Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baristalara verdiğiniz sahte isimler

Mc_Lovin

Öne çıkan mesajlar

Adamların görevi baristalık, garson değiller, ne diyelim? "Kahvecide kimisi kahve hazırlayıp kimisi kasaya bakan ve zaman zaman masalardan boşları toplayan adamlar" iyi mi?

Konunun ne olduğunu içinde Starbucks geçen mesajı görünce anca anladınız diye adamların mesleği değişmiyor yani sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

baristalara verdiğiniz yanlış isim direk markanın istediği bişey
reklamları oluyor böylece abi ehiehi kamil dedim starbucksta diyince starbucks konusulmus oluyor, on numara reklam konusulurluk
üstüne doğru versenizde arada "bilerek" yanlış yazdıkları oluyor
sen sanıyorsun ki len adama zeyrek dedim, zeynep yazmış ehiehi, üstüne birde fotograf çekip bunu paylaşıyorsun twitterda instagramda, "adımı bi düzgün anlayamıyolar yavs .s.s" diye
direk amaçları bu zaten, reklam.ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi 10gün staj yapıp süt köpürtme makinasından hazır kapüçino yapan adam şef oluyor he mi?

Böyle italyaya gidersin adam bonjorno del piyero amerikano italyanno bişeyler bişeyler değişik kahveler hazırlar hadi tamam, ülkerin bizim kahvesinde 5 milyarlık alette kahve hazırlayan sivilceli bebeye niye barista diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Şimdi 10gün staj yapıp süt köpürtme makinasından hazır kapüçino yapan adam şef oluyor he mi?

Böyle italyaya gidersin adam bonjorno del piyero amerikano italyanno bişeyler bişeyler değişik kahveler hazırlar hadi tamam, ülkerin bizim kahvesinde 5 milyarlık alette kahve hazırlayan sivilceli bebeye niye barista diyeyim.

barista kursları pahalı kurslar, ucuz değil öyle, kahve tadımı, çekirdek türleri vesaire bissürü şey öğretiyorlar, kahve süsleme falan gibi estetik şeyler de öğretiyorlar, sıradan bir meslek değil, iyi baristaya talep de var, zincir kahvecilerde kendi içlerinde öğretiyorlardır fakat başka yerlerde çabuk iş bulur baristalar
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

baristalara verdiğiniz yanlış isim direk markanın istediği bişey
reklamları oluyor böylece abi ehiehi kamil dedim starbucksta diyince starbucks konusulmus oluyor, on numara reklam konusulurluk
üstüne doğru versenizde arada "bilerek" yanlış yazdıkları oluyor
sen sanıyorsun ki len adama zeyrek dedim, zeynep yazmış ehiehi, üstüne birde fotograf çekip bunu paylaşıyorsun twitterda instagramda, "adımı bi düzgün anlayamıyolar yavs .s.s" diye
direk amaçları bu zaten, reklam.ehe.

şunu diyor özetle
http://www.youtube.com/watch?v=hPbrlNsMTg4
Sosyal ağlarda paylaş

valla baya bekledim ben anlamak için sonra vidyo koydular anladım sdsdsf.

Ballista --> sexle ilgili biş mi? --> roket? boşalmayı mı diyo? e peki neden isim takıyo?--> ufaklıgın ısımlerımı zeyrek falan? semaver ne alaka olm?

böyle düşünceler aktı geçti.

bide bu var

http://www.fiveunicorns.com/wp-content/uploads/2012/04/Barristan_Selmy.jpg

Baggio said:

Adamların görevi baristalık, garson değiller, ne diyelim? "Kahvecide kimisi kahve hazırlayıp kimisi kasaya bakan ve zaman zaman masalardan boşları toplayan adamlar" iyi mi?

Konunun ne olduğunu içinde Starbucks geçen mesajı görünce anca anladınız diye adamların mesleği değişmiyor yani sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

nerden ne ekmek çıkacağı belli olmaz. piyasa kahveciler olsun, üniversite civarı kahveciler olsun, buralarda gerçek isim vermek iyidir.adımızı bağırsınlar sdfs. kahveyi beklerken etrafa iş atıp swarm'dan çekin patlattın mı tamamdır. stalkerlara malzeme verin arkadaşlar.

millet okeyplus oynarken karı düşürüyor öyle bi dünyadayız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...