Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Sam said: 2-1 o imparator oğluna da dayak yola çıktı, sezon bitmeden gelir herhalde. ona da hentai götürsünler öyle tatmin etsin kendini. kaslı cofri. 2 lol dayak tahminimden de erken geldi, ellerine sağlık kuribayaşi. jsdf king's landing'e de gitsin. çok iyi kuribayaşi ya, çok takdir ediyorum. tam first blood. şu elfin de travma dramı gelecek bölümde biter inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Bilmiyorum ama kizim animedeki hail cok daha iyi geldi bana: http://i.imgur.com/K3EGHFo.jpg Mangada tipinden delilik akiyordu, burada daha bir guzel oluyor bu tiple onlari yapinca. Ya da moe beynimizi yemis, bimiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 mangadaki hali daha iyiymiş, anime'de moelik uymamış bence. tipi uyumsuz geliyordu zaten bana. keyfim kaçtı şimdi bak tüh. :( manga tasarımı jormungand karakterlerine benziyor, daha uygun bence hem diğer charlarla bütünlük olarak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Mangadaki hali daha iyiymiş, moeleştirmeleri kötü olmuş. Hem psikopat loli olarak Rory var zaten, gereksiz yere bozmuşlar karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 bu nerdeee https://rightwingotaku.files.wordpress.com/2015/07/shino-manga-gate.png bu nerde http://i.imgur.com/x2KqTaD.png üşenmesem "mehmet my son" uyarlaması yapacaktım. moe never once http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/065/273/6fb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 asker olamayacak balon memeli bi kadının mangadaki hali mi animedeki hali mi daha iyi diye tartışıyoruz hehehe. moe sucks revy rocks http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130714133003/lagooncompany/images/b/be/Revy_M79_grenade_launcher.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 "asker olamayacak" you wot m8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 şu resim fena değil de üstteki balon göğüs resimler moeden farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 sana bir doz jormungand yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 black lagoon ve jormungand biliyorsak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 o zaman söylediğinin mantıksızlığını düşünmen için seni kendile başbaşa bırakıyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 sezona hizli basladi. 12 bolum mu olacak bu sezon da? olmasin ya. bizimkiler cok temiz dovuyorlar ya. hand to hand, armed warfare, ne ararsan var jaslkjdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 15 Haremini topladı dragon kesmeye gidiyo ahahahah ^^ Bari takımın geri kalanını da götürseydi, böyle yanında orduyla savaşmaktan korkacağı düşmana karşı çekirdek kadroyla gitmesi saçma olmuş. Neyse, en azından Tuka'nın shit tier dramasından kurtuluyoruz sonunda. Diğer yandan dark elf kısmı çok başarılı yazılmıştı. Çaresizliğini, hırsını filan hepsini çok iyi aktarmışlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 bölüm o kadar kötüydü ki birşey yazmayıp bırakacaktım bu hafta, en kötü bölümüydü bütün serinin. evet haftalarca babası olarak görüyor ok inandık. ben dark elf büyü yaptı filan mı çıkacak dedim ama bir açıklama yok öyle hayal görüyor haftalarca. terribad dram bu hafta biter derken amplifiye oldu. yazar böyle yazdıysa cidden kapasın defterini daha da açmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Haftalarca degil o, 1 hafta 10 gun aslinda bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Dark elf sahnesi tek başına taşır bu bölümü, çok başarılıydı. http://i.imgur.com/7cRnrPO.jpg http://i.imgur.com/1wufFKs.jpg http://i.imgur.com/wyY9FVq.jpg Duygusallığı, sahnenin ağırlığı, karakterin psikolojisi filan bayağı içime işledi. Seslendirmesi filan da çok başarılıydı. Bu kısmına laf ettirmem hiçbir şekilde. Onun haricinde bölümün geri kalanı tırttı ama, ona katılıyorum. Gerçi shit tier dramaya da anca shit tier bölüm yakışır zaten. Dark elfe o kadar özene bözene karakter yazıp motivasyonunu duygularını böyle mükemmel bir şekilde aktarırken Tuka'ya türk filmi seviyesinde, ya bi siktir git dedirtecek kadar rezil bi drama yazmak ta bayağı ayıp olmuş. Bu ikisini aynı bölüme koymak daha da büyük ayıp gerçi. Karakterler arası kontrastı vurgulamaya filan mı çalıştılar diycem, onu yapmaya çalışmış olsalar bile Tuka'yı daha düzgün yazabilirlermiş. Hiçbir tutarlı açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 ya dark elf kısmına birşey demiyorum zaten de tuka'nın hayal alemi bütün suspension of disbelief'i aldı götürdü. onun saçmasapan otoosan hayalleri olmasa bölümün kötü bir durumu yoktu aslında. tavşanın keikaku doori hesapları filan ilginçti de işte 1-2 dk bunlara ayırıp geri kalanı itami baba ile çay sefasıyla geçince ya bıraaaaghhh dedirtti ilk defa seri. hayır babası olarak nasıl görüyor yani NASIILLLLLLLLL fucking illusions how do they work hadi onu öyle gördün, itami'yi de merak etmiyorsun ama onu bile soramıyorum mantık uçmuş gitmiş tamamen. gerge, abi uykudan uyanıp kendine gelmeliydi yani orada koptum ben artık 1 hafta ya da 1 yıl farketmiyor o noktadan sonra saçmalamanın derecesi. bölüm sonunda ejdere solo gitmeleri de ayrı bir tat, o dünyanın sakinleri zaten yenilmez yani tuka gelecek bölüm anti-tank filan sıkarsa artık no comment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 tuka lutfen tuka bi' sonraki bolumde ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 23 barış için ne kasıyorlar ki, devirsinler zolzal'ı, pina'yı kukla imparatoriçe yapsınlar bitsin işte. abd'den öğren bu işleri biraz, japonya. ordu hala durup savaşmaya çalışıyor filan garip yani, sadece bozguna uğramışsınız baştan beri. moralin ekside başlayıp direkt rout lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 evet o mevzu biraz goygoy geldi bana da. yani halk ayaklanmasin vs diye olabilir. tek mantikli aciklamasi o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Japonya'nın Zolzal'ı indirdiği, savaşı kazandığı, special region'u işgal ettiği vs duyulduğu anda 3. Dünya Savaşı çıkar ve Japonya maponya kalmaz. İçerdekilerin ne kadar güçsüz olduğunu dış dünya bilmiyor. Bu yüzden Japonya temkinli davranmak zorunda. Bununla ilgili bi bölüm vardı, basın geliyor kampı geziyor felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 sezon değil de seri finali gibi bitirdiler yav bitti mi komple? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 evet sanki daha çekmeyecekler gibi bitirdiler, sezon çok fazla tuka saçmalığıyla ziyan oldu finali iyi olsa da. 24 benim geçen hafta dediğimi yaptılar kabaca lol, yalnız imparator nasıl o kadar kolay vazgeçti tahttan biraz garip geldi bana. cidden bir sıkımlık canları var, ogre'ye roket basacaklardı ama, olmadı öyle. yalnız bıçaklanıp kurşun sıktığı tavşanla ne zaman aşık oldular yani, o biraz havada kaldı. japonlar bütün kadınlarını götürdü yalnız ülkenin, gate değil, THE WALL lazım. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/051/939/b05.jpg "some of them are rapists and some of them are.. good people." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ahahahklfjsdlkfjsd guzel final oldu. seri finali gibi dediginiz gibi ama burdan time skip'le devam da ettirebilirler. ettirsinler pl0x. cerezlik cok iyi oluyordu. kadin sovalyelerin fanart'lari lazim simdi bana <3 dajslkdjsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 24 Güzel bitti, ama evet tamamen seri finali gibiydi. Ama isterlerse devam ettirebilirler ya, hani empire haricinde başka ülkeler de vardır, ayrıca empire içindeki diğer karışıklıklar filan. Zolzal kaçtı ama intikam için geri döner kesin. O olmasa dragonlar, demigodlar filan her türlü bela var Hepsini geçtik, Tyuule son gözüktüğünde pişmandı ağlıyordu filan. Hah tam Itami'nin haremine katılmalık kıvama gelmiş diyordum ama olmadı. Bari onu da imana getirip hareme ekleselerdi de ondan sonra bitirselerdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar