Drall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Elektrik gitti ya. Nası ısıncam şimdi bu soğukta? Kalkıp spora gidicektim o da yalan olur gelmezse. Leylayla minnoşun aklına uyup yatağa mı girsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Çok mutluyum. Herkese mihihihi diye gülümseyerek sarılacağım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Ağzı kokan kadını kırmadan nasıl uyarmalıyım günlük. Bir yardım etsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 http://www.agzinkotukokuyor.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 imamizer said: http://www.agzinkotukokuyor.com/ abi bu çok kötü birşey ya. Bunun ter kokuyosun versiyonu vardı bi aralar. Bizim eski ofiste, bi eleman, sevmediği bi kıza gün de 20 kere mail atıyodu siteden. Kız artık hergün 2 şişe parfüm boşaltıp öyle gelmeye başlamıştı. Ne kadar kötü hissetmiştir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Ahah bölge direktörüne gönderdim. Ağzı kokan arkadaş mail kullanmıyor. Bunu onun yüzüne direkt söylemekte kırıcı olabilir. Nasıl yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 mail kullanmıyor ne ya. kağıda ağzın kokuyor yaz taşa sar kafasına at o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Abi sosyal fobinmi var, girip konuşmalık bir tavsiye arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 ivy said: Çok mutluyum. Herkese mihihihi diye gülümseyerek sarılacağım ^^ Ben çok mutlu değilim ama biraz iyi geldi haberi almam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 niye ne oldu? yengeye kavusamadin falan ondan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Kavuşacağım inşallah abi az kaldı. Seele said: niye ne oldu? yengeye kavusamadin falan ondan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 işten güçten kafamı kaldıracak durumda değilken, yine lisedeki gibi 3 kızın birden hayatımda olma olasılığının ihtimalini düşünmek istemiyorum. olm olmayınca 3 sene olmuyor olunca niye hepsi bir arada oluyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 sabah sabah iyi sövdüm çok güzel sövdüm çokta iyi sövdüm resmen bi hafiflik geldi ortalık resmen çıkarcı slut sürüsü dolmuş, daldan dala atlayıp duruyolar, yeni dal daha sağlam demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 tost yaptım. tostu makineden aldıktan sonra makinenin boşa giden ısısıyla da elimi ısıttım kalorifer gibi kullanarak. enerji verimliliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 imamizer said: http://www.agzinkotukokuyor.com/ Güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 geçen yanımda arkadaş oturuyodu "abi benimle konuşurken önüne bak lütfen" diyecektim nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar