine bak. gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak gidilmeyen yerlere gidip dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta Malezya'ya gidiyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi istanbulda açlık sınırında yaşayıp metrobüslerde sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. Şirketim ne iyi diye hava atmıyorum, 0ne arkadaşımızın deveye devam mı ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, işimden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya. yarın yokmuş gibi takılmak iyi de tüm olay belirlediğin yaş sınırı ve sonrasında ne yapabileceğin de bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Rerore said: sipeyskeyk said: bingildak said: affedersiniz allahın silktir ettiği 3. dünya Müslüman ülkelere gidip, yüksek maaş alıp "şirketim ne iyi" diye hava atmakta ayrı kafaymış. şirket iyi olsa ne olmasa ne, sen nerede olduğuna bak, gençliğinin nerede ne şartlarda geçtiğine bak. gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak gidilmeyen yerlere gidip dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta Malezya'ya gidiyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi istanbulda açlık sınırında yaşayıp metrobüslerde sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. Şirketim ne iyi diye hava atmıyorum, 0ne arkadaşımızın deveye devam mı ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, işimden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya. yarın yokmuş gibi takılmak iyi de tüm olay belirlediğin yaş sınırı ve sonrasında ne yapabileceğin de bitiyor sonuçta cazip bir cv oluşuyor bu tecrübeleri kattıkça. Settle down olmaya karar verdiğimde çok zorluk çekmeyeceğimi umuyorum. Zaten Türkiye'de yaşamak gibi bir kırmızı çizgim yok. Beğendiğim bir yer olr, hayatımı orada kurarım vs. dediğin gibi bir sınırı var. 27 yaşındayım, 3-5 sene daha gider böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 hala bulamadın mı reyis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sipeyskeyk said: bingildak said: affedersiniz allahın silktir ettiği 3. dünya Müslüman ülkelere gidip, yüksek maaş alıp "şirketim ne iyi" diye hava atmakta ayrı kafaymış. şirket iyi olsa ne olmasa ne, sen nerede olduğuna bak, gençliğinin nerede ne şartlarda geçtiğine bak. gençliğim çok iyi şartlarda geçiyor. Genel olarak gidilmeyen yerlere gidip dünyayı, farklı kültürleri tanıyorum. Bu hafta Malezya'ya gidiyorum mesela, 6 aylığına. Bazıları gibi istanbulda açlık sınırında yaşayıp metrobüslerde sardalya olmuyorum ve bundan memnunum. Şirketim ne iyi diye hava atmıyorum, 0ne arkadaşımızın deveye devam mı ehahaj yorumuna anlayacağı seviyede karşılık verdim sadece. Ama evet, işimden memnunum. Evlenip çocuk yapmaya karar verene kadar devam edeceğim böyle yaşamaya. Aynen. Bence mis gibi hayat, gayet güzel. Yerleşik hayata geçmeye karar verince, zaten her türlü gideri olacak bir CV'n olacak, dolayısıyla diğerlerinden çok daha güzel şartlarda yaşayacaksın + bir sürü yeri de gezip görmüş olacaksın. Süper. Bende o kadar ekstrem olmasa da benzer bi durum var, acayip memnunum. Hatta 1000 lira az alayım ama bol gezmeli bir iş olsun isterim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Sparkcaster said: Kaç mezunu arkadaşın Adi ne 13 ya da 14 mezunu, ama adını vermiyim şindi ne gerek var. Şu anda fırıncı adam, ekşi maya ekmek, simit, vegan kurabiye vesaire yapıyo cihangirdeki kafelere. O derece mü'den uzak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 yok numan. artık zaten top benden çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 hayırlısı o zaman ne diyelim ama sartlar iyimis xeske angarada olsaydı iş akjgsdlhakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar