Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bari kurtarıcak bir şeyi olsaydı da ona odaklanabilseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 sostizm said: Geleceğe dönük enteresan fikirler veriyor. Şunları ilk gördüğümüzde VAY BEEE demiştik. Artık vayy be dedirtecek şey bulmak güçleşti. http://www.youtube.com/watch?v=ftXHKfbXeBM http://www.youtube.com/watch?v=c18441Eh_WE http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8 Daha neler gelecek du bakalım blurred lines var. hatunlar da madonna ve miley cyrus gibi cop degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 herkes bu klibi konuşuyor ben nesi konuşuluyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Abi şarkıya kötü Denmiş oha diyorum oha klibede kötü demişsiniz nası adamlarsınız aga siz... Şarkı sözleri okadar iyiki süper Anlamlı ve şiirsel bir şarkı anlamamışsınız siz Klibe gelirsek; sanat yönetmeniyim ve diyebilirimki bu klip üst seviye öğeler içeriyor bir music klip için Rihannanın eve güzel olmayabilir ama bir sexepelliği var ve çoğu insan karakterinden hoşlanıoyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 hmm müzik bu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Editor said: .. Klibe gelirsek; sanat yönetmeniyim ve diyebilirimki... sanat yonetmenini farkli acountta acsaydin keske. skill cap yetmiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 benim için nsfw klibin tanımı gülşenin yasaklanan klibidir..şantiyede iş durma aşamasına gelmişti ilk çıktığı gün..evet revirde televizyon vardı ve herkeşler hastaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Editor said: Abi şarkıya kötü Denmiş oha diyorum oha klibede kötü demişsiniz nası adamlarsınız aga siz... Şarkı sözleri okadar iyiki süper Anlamlı ve şiirsel bir şarkı anlamamışsınız siz Klibe gelirsek; sanat yönetmeniyim ve diyebilirimki bu klip üst seviye öğeler içeriyor bir music klip için Rihannanın eve güzel olmayabilir ama bir sexepelliği var ve çoğu insan karakterinden hoşlanıoyor Bu klibin mi sanat yönetmenisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 playboyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Editor said: Abi şarkıya kötü Denmiş oha diyorum oha klibede kötü demişsiniz nası adamlarsınız aga siz... Şarkı sözleri okadar iyiki süper Anlamlı ve şiirsel bir şarkı anlamamışsınız siz Klibe gelirsek; sanat yönetmeniyim ve diyebilirimki bu klip üst seviye öğeler içeriyor bir music klip için Rihannanın eve güzel olmayabilir ama bir sexepelliği var ve çoğu insan karakterinden hoşlanıoyor editor beğendiyse zaten çok tartışmaya gerke yok bence fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 İyi değil -- bu kadının (ve ekibinin) çıkardığı piyasa müzikler arasında en kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 şarkı ayrı kötü klip ayrı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Oyuncular baya iyi, gorsellik de guzel, rihanna klibi degil de JayZ`nin dunyayi silkme felsefesine uygun asiri siddet, uyusturucu, cinsellik dolu 7 dakikalik bir zaman harcamasi olarak gorulurse bence sorun cikmaz. Rihanna zaten bir mal adam icin, sarki marki hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 siz türk sanat müziği dinlemeye devam edin aga,içiniz geçmiş şu şarkıyı dinlerken kafasını gayri ihtiyari sallayıp ritim tutmayan bence yaşlıdır bütün kulüplerde ,üstü acık arabalarda ,en klas çeşitli ortamlarda son ses patlıyacak bu şarkı bütün yaz,twerkler patlıyacak,popolar sallanacak,memeler hoplayıp zıplayacak sağa sola,deliler gibi eğlenilecek,siz oturun bok atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 arcane said: şarkı ayrı kötü klip ayrı kötü. Klip femdom da, sarki cidden kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 yekeyeke said: Oyuncular baya iyi, gorsellik de guzel, rihanna klibi degil de JayZ`nin dunyayi silkme felsefesine uygun asiri siddet, uyusturucu, cinsellik dolu 7 dakikalik bir zaman harcamasi olarak gorulurse bence sorun cikmaz. Rihanna zaten bir mal adam icin, sarki marki hikaye. sinematografisini bende beğendim klibin,ayrıca ilgimi çeken,böyle şiddetli uyuşturuculu klibi erkek şarkıcı yapsa rihanna kadar shitstorm dönmüyor,dikkat cekici olma kıstasından ayrı bu çifte standartı yüze vurmak için yapılmalı böyle klipler rihannaya çirkin diyen neckbeardların oldugu topicte "yok aga klip güzel aslında" demek anlamsız ama,güzel bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Marty said: Editor said: .. Klibe gelirsek; sanat yönetmeniyim ve diyebilirimki... sanat yonetmenini farkli acountta acsaydin keske. skill cap yetmiycek. ben zaten başlığı görünce bir an klibi editör çekti sanmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Editor said: Klibe gelirsek; sanat yönetmeniyim ve diyebilirimki bu klip üst seviye öğeler içeriyor bir music klip için Editor said: bir music klip için Editor said: bir music klip için Editor said: music klip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 klipte şarkı da 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 ne gerizekalı bi şarkı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 vaktinde metal müziğe şeytanlı müzik ahlak bozucu diyorlardı yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 en dandik serdar ortaç şarkısında bile güfte beste oturuyor biryerlerde. bunda yok. clublarda falan da patlamaz bu. remixlerler belki öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Şarkının sözlerinin anlamadığınız için metaphor ve referanslarınıda anlamınızı beklemiyorum zaten... 1991 den 2012 ye kadar hep referans var şarkı sözünde... ama siz ne anlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 o kadar referans varsa kolay iş bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 he hep illimutitititititit bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar