Drall Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 O benim de inanılmaz sinirimi bozuyo ya. Windowsun tek özlediğim yanı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Drall said: O benim de inanılmaz sinirimi bozuyo ya. Windowsun tek özlediğim yanı o Abi cozdum bunu. Bosuna giydirmisim adamlara da yine de hakliyim bence sdfs System Preferences > Mission Control > Displays has separate spaces. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Sanirim son iki versiyonda da vardi bu, sorsaniz derdim =) Ya da sordunuz ben gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Valla yeri geldikce yakiniyorum abi bundan. Kesin sen gormedin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 BinaryAge programlarini guncellemeye basladi bu arada, TotalFinder calisiyor artik SIP kapatilirsa. Tekrar soyleyim yazmisken, hepiniz PopClip alin, super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Anaa ne mantıklı oldu Seperate Spaces tickini kaldırınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ya SIP mevzusuna dikkat etmedim, XtraFinder yerine total finder dan lisans aldım. BAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 şununla ilgili fikri olan var mı? Toolbar pencerenin üstünde kalıp, biraz kapatıyor en üstte ne varsa. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 di said: Abi sene nerdeyse 2016, hala biseyi tam ekran yapinca diger ekran kullanilmaz oluyo. Tasak mi geciyolar anlamadim ki. yok öyle bir şey abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Var ki yazdik ulen. Neyse, cozumu de yaziyo iki mesaj sonrasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 10.11.4 geldi dün çok süper oldu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 GERGE said: Bozuldugu filan yok, BinaryAge'in aptalligi TotalSpaces ve TotalFinder'a destegi kesmeleri tamamen. SIP (System Integrity Protection iste, Rootless) tamamen guzel bir sey. Babamin iMac'ini kac kere formatladim bilmiyorum root access alabildigi icin rahatca. SIP var artik ama, isteyen, ne yaptigini bilen rahatca kapatabiliyor (bir kerelik 2 dakika suren ve iki klavye tusu ve uc tiklama iceren bir islem). SIP kapatinca iki program da Yosemite ile ayni usul devam ediyor. Ama TotalFInder'dan destegi kesiyoruz dediler diye XtraFinder'a gectim ben de. BinaryAge'deki mallar It will require some effort to re-write the missing features. We are not currently intending to do a full port for El Capitan diyorlar. Para verdik biz programiniza. Ver emegini sen de. Istiyorsan TotalFinder 2 cikar, guncelleme ucreti iste, o da kabul. SIP le anlaşan düzgün bir finder app i yok mu hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Yok =( Ama Finder biraz daha düzeldi, tablar filan geldi. Cut/Paste de Option tuşuyla yapıştırınca oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 mojave sizde downloadable mi bende nedense cikmiyor edik: aksam saat 8 gibi cikacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Mojave'den öteye geçeceğimi sanmıyorum ben. Mojave son 32-bit desteği olan macOS sistemi. Yakında komple Linux giderim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Mac App Store nihayet adam gibi olacak. Stacks fena görünmüyordu, özellikle karanlık mod olayını bekliyorum. Daha düşmedi güncelleme bakalım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Karanlik mod guzel olacak, evet. Masaustunu sifir dosya kullananlardanim ben, stack seyi ama bana da masaustu kullandirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Mojave aratinca cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Aynen, dediğin şekilde indirdim. Yaklaşık 5GB işte güncellenmesi de yaklaşık 1 saati buluyor. Geçiş yaptıktan sonra gözüme ilk çarpan fontlardaki değişim oldu. Font Smoothing sanki önceden de açıktı, şuan bi açıldı yayıldı gibiler çözemedim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Performansa olumsuz etkisi olur mu diye tereddütteyim ben, hala sierra kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 High Sierra Sierra üzerine performansı epey düzeltmişti. APFS kullanmak gerekli ama, güncelleme olmaz yani, sıfırdan yüklemen gerek. Mojave de aynı. Ayrıca Mojave son 32 bit desteği olan macOS olduğundan performans kasmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Doktora tezini teslim edip mezun olmadan güncellemem ben. Update geldiğinde bile huzursuzlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Doktora tezini mümkünse periyodik olarak bulutta bi yerlere alsana abi :) İlk izlenimlerim şimdilik olumlu, herhangi bir yavaşlama olmadı aksine akıyor. APFS kullandığım için güncelleme sırasında yamuk yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 kextler düzelsin de hackintoshumu güncelleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar