Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
quixef said:

Bilgisayar Oyunları bölümünün yetkililer kısmının duygularıma tercüman olması. "Disappear Sam"

abi bunu sadece ben böyle okuyorum sanıyordum. hatta foruma kayıt olmamın üstünden fazla zaman geçmemişken,yeniyken, onu tek bir nick sanıyordum
Mesaj tarihi:
Abi Ankara'da passage'dan daha bir leş mekan var mı bilmiyorum zaten.
Perşembe cuma günleri resmen fuhuş. Üniversiteye yeni kayıt yaptırmış, ya da daha birinci senesinde olan karı kız manitacılık yapan ne kadar genci yaşlısı varsa orada. İçerisi zaten tıklım pıklım, 250 metrekareye 500 kişi sığdırma derdindeler.

Eğer o kavga da karı kız ayağına çıkmadıysa ben bişey bilmiyorum.

Umarım daha beterleri veya tekrarları yaşanmaz. Allah rahmet eylesin.
Mesaj tarihi:
aga pasajdakilerin cogu pilot oldugu ve bircogunun da onlara nasıl yaklasmasi gerektigini bilmedigi icin karı/kız olayı olmasına gerek yok cok ufak bi seyden bile kavga cikabilir icerdeki muzik fln igrenc zaten rave/tekno arasında gidip gelio normal kafayla 10dk max dayanabildim

uzuldum doktor ben de :/
Mesaj tarihi:
Hiç takip etmediğim Facebook arkadaşlarının doğumgünleri için artık "nice mutlu yıllara" yerine "her senen bir öncekinden daha iyi olsun" veya benzeri bir ifade kullanıyorum, yaş ilerledi artık benim yaşıtım insanların anası babası falan ölmeye başladı etrafımda hiç gerek yok sdf.
Mesaj tarihi:
Çok çok çok güzel bir iş ihtimali vardı. %90 yalan oldu o iş. Hayatımı düzene sokacağım çok mükemmel bir fırsattı , bir oç sağolsun yalan oldu , herkese ana bacı dümdüz küfür edesim var. Çok bebe bir tipimdir , öyle kavga ederim döverim uf ne parçalarım bir tip değilim , hayatımda kavga etmedim öyle izah ediim. Şuan ilk karşıma çıkan kişiye ağız burun dalıp rahatlayasım var (gerçi büyük ihtimal yapiim derken dayak yerim ya , daha sinirli biter o olay)
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

abi ortaköye yakınsan buluşalım döğüşelim.

Seni tanımıyorum , kim olduğunuda bilmiyorum , ne kadar iyi dövüşürsün onu da bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki , kesin ağzımı burnumu kırarsın :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...