Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Dworgian said: tipi kayık derken onu demek istediydimdi zaten haklisin, hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Rıdvan çok kavayi biriymiş abi mi deseydim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 tipim çok kayık değil ama hepiniz kadar ve eser miktarda manboobs um bulunuyor. foruma girişte bunsuz alınmıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Allah kahretsin ya. Sakin sakin okula gidip gelmek istiyorum, hayatımda ilk defa bu kadar entrikalı, bu kadar sikimsokuk olaylar yaşadım. Demek ki filmlerdeki kötü karakterler gerçek hayattan alıntıymış, sadece şaşırıyorum arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ne oldu nan okula mi sokmadilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Gruptaki intörnlerden biri entrika kasıyo ya, tayyip gibi suçlu olduğu halde madur görünmeye çalışıyo bizi yakarak. Asistanlar da mal anasınısatiyim, ölüyo olsanız 4e kadar burdasınız diyolar, sonra kafasına göre devamsızlık yapıp hepimizin offlarını sildiren adam pişkin pişkin izin istiyo gelip, veriyolar ona izin. Çok acaip, yetemiyorum bunca olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Asistanla ulu orta öpüş ama hemcinsin olsun bi daha izin sıkıntısı yaşamazsın bence. Bugün de çirkin o yüzden ergenlerden daha çok nefret doluyum. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 İstifamı kabul etmediler günlük. Pışpışlayıp geri gönderdiler. Zam verdiler, saçımı sevdiler. Haftasonuna da mesai kitlediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 asistan kafalamak joker..hoca kafalamak flush royal..hic siklememek en fazla but..rahat ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ivy said: İstifamı kabul etmediler günlük. Pışpışlayıp geri gönderdiler. Zam verdiler, saçımı sevdiler. Haftasonuna da mesai kitlediler. yaparsin sen aslansin kaplansin..bak bugun ne guzel olmussun cok sık sın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yanlış yapmış ivy. şimdi çaktırmadan yerine eleman bakacaklar. sonra sen gidemezsin biz kovarız deyip rencide edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 istifa kabul etmeme gibi bişi mi varmış ya üst yönetimlerde duyuyordum da, bu seviyede ilk kez duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 kabul etmeme değil ki zaten olay sen bak giderim haaa ;) yapıyorsun o da ne istiyorsun lan köpek, parasıyla değil mi, al daha çok para diyor, sen de haaa ok o zaman canım, ben hafta sonu da çalışırım np diyorsun. al gülüm ver gülüm istese istifayı işleme aldırır ama iş yeri parasıyla değil mi köpek deyip suratına vuruyor, çalışan da kuyruk sallıyor ehu ehu ehu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Böyle ^ Ivy'nin suratına atmışlar Mango'dan giysi parasını. O da kabul etmiş. Gerçi Prada'dan ayakkabı parası da atmış olabilirler bilemeyiz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Olay şöyle, üstümüzdeki kız çok sorunlu, imla kurallarından bile haberi yok. Saçma sapan işler yapıyor. Müşteriye mail atarken 'Zeynebinde dediği gibi' yazıyor mesela. Müşteri de cevapta adını düzeltiyor, ofis de bunun farkında. Bütün masa, hatta ofis tek kişiden sorun yaşıyoruz. Ben ve benim ekip arkadaşım masanın tasarım işlerini yapıyoruz. Ayrıca ben ana müşterilerimizden birinin çizimlerini de yapıyorum. Üstümüzdeki kız da geçen gün ofiste siz benim seviyemde değilsiniz diye bağırdı başka bir ekibe. Bu bahsi geçen kız half celebrity, bilmemkimin eşi ve ajans başkanından torpilli. Biz bu kızla sorun yaşıyoruz, bu kızla herkes sorun yaşıyor. O yüzden bizi pışpışlıyorlar. Durun halledeceğiz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Gerçi Bıngıldak başka bir durum açıklamış, onun söylediği de doğru olabilir, emin olamadım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 su hayatta en sevdigim iki sey var; birincisi mangal ikincisi drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 barbu said: Böyle ^ Ivy'nin suratına atmışlar Mango'dan giysi parasını. O da kabul etmiş. Gerçi Prada'dan ayakkabı parası da atmış olabilirler bilemeyiz onu. Mango mu? ahhahha Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 şeyi anlamadım, madem sorun sende değil, toxic bir kişilik var ve o kişiyi gönderme kararı aldılar, sana da biraz bekle diyorlar, maaş artışı niye? sorunu çözüyorlarmış zaten, sabır fonu mu açtılar sana yoksa o şahısı göndermeyip sus payı mı veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Yok ne sorunu çözmesi, sus payı veriyorlar tam olarak. Şey çok iyiydi, geçen bu kız (benim üstüm) başka ekipten birine bağırdı sebepsiz, sonra ajans başkanı geldi. Bu sefer kız ,ağlaya ağlaya benim seviyemde değilsiniz diye bağırdı, daha çok ağladı. Ajans başkanı da buna sarıldı ağlama güzel kızım falan dedi. Çok güzel anlardı. Bize bir mail atıyor mail şöyle; 'Can'ım içeriklere tekrar bakarmısın? :))' Ay dur sıkıntı bastı, Prada paramı sayayım da kendime geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 iş ara bence sen, kanser eder o çalışma ortamı, kurdeşen dökersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 daha çok para =/= daha çok huzur huzur yoksa efektiflik düşer, olan sana olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Hem huzurun kaybolması, hem de para verilmemesi durumunda kime müracat ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 istifaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ben de pek dikkat etmiyorum üst düzey mailleşmelerde. KOÇ'un genel müdürlerine "Bilgi ver Ahmet Bey ACİL beklyrm".. falan yazıyorum. Hem öyle anlıyolar, hem de daha bi muhattap alıyolar. Öbür türlü "Ahmet Bey, merhabalar, Dün telefon görüşmelerinde konuştuğumuz üzere, yapmayı düşündüğünüz yatırım ile ilgili.." diye mail atınca lan bu sümsük kim diyip ilgilenmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar