bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 o göte bülbül öte smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 harbi sosyal mecra bizim mahalle delikanlisi yan baktin cinayeti zanlisi halkim icin pek feci bir tecrube..hani su anda tomas modda geziyor herkes ama 10 15 sene sonra atiyorum coluk cocuk ergen olduktan sonra annenin filan facebook hesabini derinlerden bir yerlerden bulup da mahallenin bakkali ahmet abinin annene yaptigi yorumlar filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 eski imzamı, şu kafka nın kitabının ilk satırı. kitapla ilgili bir resimdi. yani öyle aleni bülbül öten yorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 http://dangerousminds.net/content/uploads/images/backpack2sdfsdfsdf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Grego said: ya yok düzgün konuştu adam da, lan yorum yaptık ak. 1 instagram yorumu için memleket ne hale gelmiş. yorum da; garip yada saldırgan birşey de değildi. Kizin fotosunu at bakalim kavga etmeye degecek bi tip mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 instagramini ver de biz de yazak altina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ez kafka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 mızrağın ucunu değdirsek başımıza neler gelecek, sonra vay efendim niye mızraklamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 o konuyu hic acma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 fransızca bilmiyormuşum meğer. hem de hiç. sınavda hocanın sorduğu soruları hep ingilizce cevaplayıp, kağıdın altına da "fransızca sorulmuş, ama fransızca cevaplayın denilmemiş. o yüzden soruları teknik olarak doğru cevapladığıma inanıyorum." şeklinde düştüğüm not fransızca vizesinden 13 almamı engellemedi. odin help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 fransizca ogren finalde parcala turkce olarak altina AKILLI OLUN yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 günde 3-4 mesaj atmam lazım günnük. unutmamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 acayip sancilar icindeyim akıl almaz bi gaz var kac gundur bedenimde rusya vanayı kapatsa bi ay yeterim ulkeye patlamassam bi yerde iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 TheRiverBelow said: kağıdın altına da "fransızca sorulmuş, ama fransızca cevaplayın denilmemiş. o yüzden soruları teknik olarak doğru cevapladığıma inanıyorum." şeklinde düştüğüm not hocanın yerinde olsam kafana taş atardım az bile yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 abi neden ya. bence tatlı bi girişim yani. derse de gitmemiştim 2 dakika falan geyiğimi yapmış adam. İKİ ÇEŞİT ÖĞRENCİ VARDIR. BİLENLER, BİLMEYENLER, BİDE BİLMEYİP BÖYLE İNGİLİZCE CEVAP VERENLER diye kategorize falan etmiş beni. ezber yapamıyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ben onun aynısını şöyle yapmıştım.hoca bi soru sorduydu cevabını bilmediğim sorunun üstünü çizdim hocam ben su soruya çalıştım diyip o soruyu yazıp cevapladım 70 aldım.Ne hocaydı be hey yavrum hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 günü mükemmel boş geçirdim yine gg wp. neyse fargo izleyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Valvyn said: Ben onun aynısını şöyle yapmıştım.hoca bi soru sorduydu cevabını bilmediğim sorunun üstünü çizdim hocam ben su soruya çalıştım diyip o soruyu yazıp cevapladım 70 aldım.Ne hocaydı be hey yavrum hey ben bugun seviyeyi yukari cektim heralde sorunun aynisini yazdim kagida. eksi puan bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 l'aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 edit: konusunu açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 47 mesaj daha atmam lazim gunnuk ama soyleyecek biseyim yok. Bide bi saate buluscaz ben acaip eriniyorum gunnuk. Ahahah soylesem beni keser. Saniyoki yola ciktim. Bense hala evde yatiyom. Napsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Vereyim sana 1047 mesaj ve git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ben gitmeye niyetlendim ya festivalde en rezil lineup bu sene aciklanir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 sen de tam bir festivalboisin ha. yine neye gidiyosun? ayrıca virvirvirvirvir beynim eridi günlük, rabbim bizi yaşlı kadınların şerrinden korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 haci ozora biletleri cikti bugun lineup da aciklandi rezalet-gecen yıllara gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar