Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 bingildak said: Peregrin said: bingildak'a edilecek en buyuk beddua solcu kizla evlenmesi olur heralde sdf 6 ağustosa gün aldık ya, gg zaten asdsa AHAHAHAHHAHAH gecmis olsun panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 dün eczaneden ilaç alıcaktım, önümde bi kadın vardı onu bekledim allahım bu nasıl bir ter kokmak, suya sabuna alerjin mi var ayı kadın pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 sonra deliler gibi seviştiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 acikta beklemis tursu gibi kokuyodu demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Saeros said: dün eczaneden ilaç alıcaktım, önümde bi kadın vardı onu bekledim allahım bu nasıl bir ter kokmak, suya sabuna alerjin mi var ayı kadın pis ne ilaç alıyodun hemen açıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 bu arada ben de evlenilmesinden yanayım. çok bi olayınız yoksa evlenin geciktirince ne oluyo. 22 den beri aynı hayatı yaşıyosun 29 da evlenmişsin 30 da evlenmişsin ne farkı var. 30 da skill mi unlocked oluyo onu mu bekliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 30a kadar itlik serserilik heartbreaker'lik yaparim diye umuyo insanlar da, sonu kosem kiraathanesinde batakta hesap itelemek oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Keşke şimdi La Puerta'da olsaydım. Evimi, mavi koltuğumu özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Rasmon said: Saeros said: dün eczaneden ilaç alıcaktım, önümde bi kadın vardı onu bekledim allahım bu nasıl bir ter kokmak, suya sabuna alerjin mi var ayı kadın pis ne ilaç alıyodun hemen açıkla penis büyütücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Peregrin said: wastyrx said: Ben yüzüğü seçtim şimdi sevgilim düşünsün :3 illa actiracan kutuyu demi O ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Saeros said: Rasmon said: Saeros said: dün eczaneden ilaç alıcaktım, önümde bi kadın vardı onu bekledim allahım bu nasıl bir ter kokmak, suya sabuna alerjin mi var ayı kadın pis ne ilaç alıyodun hemen açıkla penis büyütücü Hangisi? Buyutucuyu napcan kaldirip dik tutucu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 elesso said: ben hep 15 erkek 1 kızlı ortamlarda çalıştım önceden oda çok kötüydü. şu anda %40 kadın %60 erkek fena değil gibi. gerçi 40 yaş üstü yarısı kadınların. Eski işin daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Karımın bütün altınlarını satıp at yarışı oynamışım ve benim oynadığım at, yarış başlar başlamaz düşüp yuvarlanmış gibi mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 mutlulugu ganyana bagladiysan isin yas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 2 sincap dovsem rahatlayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Kız arkadaş "düzenini bir an önce oturt, askerliğini vs yap, BEN HAZIRIM." dedi. Noluyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 cii cii oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Patiden de çağıracağım bir kaç kişi var düğüne. Pati masası hazırlayayım sgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ci ci kol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi ben de dugune gelebilir miyim? onceden hic dugune gitmedim. ilk gittigim dugun kendi dugunum olacak ve ne yapacagimi bilmeyecegim diye bi korkum var. bana yardimci olur musun wishmestir kardes? pati masasi acacaksan ben de geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Wishmaster said: Kız arkadaş "düzenini bir an önce oturt, askerliğini vs yap, BEN HAZIRIM." dedi. Noluyo ya :( Yaşın kaç bilmiyorum ama ev, araba vs düzen oturtması kolay değil. Daha heyecanlanma. Tabi kızın düzenden kastı sadece iş olması ve askerliğin tamamlanmasıysa sıçtın sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi kız arkadaşlarınız biliyor mu patiyi? Benimki öğrendi nickimi ya. Ne sıklıkla bakıyor bilmiyorum. Birşey yazmasam da saklayacağım, gene de stresli lan. Nasıl "manage ediyorsunuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 haha salak şey, ondan mı geçen gün kız arkadaşın ık bık diye konuşuyordun bana. DEAL WITH IT BITCH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 paticik adında bi siteye üye olduğumu dünyadan saklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bingildak said: haha salak şey, ondan mı geçen gün kız arkadaşın ık bık diye konuşuyordun bana. DEAL WITH IT BITCH. bana mı dedin sdfs. ben öyle bişi mi dedim sana. hatırlamıyorum. @Moriarty, Ben saklamadım ya. Cep telefonumda "o ne" diye kafayı sokunca gördü. arkadaşlarıma da söylemiştim. Alıştılar artık. Hatta bazıları "bizde mi gelsek lan" dediler. çok da kötü değil aslında. sanırım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar