ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Zep teşekkürler. Güzel bir alışveriş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Güle güle kullan karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 abow arkadas 1600 2 ay once satmisti bu kadar dustu mu pazari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Benim arkadaş 1200'e aldı geçen sene ekimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ziyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Atmıyorum. Denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 200e ayfon 4 aldım gül gibi geçinip gidiyoz. Zaten telefon konuunda kazığı yemişin, daha da para harcıcam diye uğraşma bu tarz kelepir bişey ara bence. İşini kurup paranı kazanmaya başlayınca memlekette alırsın düzgün bişey. Daha askere falan gidip gelcen zaten o da para hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Biraz araştırdım da sahibinden'de çok ayak oyunları dönüyor. Acelem yok. Patide satan çıkarsa buradan alıcam. Faturası da olsun satanın. PTT Kapıda Ödeme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Anhora yadım etsin yazacaktım ama direk Anhora konusuymuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ahaha sütden ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş dedikleri bu olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 adam 90 sayfa trolledi hala muhabbetini sürdürüyorsunuz bir de ciddiye alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ben satabilirim ama elden alman lazım, 900TL, çok temiz. Adres şöyle; 1407/1. Sk. no:3 Bağlariçi Mh., Altındağ, Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Rasmon'u çağır sırada o varmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Aslında telefona ihtiyacım yok. Ama iOS'li cihaza ihtiyacım var. http://www.novabazar.com/iPad-mini-Retina-Wi-Fi-16GB-Space-Grey_349499.html?ref=akakce&v=1.78.5 Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Telefona ihtiyacın yoksa salla tablet al. 5 veya 5s alacaksın ne olacak ki! Ekran küçük diyeceksin etrafında 6 pluslar çoğalınca, güncellemeler ardı ardına geliyor telefonlar hemen eskisin de yenisini özendirelim satalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Aynen. iPad 2 vardı zamanında baya işimi görüyordu laptop'a ihtiyacım kalmıyordu. Öyle yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 novabaazar ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ucuza alacam diye paradan olmaktan sıkılmadı arkadaş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Bugün baktım vatanda ipad mini retina oldukça şık. Taşımak da zor değil onu. 4G'lisini mi alsam diye kafamda soru işareti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Dworgian said: ucuza alacam diye paradan olmaktan sıkılmadı arkadaş demek Sıkılmadım. Exciting actually. Like Lottery. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 http://www.kingston.com/us/wireless/wireless_readers#mlwg2 Şu da f/p olarak harika bir cihazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Bende istiyorum iPhone 5s satan varsa Ankara'da olup. öm atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Hiç açılmamış sıfır kutusunda 5s var diyelim, yine mi 1100 bunun piyasası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Zegna sattı öyle garantiden gelen 0 geçen gün 1200 mu 1300 mu neye galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 -Kapandı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar