Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 sip'i kapamamizin dezavantajlari kernel extension vb korumasi olmamasi mi sadece peki, mevcut 10.10'dakinden daha "guvensiz" olmasi gibi bir durum var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Release oldu bugun,var mi gecen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ben dün geçirdim de hiç kullanmadım sonra, ne var yenilik şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bi 5-6 saat kullanmazsan "gel ben sana anlatayim neler var gel şapşal" diye tanıtım sayfasına yönlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Şimdi kurdum 2012 MBA'ime clean install olarak. Çok çok başarılı. Yosemite faciasından sonra ilaç gibi geldi, özellikle mail ve safari kendine gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 2012 MBP ya kurulum yaptım, upgrade olarak ufak tefek sorunlar dışında bir sorun çıkarmadı mouse&keyboard tanımadı, adaptörü çıkarıp takınca düzeldi bir de WebStorm açınca Java 6 lazım falan demeye başladı, onu da WebStorm Info.plist dosyasından Java versiyonu düzenleyince çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bakalım indiriyorum, pazartesi kullanırım bu akşam kuruluma bırakırım :D yosemite hakikaten ne problemliymiş ya. 1 ay olmadı yükselteli meraktan kurdum facia bütün adobe ürünlerini tekrar kurmak zorunda kaldım. safari kullanamıyorum. zorla chrome'a kaldık. eski mac bir de bakalım capitan nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 uk said: 2012 MBP ya kurulum yaptım, upgrade olarak ufak tefek sorunlar dışında bir sorun çıkarmadı mouse&keyboard tanımadı, adaptörü çıkarıp takınca düzeldi bir de WebStorm açınca Java 6 lazım falan demeye başladı, onu da WebStorm Info.plist dosyasından Java versiyonu düzenleyince çalıştı intellij idea nin java 6 bagimliligini 15de kaldiriyolar.onunda bu aralar cikmasi lazim. OS X and Java Version The installer doesn't require Java 6 anymore The Switch IDE Boot JDK action https://confluence.jetbrains.com/display/IDEADEV/IDEA+15+EAP el capitan icin java 6 var bu arada illa lazim olursa : https://support.apple.com/kb/DL1572?locale=en_US osxde outlook kullananlar icin problem buyuk.bilgisayar uyuyup uyaninca outlook cokuyo. https://support.microsoft.com/en-us/kb/3098396 bunun hala cozumu yok ama yana done duzeltmeye calisiyolar su anda. https://www.thurrott.com/cloud/office-365/6389/office-2016-for-mac-is-unstable-on-el-capitan-be-careful-if-you-upgrade outlook for mac teamden geldim ben diyen biri var yorumlarda.cozecez ugrasiyoruz falan diyolar. onun disinda performans artisi var hissedilir seviyede.safari yerine chrome kullaniyodum yosemitede, el capitanda yeniden safariye dondum.o sigir gibi hatalar ortadan kalkmis. adobe cephesinde olaylar soyle : http://blog.conradchavez.com/2015/09/30/os-x-10-11-el-capitan-will-adobe-software-work/ ben gectim memnunum. ilerleyen gunlerde suna donmeyiz umarim. http://www.youtube.com/watch?v=XRAPjkrxNCA Dip not: Hackintosh icin tonymacx86 nin unibeastini bekliyodum.simdi baktim cikmis : http://www.tonymacx86.com/el-capitan-desktop-guides/172672-unibeast-install-os-x-el-capitan-any-supported-intel-based-pc.html sip muhabbetine isler degismis biraz.cloverla falan multibeastsiz bir kurulum var.steam falan duzgun calisacaksa haftasonu falan buna dalarim artik.daha once dalan yada dalacak olan olursa buralardan bi ses etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 "roket adam" said: Şimdi kurdum 2012 MBA'ime clean install olarak. Çok çok başarılı. Yosemite faciasından sonra ilaç gibi geldi, özellikle mail ve safari kendine gelmiş. Clean install tam nasıl yapılıyor adım adım 7 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatan bi link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Benim mid 2014 MBP'de mission control inanılmaz hızlanmış, eskiden resmen 2-3 saniye kasıyodu açılırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 mpb early 2015 kullanıyorum baya iyi gibi, mail olmuş sonunda adam gibi. split screende kullanışlı muhteşem olmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 kullanışlı ya eskisinden çok daha iyi. mailin full screeni de adam olmuş. iyi bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Macpook bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 sadfsdfasdfasdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Birde tepede ki menu barında yukarı kayması baya iyi olmuş, herhalde en çok onu sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Tek ekranda 2 full screen app. imba olmuş. Benim gibi PDF + Word, Excel + Word, Excel x Excel kombinesiyle çalışanlara bayağı bayağı iyi. Ben bir de yakın zamanda mbp'ye 24" monitör bağlayıp işi geliştirmiştim; resmen işlerimi 2 kat daha hızlı yapar oldum lel. Monitörün altında laptop'ın ekranını kullanıyorum, orası genelde finder ve browser olarak iş görüyor; word, pdf, excel falan da dev ekrana açıyorum öyle böyle akmıyor. Pointer'ın büyümesi de işime yaramayan ama çok hoşuma giden bir feature oldu. Pointer'ı sallayıp sallayıp büyütüyorum sıkıldıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mailde sıkıntı var hala,bazı mailleri simeme rağmen tekrar yüklüyor serverdan ve sonra tepki vermez hale geçiyor.yarım saat dönen gökkusağı izletiyor.Bilgisayarın power tusundan kapatılıp acılması harıcındede cözümü yok.Mail listimdeki birkaç kişide daha aynı sorun olmus.Birde nedendir bilmiyorum word dosyalarını office for mac 2011 ile açarlem:dosyaya cıft tıklayıp actıgında acılmıyor,ancak once wordu acıp ordan dosyayı secersen sorunsuz acılıyor.office i ıkı kere temız kurulumla kurdum banamısın demedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 expose animasyonu daha mi yavas artik, degistirebiliyor muyduk bir de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 hdd bölüntüleyemiyorum halp pls! el capitan'a geçtiğimden beri harici hdd'yi bölüntüleyemiyorum disk izlencesiyle. izlencede sadece ilk yardım ve sil seçenekleri tıklanabilir oluyo. ilkyardım yapınca da bişey değişmiyo, bölüntüleyebilmek için illa silip yeniden formatlamam mı lazım? hdd'nin bi yarısı osx genişletilmiş (time machine var burda) diğer yarısı da exfat. yosemite'deyken bölmüştüm, burda tekrar bi 32gblık bölüm yaratmam lazım olmuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 yükledim el capitan sonunda, akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Abi sene nerdeyse 2016, hala biseyi tam ekran yapinca diger ekran kullanilmaz oluyo. Tasak mi geciyolar anlamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar