chrome Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ekonomik krizimiz hayirli olsun arkidisler. 3.85 trilyon dolar patlamis cin borsasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 patlamış cin mısırı? Pop corn? Niye patlamış kaynak haber lütfen. Birde konu dışımı gündem konusumu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://www.theguardian.com/world/2015/jul/09/china-bans-major-shareholders-from-selling-their-stakes-for-next-six-months Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 müslümanlara zülmetnein sonu allah belalarını verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 vay babam vay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ben eski kullaniciyim bilmem gundem falan. Cok lazimsa tasiyin abi. Kriz gelmis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 nolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 nolcak sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 yilbasindan beri ne kadar artmis bir bak istersen, koylusu bile borsadaydi... chrome said: http://www.theguardian.com/world/2015/jul/09/china-bans-major-shareholders-from-selling-their-stakes-for-next-six-months Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 yok ya bişey olduğu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 iki lokanta tasladık hemen dağıldılar. tamam lan tamam sliyin dovmiycez korkmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bugunde tayland konsoloslugu taslamislar.Bi turlu tutturamadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 çine bir şey olmaz, dalgasıyla biz sallanırız 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 savaşa girsek çinle yolda kazakistana falan dalcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Valvyn said: Bugunde tayland konsoloslugu taslamislar.Bi turlu tutturamadik yok bli ncli eylem bu taylanda kacan uygurları cine teslim ettikleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://www.vox.com/2015/7/8/8908765/chinas-stock-market-crash-explained * 2008 krizindeki gibi emlak balonu * 2008 krizindeki gibi borç temelli birbirine bağlı yatırım araçları * Borsada yatırımı kısıtlayan kanunların gevşetilmesi * Kumar oynar gibi yatırım yapan küçük yatırımcıya 1 senede 1'e 2 falan kazandıran borsa * Emlak değerlerinin düşmesi, yatırım araçlarının patlaması * Profit! gibi anlıyorum ben durumu. Amarigayı sallamadığı sürece bizi de sallamaz, en fazla çinde tüketim azalacağından ihracatçı biraz darbe yer, belki doların değeri biraz daha artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 çıkan para bize girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bize değil de gelişmiş ülkelere girer, gelişen ülke pazarlarına göre daha bi gözdeler bu aralar. Diğer taraftan ne kadar paranın dışarı çıkacağı da belli değil, hem sert önlemler aldılar satış olmasın diye, hem de kanunlar var yabancı yatırımcıyı kısıtlayan. Gerçi çinli ortak bulup onun aracılığıyla çalışmak falan gibi düz yöntemlerle bypass etmişler midir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 O Çin lokantasını basıp sultanahmette Korelileri dövmemiz işe yaradı demek ki, krize sürükledik ülkeyi. Bundan sonra Türk'ün gücünü bilir, uğraşmadan önce iki kere düşünürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ya bu espri yapılmıştı ama. Gerçi gelişe bakınca bi 5 kere daha yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Tam kıvamı tutturamamışlardı ben kıvamında yoğurup yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ee şimdi ucuza telefonları almak için nereye başvuruyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 axedice said: en fazla çinde tüketim azalacağından ihracatçı biraz darbe yer, belki doların değeri biraz daha artar. çinde neleri ithal ediyor ki her şeyi üretiyorlar kendi içlerinde, bilmediğim için soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 en basitinden üzüm ve üzüme dayalı işlenmiş ürünler, adamların üzüme elverişli tarım alanı çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar