Livered Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 güzel bir dizi. Keşke ejderha mızraı ve duneyi de şöyle dizi haline getirseler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bu ne la. manu crixus varmış o bile olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 şu diziye güzel diyenlerle iletişimi kesiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Kitapları okumadım ama dizi fena değil gibi sevdim ben.(kızlar güzel en azından ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 77 den beri yaziyormus adam :( Ne guzel is uydur uydur doldur, yuzuk olmadi tohum tasittir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Kanuni said: Ne guzel is uydur uydur doldur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 zippo çakmak X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 bu shannara elfleri ne kadar mallar ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 dizi berbat da su insan hatunu yildiz asyaliya benzio genclik askim olur kendisi duzgun bi sahnesi olsa da mrskin den baksak aklsdjalsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Aluriel said: Kanuni said: Ne guzel is uydur uydur doldur abi He la bu Stephen King de ne iyi yere dükkan açtı haaaaa çakkal (aciklama: stephen king cok kitabi oldugu icin secilmistir. sakanin yazarin kimligiyle alakasi yoktur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 kızlar çokiyi değil mi :) dizide muhteşem yüzyıla kıyasla iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Yoklukta seyrediliyor işte, fazla lagaluga etmeye gerek yok. Etraf muhteşem dizi dolu da biz mi seyretmiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 24 saat dizi seyretmezsen olecegin bir durumda degilsen, haksizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 O derece değil be... walking dead, true blood hatta teen wolf bile seyretmis biri olarak bu ballı kaymak sayılır bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Serinin ilk kitabını yarıda bırakmıştım. Hikaye hiç dizideki gibi değildi. Kitaplarla alakası yok mu serinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Sword of shannaranin uyarlamasi degil dizi. Elfstones of shannarayi okumadim onun uyarlamasiysa bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 İlk bölümün yarım saatini izledim ama sanki bi twillight havası var dizide. Fazla teenage dizisi gibi mi olmuş bu. Var mı hala izleyen nasıl gidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 amma çok kitabı yarım bırakan var, benimde aynı şekil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Komutan said: İlk kitap, Sword of Shannara öyle. Bilinçli olarak LOTR'i kopyalamak amacıyla çıkartılmış, hatta LOTR dünyasını kopyalayan ilk kitap. Fakat dizinin baz alındığı ikinci kitap Elfstones of Shannara ve sonrasındaki kitaplar herhangi bir Tolkienvari dünyadan daha fazla kopya değil. yanlış hatırlamıyorsam bu türde lotr den sonra yazılmış ilk kitap ta olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Akhlaur said: İlk bölümün yarım saatini izledim ama sanki bi twillight havası var dizide. Fazla teenage dizisi gibi mi olmuş bu. Var mı hala izleyen nasıl gidiyor ? Fantastik öğeler içeren teenage dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 var baya gittikçe daha da o modlara gidiyor ama güzel yine de. teenwolf gibi sonradan açılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 mtv müzik kanalı değil miydi ya kral tv gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Sufi said: O derece değil be... walking dead, true blood hatta teen wolf bile seyretmis biri olarak bu ballı kaymak sayılır bana. kalkmıs true blooda laf atmıssın ya pes arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 şu elf prensesi tam prenses gibi, kulesine tırmanmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar