Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 selam, dönüp, dönüp bakıorum arada ama tekrar başlamak yemio. nası hala devam eden var mi düzenli olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 aynı ben ya senin durum :) +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 arada bunnara bakiorum pvpleri özlüorum lel https://www.youtube.com/user/eveiseasy/videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 38 kişi var tr kanalda şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Hayat boyu 3 kere başlayıp hepsinde de fail olduğum tek mmo... Yapamadık olmadı. VR versiyonu çıkınca belki daha kalıcı olur bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Bende ilk denememde beceremeyip silmiştim oyunu. Daha sonra tekrar denemekle çok iyi yapmışım ama. İyi bir grup bulursanız kesinlikle çok eğlenceli (bir o kadarda sıkıcı aslında.). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 günde 2 saati excelle geçiriyorum, ondan özlemini duymaz oldum. word ile çalışırken güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 yekeyeke said: Hayat boyu 3 kere başlayıp hepsinde de fail olduğum tek mmo... Yapamadık olmadı. VR versiyonu çıkınca belki daha kalıcı olur bana :) aynı ben. 2 kere de ben başladım ama hepsi hüsran ile bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Çok iyi iki chr var . baya bir para var . Ama hep aynı şey ve çok zaman yiyor . Dönmek yerine başka oyun oynarım diyorum . Yeteri kadar oynadım . Ama en güzel yanı chr alabilip satabilmek . Bu özeligi çok özgün. Özledim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ben bugün hiç giremedim oyuna ! Sadece bende mi sorun var ? Ok buldum, forumda konusu varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 akirafes said: Ama hep aynı şey ve çok zaman yiyor . Kendi contentini kendin yarattigin bi oyun eve. Sen hep ayni rutinle devam edersen yapacak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 bingildak said: günde 2 saati excelle geçiriyorum, ondan özlemini duymaz oldum. word ile çalışırken güzel ama. oyunun cogu aspectinin spreadsheet ile uzaktan yakindan alakasi yok. industry veya trade ile ugrasmiyorsan hele hic isin alakan olmaz bile. 3 haftalik karakterle bile direkt pvpye baslamak mumkun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Aynı sisteme iki ESS koymanın püf noktası nedir ? önce bi minmatar koydum sonra caldari koyayım dedim bir sistemde iki caldari ess olmaz diye uyarı veriyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 2 tane koyamazsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ok, biri lokalde koymanın püf noktasını biliyormusun demişti de işim vardı sormadım nedir diye.. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 gidip bi anomalynin içine bırakıyorsun, her gelip geçen kurcalayamıyor. onu diyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 loop said: Ok, biri lokalde koymanın püf noktasını biliyormusun demişti de işim vardı sormadım nedir diye.. ok. local chattemı dedı bunu bırı? sorsaymıssın "bana kontratla gostereyım" derdı heralde sdsfsds ess ne bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Sistemde bir eleman lokalden dedi. Bizim alliance ta ya, tokatlama falan olmaz da makara yapmıştır belki :) Belki bir yolunu bulmuşlardır ya, bug falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 en aktif konu buydu buna yazıyım bari. deneme hesabı açtıkdan sonra devam etmek istesem aylık ödememi yapıp aynı hesapdan devam edebilirmiyim? yoksa yeni hesapmı açmak zorundayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 trial hesabın tüm olayı o zaten lol. tabiki devam edebilirsin. steamden alırsan oyunu enpara ile vs daha da ucuza geliyor bu arada haberin olsun. hatta anlaş biriyle buddy invite yollasın sana. oyunu satın aldığında o invite yollayana 1 adet plex hediye gidiyor. o plexi de verir sana 90 gün olur oyun süren. (plex 1 aylık oyun süresi yerine geçiyor veya markette satılabiliyor) buddy invite istiyorsan pm atabilirsin, activate ettiğinde veririm plexini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ahaha tamam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Oynayan bir avuç cengavere sesleniyorum, zar zor bin klasöründen girdim oyunu sonra koptu. Şu an ne launcher ne bin hiç bir şekilde giremiyorum, sizde de var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 oyun bozuldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Aluriel said: gidip bi anomalynin içine bırakıyorsun, her gelip geçen kurcalayamıyor. onu diyordur heralde. Zaten çok kullanılmayan bir yeri, mesela hidden rally point i escalet edip koymaya izin veriyor koalisyon. Öyle yapıyoruz. Bi konuda da daha yardıma ihtiyacım var. Corp bookmarkları sildi galiba birisi 6 tane MTU kaldı uzayda. Combat probe larla falan taradım bulamadım. Bunlara ulaşmanın yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 tractor bulunuyor combat probe ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar