yumy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Editor ya liseli kız, ya ağır troll ya da ağır eşcinsel bu threadden bunu anladım. No ofens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bu topikte Freddie Mercury'nin kemikleri sızladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Editor said: Marty said: kendisi oyle demiyo ama, bi tek sana soylemis heralde esinlenmeyi falan. How did you write that song? We were just vibing with Deputy in one of the local studios I record out of. It was back when I was into writing to beats, which I don’t do anymore. He played me it, I went in and started saying something like “BITCH BETTER HAVE MY MONEY!”, because I was feeling ratchet that day. We got that shit done in three hours, then Dep went home and worked on it some more. It came out the way it did, and people seemed to like it. kesin öyledir hıhı evet tabi... Hadi onuda geçtim öylesine boş boş yazmış tabi diyelim :D hiç bişi anlamsız yazdı ... haha ok Sonuçta rihannanın bunu niye kullandığı önemli... Klibide bunu destekliyor zaten ;) Bitch Please! :) haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Yumy e cevap bile vermek istemedim şuan ama şöyle yapım asşlfkasf https://vine.co/v/eKIdExF5QTu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Editor said: Marty said: kendisi oyle demiyo ama, bi tek sana soylemis heralde esinlenmeyi falan. How did you write that song? We were just vibing with Deputy in one of the local studios I record out of. It was back when I was into writing to beats, which I don’t do anymore. He played me it, I went in and started saying something like “BITCH BETTER HAVE MY MONEY!”, because I was feeling ratchet that day. We got that shit done in three hours, then Dep went home and worked on it some more. It came out the way it did, and people seemed to like it. kesin öyledir hıhı evet tabi... Hadi onuda geçtim öylesine boş boş yazmış tabi diyelim :D hiç bişi anlamsız yazdı ... haha ok Sonuçta rihannanın bunu niye kullandığı önemli... Klibide bunu destekliyor zaten ;) Bitch Please! K E S E S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Rihanna arkadaşım yaw denmiş mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Başlık arkadaşım bir klip çekti olarak değişsin diyenler ? kadının biri şarkı yazmıs öylesine. bu da rihanna'nın hayat hikayesine cuk oturmus, sen bunu rihanna yazmıs dedin. sonra o yazmadı ama ona uyuyor dedin ? CSB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 nsfw diye girdim hayal kırıklığı yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Editor said: dasBock said: editor sadece kendisi ingilizce biliyo sanıyo sanırım ALLAHIN BEBESI sen nediyorsun Belamı arıyorsun ? said: In a drop top, doin' hundred, y'all in my rearview mirror racin' Açıkla bakım şu cümleyi bana ... neyse ya saçma sapan adamla yüz göz olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 applev0dka said: Başlık arkadaşım bir klip çekti olarak değişsin diyenler ? kadının biri şarkı yazmıs öylesine. bu da rihanna'nın hayat hikayesine cuk oturmus, sen bunu rihanna yazmıs dedin. sonra o yazmadı ama ona uyuyor dedin ? CSB Tmm bibi nin yazdiginibilmiyordum ama ozellikle rihanna yazdida demedim hic bi zaman bu kelimeyi kullanmadim Ayrica cogu line Rihanna tarafindan ekleme varmis orjinalinibikmiyorum ama albumdede sahibi rihanna gozukuyor Ha bi sn dasboku uunutmusum... Bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 hoh ya adminler zeval görmesin ne iyi yapmışlar yörünge dışına yollayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 good night unsweet prince, nobody's gonna miss you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 dedim ama birazdan apple'ın gelip, kimsenin özlemeyeceğine dair kıçından başka kaynak var mı diye sormasından da korkmuyor değilim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ahahahahahah gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bakalım hangi kimliği ile gelecek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 cia ajanini gormeyeli cok oldu aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 editör niye uçtu gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Editor'un yanında çalışan bir cantug vardı. O gelsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 pop müziğin geldiği yer ile ilgili ciddi endişelerim var :/ ema, your friendly neighborhood dinosaur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 pop hep böyleydi ya bundan 10 yıl önce britney vardı i'm slave fln diye christina aguleria vardı götü yere yakın bişiydi şimdi rihanna fln var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 pop müzik değil bu ya kategori olarak bakıyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 pop ya popüler yani 2 ay dinle sonra unut müziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 o manadaysa dediğin doğru yani piyasa 15 senedir falan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 totemic said: editör niye uçtu gene? Ucmadi, rihannayla turneye cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 size inat loop'a aldım şarkıyı dinliyorum gerçek sanat ve sanatçıya desteğim sonsuz. son-suz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar