Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Grego said: bütün ev dışkın niye koksun, o nasıl özgürlük. ortaköy de umumiye git, çek içine, haftalık özgürlüğünü 15 saniyede alırsın. vizyonsuzluk akiyor resmen su post ya, sen niye boyle yapiyorsun abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ivy said: Ofise yeni erkek çalışan geldi. 18 kadın 2 erkek olduk. 1'i evli/nişanlı diğeri gerçekten çok sönük, silik bir tip kesin. bu matematiksel veriden bu istatistikten başkası çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Şimdi gidip 'Sen bizim ilk göz bebeğimizsin' deyip sarılacağım. Edit: Hayır ikisi de nişanlı/evli değil. Yeni gelen ukala gibi ama eski çalışan gayet sevdiğimiz bir arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Yeni gelenin o kadar kız arasında kafası karışmıştır. Ne dediğinin farkında değildir garibim. 18 kız onun aklını alır, kuzu gibi olur 2 haftaya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ukala olmasında napsın adam. ya cool takılacak, ya kızların totoş kankası olacak. arası zor yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ivy said: Ofise yeni erkek çalışan geldi. 18 kadın 2 erkek olduk. Ne ofisi ya bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 PR Ajansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 hiç lafı uzatmayalım. bize kız ayarlasana oradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ivy dürüst ol, kaç tanesinin saçını başını yolmak istedin şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ya ben istedim ama onu liseden sonra şaka yapıyorum sandılar. Şimdi soruyorum işe alırken neye dikkat ediyorsunuz diye önce makine mühendisi olmamasına ediyoruz diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 imamizer said: hiç lafı uzatmayalım. bize kız ayarlasana oradan? Ayarlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 akşam ben seni facebooktan eklerim. oradan networkuna sızdığım gibi gözüme çarpanı sana sorarım. eğer ilişkisi falan yoksa tanıştırırsın edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ben bunları eklemeden de yapabilirim s-s-s-stalker show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ivy şişman mıydı? Şişmansa ayarlarım diyip, ayarlamaz kesin. Bütün şişman kızlar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Hop pişt sakın ha. 8-) sen onun gazabıyla yüzleşmemişsin belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 barbu said: Ivy şişman mıydı? Şişmansa ayarlarım diyip, ayarlamaz kesin. Bütün şişman kızlar öyle. sdasfgy dur seni yetkiliye yönlendireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Doğru tahmin mi sdfsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Kutun dolmuş, yönlendiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 anow..bir bayana sisman dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 demedim abi. bilmiyorum. ben genel bir gözlem belirttim. Daha şaşırtmadı bu gözlem öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 barbu said: demedim abi. bilmiyorum. ben genel bir gözlem belirttim. Daha şaşırtmadı bu gözlem öyle diyim. yonlendirilen yetkili..temsili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 http://www.sefainan.com/wp-content/uploads/2013/07/703.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ya bırak ya bari şişman dedin çevirme şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 arkadaşlar kontenjanı ben doldurdum, başka yerden ayarlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Grego bana bu sitede şişman dediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar