JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Bende isyan edicem Ne kadar face hunter / zoo lock ve zoo paladin oynayan varsa burdan selamlarımı iletiyorum iki ileri bi geri yapmaktan bezdirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 12 lik arena reward dan 2 pack 200 g ve malganis geldi drop şansı artmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Bu haftaki pack'i sabonis'e ithaf ediyorum. http://i.imgur.com/AIiayQC.png http://i.imgur.com/oZJhWQ6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 fena olmamış bu haftaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 packimi alır kaçarım leg cikmadi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Gene herkes mage oynuyor off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ruj iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 priest da çok iyi. tamamen spellerden oluşan priest deck yaptım. ruj muj tokatlıyor çok rahat. adamın spelleri falan da çalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 1 druid oynadım , cozdukten sonra mage'e döndüm direk. Mage oynamak varken diğerleri hamallık bence. portal, Cone of cold, fireball,fs,blizzard fln. sonra secretlar... creature olarakta mindcontrol tech, sorcerer apprentice ve kirin tor mage koydum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ---MODERATÖR--- Her hafta bir başlığı olsun bunun. said: "Summoners from across the world have come to compete. When you cast a spell, a random minion of the same cost is summoned for you!" ---MODERATÖR--- Flamestrike atarken velen geldi mage'e. 8 vurdu adam ortaya. Ben mind control attım deathwing geldi kdkfmfkd. Oyundan çıktı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 kırın tor + secret atınca 0 mana çıkıyo yaratık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Okumadan etmeden daldım paladin deckle, 2 turn sonra çıktım olayı anlayınca. Gittim druid açtım, idare ediyor. Edit: Ama mind control tech iyi fikirmiş, direk eklerim akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Millhouse çok komik oluyor ya. Bütün büyüler 0'a düştüğü için rakip ne büyü yapsa wisp ya da 0/2'lik taunt çıkıyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bunu da beğenmeyen yoktur sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Millhouse karsida pyro falan yoksa iyi olabilir aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Büyülerin base manası ile ilgilenmediği, harcadığı manayı kaale aldığı için, mana düşüren zımbırtılar kullanmak ciddi hata oluyor decklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 priest ile quest yapiim dedim. yok arkadaş olacak iş değil. millet saf spell olan druid decklerini kurmuş, akıyor. inanılmaz da güçlü olduğu için bişi yapılamıyor. tabii bir de zaten random is random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Holy Nova mind control 4 manalik 3 attack minionu çalma Kartı, holy fire, light bomb bir ton spell var yüksek manali. Velen's choosen da basınca acayip imba oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 magede en sondan baslayip tum spelleri koyun %95 win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 bunlari bi tur kazanip decki alip bi daha yuzune bakmiyo muyuz, var mi baska olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 olmaz olur mu hafta da 1000 win yapana işsizlik achivment'ı veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 En eğlendiğim tavern brawl buydu ya, daha güzeli gelir mi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar