Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Level kasmak icin isis gibi premade farm guruplari var, tavsiye ederim cok hizli birikiyor o zaman sevap pointler bide group bonus geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 arkadaşım gerçek islam o değil kaç kere söyliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Laurelin said: Level kasmak icin isis gibi premade farm guruplari var, tavsiye ederim cok hizli birikiyor o zaman sevap pointler bide group bonus geliyor. LFG fast sevap points pls inv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 keşke sevap boost aratsaymışım fast ne ya gerçi tam müslüman ingilizcesi daha çok inv gelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://www.haberler.com/orucu-uykuyla-gecirmek-sevabini-eksiltiyor-7434724-haberi/ bakın... bu böyleyse 10 saat oruçla 18 saat oruç da bir tutulmaz. adam avustralya'da 5'te sahur 5'te iftar yapacak, hele ki öğrenciyse NŞA öğlen 2'ye kadar uyuyacak zaten. e adam 5'te yedi, kalkar kalkmaz acıkmaz. en fazla susar ki o da yarım saat sonra gider. oldu saat 3. e zaten adam kendine geldi, 2 saat kaldı. o arada yemek memek hazırlasa zaten ezana bile anca yetiştirir herhalde. şimdi ben burada nasıl tutuyorum yani... haa şu var, avustralya'da 20 sene sonra işler değişecek. biz yan gel yat osman tutarken onlar çilesini yaşayacak. ama 20 sene sonra avustralya'daki adamla türkiye'deki adamın yaşaması garanti değil. ben şimdi 22 yaşımdayım, atıyorum 30 yaşımda öldüm. benim oruçların çoğu yaz sıcağında. normal bir ömür yaşasam 30 yaşından sonra bir 15 yıl falan rahat oruç tutacaktım ama bana o fırsat bile gelmemiş olacak. öteki yanda avustralya'da eleman kışın kolay oruçları tutup öldü. şimdi ikimiz de farzı yerine getirdik ama benim orucumun süresi daha uzun olduğu için elbette mükafatı daha fazla olacak. yukarıdaki haber bunu doğrular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 masa said: Sevabı ona göre artıyor. Geçen bir hasta oruç tutmak için kan sulandırıcı ilaçlarını bırakmış. Beyninde pıhtı attı sol tarafı felç kaldı. Ama hayvan gibi sevap aldı. bu biraz sistemi abuse etmek gibi geldi bana. near death exp trigger ederek çarpanları bozuyorlar. o zaman hepimiz pıhtı attıralım, felç olalım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 cok ilginc ya, adamlar dini frequent flyer uyeligiyle falan karistiriyor galiba bunlarin cember sakalli arap versiyonlari daha da komik, eski calistigim sirkete her sabah gelen bi kargo elemani vardi, arap muhammed turk oldugumu ogrenince direk "ehe din kardesim" moduna girdiydi herif, benim uzerimden sevap puani arttirma calismalarina basladiydi yok o selamun aleykum diyince sevap kazanirmis, eger ben aleykum selam diye cevap verirsem ikimizin de aldigi sevap katlanirmis falan cogunlugun dinden, iyi karakterden anladigi bu kadar iste. sevap puanlarini topla, cennete first class bileti kap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bir şey yazacaktım sonra vazgeçtim, allah kabul etsin kardeş ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Biz mesela dün rakı içiyorduk, ramazanda içmeyen bir arkadaş geldi çok canı çekti, ben de kadehi burnuna yakın havada gezdirdim, bonus xp kazansın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Nefissulty -Nightmare XP is doubled Mümin powers are limited NPCs now cast a special spell, "Salavat" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 o değil de sezonun ilk klimasını dün akşam açtım, her akşam püfür püfür esen ev fırın oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Oruç Tutarken sıcaktan ve dehidrasyondan ölenler direkt olarak grandmaster müslim warrior oluyor mesela bu sistemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bende normalde ramazanda içmiyordum, oruçta tutmuyorum... arkadaşla yemek yicez diye bi yere oturduk, menüyü istedik... menüde sadece alkollü içecekler var. sorduk yiyecek birşeyde yokmuş... alkolsüz olarak sadece su var hehe... kalkmayada utandık, mecburen bira içtim. kendimi kirlenmiş hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 gözünüzü kapatıp mı girdiniz mekana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 O zaman hepimize gelsin... http://www.youtube.com/watch?v=nGOTzwzdpNI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 elesso said: bende normalde ramazanda içmiyordum, oruçta tutmuyorum... arkadaşla yemek yicez diye bi yere oturduk, menüyü istedik... menüde sadece alkollü içecekler var. sorduk yiyecek birşeyde yokmuş... alkolsüz olarak sadece su var hehe... kalkmayada utandık, mecburen bira içtim. kendimi kirlenmiş hissediyorum. Abi siz gece kulübüne falan gitmişsiniz o ne ya çay bile olmayan yer ahahah. Şu utanma olayı bende de vardı ilk defa geçenlerde bişi söylemeden kalktık bu küçükbakkalköy tarafında bi bistro var gidelim dedi eşim baldız bir de arkadaşı, muhabbete diye girdik içersi bildiğin saçma derecede elit bi yer çıktı. Oturduk önce sonra rahat edemedim ben kalktık gittik içim bi tuhaf oldu ama yine de ssfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 gece klubunde de alkolsuz icecek birseyler olur mutlaka. ora nasil biryermis ya oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Abi ilahi çok iyi ya sdf insanı tribe sokuyor. Bir de saleel al sawarim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Liebe said: Oruç Tutarken sıcaktan ve dehidrasyondan ölenler direkt olarak grandmaster müslim warrior oluyor mesela bu sistemde neden güldüm bu kadar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 foruma her donem bi sefacan lazim. sefacanlar bitmesin. trollse bile minnet duyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Laurelin said: Level kasmak icin isis gibi premade farm guruplari var, tavsiye ederim cok hizli birikiyor o zaman sevap pointler bide group bonus geliyor. griefer onlar akkontu hackliyolar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 sefacaNBA said: http://www.haberler.com/orucu-uykuyla-gecirmek-sevabini-eksiltiyor-7434724-haberi/ bakın... bu böyleyse 10 saat oruçla 18 saat oruç da bir tutulmaz. adam avustralya'da 5'te sahur 5'te iftar yapacak, hele ki öğrenciyse NŞA öğlen 2'ye kadar uyuyacak zaten. e adam 5'te yedi, kalkar kalkmaz acıkmaz. en fazla susar ki o da yarım saat sonra gider. oldu saat 3. e zaten adam kendine geldi, 2 saat kaldı. o arada yemek memek hazırlasa zaten ezana bile anca yetiştirir herhalde. şimdi ben burada nasıl tutuyorum yani... haa şu var, avustralya'da 20 sene sonra işler değişecek. biz yan gel yat osman tutarken onlar çilesini yaşayacak. ama 20 sene sonra avustralya'daki adamla türkiye'deki adamın yaşaması garanti değil. ben şimdi 22 yaşımdayım, atıyorum 30 yaşımda öldüm. benim oruçların çoğu yaz sıcağında. normal bir ömür yaşasam 30 yaşından sonra bir 15 yıl falan rahat oruç tutacaktım ama bana o fırsat bile gelmemiş olacak. öteki yanda avustralya'da eleman kışın kolay oruçları tutup öldü. şimdi ikimiz de farzı yerine getirdik ama benim orucumun süresi daha uzun olduğu için elbette mükafatı daha fazla olacak. yukarıdaki haber bunu doğrular. I can't even Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 [video]https://www.youtube.com/watch?v=C5A-GW8z9Gk?feature=oembed" width="459"> yekeyeke said: O zaman hepimize gelsin... http://www.youtube.com/watch?v=nGOTzwzdpNI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar