Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

macOS 10.14 - Mojave

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
GERGE said:

Bozuldugu filan yok, BinaryAge'in aptalligi TotalSpaces ve TotalFinder'a destegi kesmeleri tamamen.

SIP (System Integrity Protection iste, Rootless) tamamen guzel bir sey. Babamin iMac'ini kac kere formatladim bilmiyorum root access alabildigi icin rahatca. SIP var artik ama, isteyen, ne yaptigini bilen rahatca kapatabiliyor (bir kerelik 2 dakika suren ve iki klavye tusu ve uc tiklama iceren bir islem).

SIP kapatinca iki program da Yosemite ile ayni usul devam ediyor. Ama TotalFInder'dan destegi kesiyoruz dediler diye XtraFinder'a gectim ben de.

BinaryAge'deki mallar It will require some effort to re-write the missing features. We are not currently intending to do a full port for El Capitan diyorlar. Para verdik biz programiniza. Ver emegini sen de. Istiyorsan TotalFinder 2 cikar, guncelleme ucreti iste, o da kabul.

SIP le anlaşan düzgün bir finder app i yok mu hala ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Aynen, dediğin şekilde indirdim. Yaklaşık 5GB işte güncellenmesi de yaklaşık 1 saati buluyor. Geçiş yaptıktan sonra gözüme ilk çarpan fontlardaki değişim oldu. Font Smoothing sanki önceden de açıktı, şuan bi açıldı yayıldı gibiler çözemedim 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
High Sierra Sierra üzerine performansı epey düzeltmişti. APFS kullanmak gerekli ama, güncelleme olmaz yani, sıfırdan yüklemen gerek. Mojave de aynı. Ayrıca Mojave son 32 bit desteği olan macOS olduğundan performans kasmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...