quixef Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Bilgisayar Oyunları bölümünün yetkililer kısmının duygularıma tercüman olması. "Disappear Sam"
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 gafa ne kadar guzel yeaaaaa
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 quixef said: Bilgisayar Oyunları bölümünün yetkililer kısmının duygularıma tercüman olması. "Disappear Sam" abi bunu sadece ben böyle okuyorum sanıyordum. hatta foruma kayıt olmamın üstünden fazla zaman geçmemişken,yeniyken, onu tek bir nick sanıyordum
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ankara passage barda gencecik çocuğu vurdular kalbinden, kurtarılamadı. nereye kadar amk her sene böyle bi haber. tanıdığa vurdu bu sefer :/
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Abi Ankara'da passage'dan daha bir leş mekan var mı bilmiyorum zaten. Perşembe cuma günleri resmen fuhuş. Üniversiteye yeni kayıt yaptırmış, ya da daha birinci senesinde olan karı kız manitacılık yapan ne kadar genci yaşlısı varsa orada. İçerisi zaten tıklım pıklım, 250 metrekareye 500 kişi sığdırma derdindeler. Eğer o kavga da karı kız ayağına çıkmadıysa ben bişey bilmiyorum. Umarım daha beterleri veya tekrarları yaşanmaz. Allah rahmet eylesin.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 aga pasajdakilerin cogu pilot oldugu ve bircogunun da onlara nasıl yaklasmasi gerektigini bilmedigi icin karı/kız olayı olmasına gerek yok cok ufak bi seyden bile kavga cikabilir icerdeki muzik fln igrenc zaten rave/tekno arasında gidip gelio normal kafayla 10dk max dayanabildim uzuldum doktor ben de :/
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ben seviom ya ilginç bir şekilde passsage'i.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 pasaj da sana bos degil aslında bence bi cay icin
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Senko kısa süre Ankara'da yaşadın; ondandır.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 senko ankarada yasamıyorduki abi yasamkentteydi :d
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 O da doğru. Direk zengin bebesi. TOBB'a felan gidiyodu, hatırladım şimdi asuhas
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 quixef said: Om Ali neymiş ya? Değişik tatlı olsun getirin dedik, sütün içinde yüzen garip bir şeyler tarife bakiyorum da dibi milfoy hamurlu sutlac gibi.. ali
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 böyle bişi çıktı aratınca ama pek benzemiyo dediğine http://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/tatlilar/umm-ali-tatlisi
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 aga festivale giderken mudanyada sut helvasi diye birsey yedik efsaneydi valla
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Hiç takip etmediğim Facebook arkadaşlarının doğumgünleri için artık "nice mutlu yıllara" yerine "her senen bir öncekinden daha iyi olsun" veya benzeri bir ifade kullanıyorum, yaş ilerledi artık benim yaşıtım insanların anası babası falan ölmeye başladı etrafımda hiç gerek yok sdf.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 benim yaşıtım insanlar, cocuklarının doğum günlerini kutluyorlar...
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 senko said: benim yaşıtım insanlar, cocuklarının doğum günlerini kutluyorlar... az kalmis az ..durup durup sitem ediyorsun..meyillisin..
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 benim yasitim insanlar emekli oldu, torun seviyo.
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Çok çok çok güzel bir iş ihtimali vardı. %90 yalan oldu o iş. Hayatımı düzene sokacağım çok mükemmel bir fırsattı , bir oç sağolsun yalan oldu , herkese ana bacı dümdüz küfür edesim var. Çok bebe bir tipimdir , öyle kavga ederim döverim uf ne parçalarım bir tip değilim , hayatımda kavga etmedim öyle izah ediim. Şuan ilk karşıma çıkan kişiye ağız burun dalıp rahatlayasım var (gerçi büyük ihtimal yapiim derken dayak yerim ya , daha sinirli biter o olay)
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi ortaköye yakınsan buluşalım döğüşelim.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 parmağım kesildiğinde sinirler iyileşir dediler parmak iyileşti parmuk ucunda hissiyat yok gg
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Ben değilim ama gelirim döğüşe ^_^
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 sanssizsansli said: abi ortaköye yakınsan buluşalım döğüşelim. Seni tanımıyorum , kim olduğunuda bilmiyorum , ne kadar iyi dövüşürsün onu da bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki , kesin ağzımı burnumu kırarsın :D
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 fu şin tekmesi at mithat kesin sen yenersin
Öne çıkan mesajlar