Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 karşılaştığım herkes benden daha iyi ne biçim oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Ya sus yeto bos kaleye vurup kendi kalene atiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 kes vs gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Olm çok saçma lan fasd http://i.imgur.com/gbcioyW.jpg nick: Lectre S ekleyin arada oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 gel csdeki kerilerimin karşılığını öde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Ödedim bir kısmını 1v3 kazandık ya lan fasd, devam ederiz gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 electric rocket trail çıkmıyor trade inden kafayı yicem 6 frostbite 2 love 2 cartoon oldu ya yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 rude tbh http://i.imgur.com/7az2cqf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Tamamda bana artık drop gelmiyor 10 oyunda 1 belki, sana her oyun geliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 There is a maximum of ten hours of playtime per week that can earn items Patch 1.11 (10.02.2015) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 ben bu oyunun hüseyin çimşir'i falanım ya. bildiğin düz futbol sdfs. kalas gibi oynuyorum. millet tavana çıkıp tavandan vuruyor. uçarak top çıkarıyor falan. ben burunla dokunup gol atıyorum. takla zaten yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 zamanında gamepad'le oynıyım demiştim, ilk denememde beyin fonksiyonlarım hata verince klavye ve mouse'la devam etmiştim. 50 küsür saat olmuş hala mal gibi böyle oynuyorum. ben de ayrı bi geri zekalıyım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 k/m mouse ile oynamayın. gamepadde boostla jumpın yerini değiştir air rolluda ltye al mis gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 ileri rt, geri lt bunu niye bozuyorsun lektır kardeş. oyun zor ama emek istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 k/m ile oynuyom ben son zamanlarda. keyboard ile yerde kullaniyorum, mouse ile havadayken navigate ediyorum. aerial da mouse in hassasligi controller dan cok daha iyi. (fps gibi dusunun). Yerdeyken wasd kisitliyo biraz tabi ama asiri etkilemiyo. dokunmatik klavye yapamadilar ki, mesela S tusu ps4 thumb gibi bisey olcak onla 360 derece navigate etcez, A,D,Shift,Ctrl fln bize kalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Claiborne said: ileri rt, geri lt bunu niye bozuyorsun lektır kardeş. oyun zor ama emek istiyo. geri lt zaten, airrollda lt ;) hava kontrolünde controller daha iyi bence tabi herkes farklı şekilde rahat edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 valla gökyüzüne doğru dikey durup bildiğin futbolcu gibi kafa vuran adamlar var araba ile sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 replayleri birleştirmeye üşenmesem neler çıkıcakta fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 şu oldu 10 dk kestim uğraşıp vs, şunun 4 katı replay bende var, kaydetmeyi unutup pişman olduklarım var, formatta gidenler var, düz aeriallar vs var almadığım, bunları seçmişim ben bile hatırlamıyordum açana kadar son zamanlarda almıyorum çok zaten. kalitede çok boktan olmuş ttnetin ulinden dolayı mid q yükle dediydim mma fasd. https://www.youtube.com/watch?v=JaYUG95QRUc&feature=youtube_gdata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 iyi oynuyomuşsun yine. ben istediğim yönde vurunca başarı sayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Lectre said: electric rocket trail çıkmıyor trade inden kafayı yicem 6 frostbite 2 love 2 cartoon oldu ya yeter. :)))))))))))))))))))))))) http://i.imgur.com/y9vKn4B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Seni döverim çocuk fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bu oyunun mm sistemi beni kanser edecek. sürekli kendimden yüksek ranklerle oynatıyo, bir de değil 2-3 rank yüksek. e eziliyorum kaybediyoruz. ama eğer kazanırsak (birileri hard carrylerse) yüksek rating aldığım için yine yükseliyorum sdfsdf. maçlarımda herkes benden daha iyi oynuyo şu an. first world problems. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 topu içinde hisset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Claiborne said: Lectre said: electric rocket trail çıkmıyor trade inden kafayı yicem 6 frostbite 2 love 2 cartoon oldu ya yeter. :)))))))))))))))))))))))) http://i.imgur.com/y9vKn4B.jpg http://i.imgur.com/BcuM0zM.jpg :DDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar