Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Pelin batu'nun telefonunu alsaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Masticore said: bağcılar yazıcaktım tutmuyor bomonti yazsam o da keza lüx yer ı ıh. bostancı oluyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Rasmon said: La puerta B........ı'da yakında hizmetinizde!! ' Te quiero puta'anagrami gibi olmus o nasil isim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 aliağa'da iş buldum domatlar izban falan gidiyomuş bornovadan falan ne kadar sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 80 dk falan pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kabletmiyorum. 80dakkaysa niye metro yaptınız lan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Hat dümdüz nereye kadar gidebiliyor acaba dediler yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 O metro değil tramvay gibi düşün Kabataş bağcılar tramvayı misali, baştan sona teksefer yıllar sürüyo. Ancak aradaki küçük ulaşımlar için iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Peregrin said: wastyrx said: Vize basmayı durdurmuşlar, bastıkları vizeyle içeri girememiş insanlar *bakanlıkla konsolosluk arasındaki sistemde sıkıntı var beyfendi* dedi. Düşünsene para verip alıyorsun vizeyi sonra o vizeyle kapıdan dönüyorsun. Tazminat için dava açmayı düşündüm ama ülke dışı bişiye dava açtığın için burada verilen karara ok cnm grşrz diyip hiç bişi yapmak zorunda değiller ^_^ En iyisi satayım her şeyi kanada da amelelik yapayım. Kafan rahat, vücudun yorulur kafan yorulmaz mis. Yavas yavas dedigime geliyorsun. Gunluk iflahim sevildi. Bil yani. dün aksam nerdeydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Butun eskisehirliler toplanmis, adim atcak yer yok. Super olmus bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Seele said: dün aksam nerdeydin? Calistim 5e kadar atolyede. Hayirdir ayine mi bekliyodun sen de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Saçımı kısacık kestirdim artık ben de erkek gibiyim 😔 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Hadd halisahaya. Bende rezerveleri Şubata aldım. Krismis bitsin diye beklerken Hulk olmaya karar verdim hafif spora başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Nako said: Hat dümdüz nereye kadar gidebiliyor acaba dediler yaptılar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Söyle buldun mu ? https://www.youtube.com/watch?v=pw5I8OmPpDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 hayır kendimi saçmasalak şarkılar dinlerken bulmuş olabilirim de, Logitech G35'in günahı neydi? * levanta la mano * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Fin said: aliağa'da iş buldum domatlar izban falan gidiyomuş bornovadan falan ne kadar sürer bornovadan alsancağa giderken acı çekiyoruz. 20lik zarda 1 atmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 istanbulda günes var. sucuklu yumurta var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Zar atmadim daha guzel teklif geldi isyeri aliaga da iste izmir de okudumda bornova en uc noktasi diye sordum asf kabul etmem ama sanirim ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Evka-4 te basibos atlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 köy orası, normaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 birine kement atayim diyorum. havam olur hem. otoparka cekerim mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Amcam aradı bugün. Denizde olduğu için haber vermemiştik, bi garip oldu bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 :( fena garip olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Fn ve Ctrl ters tarafta olan klavyelere ayar oluyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar