benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kaç yıldır puan gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Lazar Markovic belli Terrenao işi, FB adına kiralıkta olsa opsiyonda olsa sezonun en iyi transferi olur. Hem lazım olan adam tipi hemde EPL kariyeri rezalet geçse de halen sınırsız potansiyeli olan bir adam. Uyum sorunu fazlaca var ve homesick falan deniyor ki İngiltere'deki temel sorunu uyumsuzluktu. Liverpoolda da sisteme oturmayınca vs. iyice vazgeçtiler. Zaten kiralık listesindeydi. Burada eğer tutarsa ve uyumlu olur, sorun çıkarmazsa iş performansına kalır. Orada da Portekizdeki günlerine dönerse zaten eser gider. O performansına 24 milyon euro mu ne vermişti Liverpool çünkü, fazlasıyla da hak ediyordu potansiyeliyle. Sadece büyükler ligine göre olmadığını gördüler, oraya olacağını da düşünmüyorlar ama işte 21 yaşında o dereden daha ne sular akar. kiralık değil, bonservisiyle alınacak diyenler de var çünkü. öyle olursa daha iyi riski büyük olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 alın köylüler azıcık iyi futbol izleyin. http://www.youtube.com/watch?v=Je7P92Fo_jI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 30 yaşındaki sowu 17 milyon euroya iteleyip 21 yaşındaki yeruçağı markovici almak... ve haberi bile daha çıkmadan... vallahi helal olsun, terraneoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 benjani said: kurada 3. torbadayız.ikinci torbadan sağlam takım gelirse, sıkıntı. UEFA'dan gelecek takım şu kadroya ne sıkıntısı çıkarabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 aynen şu kadronun hedefi final. uefadan kim gelirse gelsin o bizden korksun. helal pattislibörek. bırak takımlar düşünsün, üçüncü torbadan bu kadro gelecek heriflere ahahhahahaha. şamp liginde 2.torbadan real gelmesi gibi ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=YT6pXuQJFlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bu adam nasıl ilk 11 de devamlı yer bulacak kendine de üstüne koyduracaksın.Beni tatmin etmedi bu transfer.Ya tutarsa diye şu andaki Fener kadrosuna adam almak saçmalıktan öte stoper dışında.Bizi yakarsa bir stoper bir de teknik direktör yakar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bu arada kimse bok atmasın baya iyi takımlar var 1. Ve 2.torbada. Muhtemelen Fener'in grubu bu ligin ölüm grubu olur. Bizim grubumuzu al ŞL ye koy,Gs'ınkini al buraya koy.Kimse yadırgamaz.Bakın daha gruplar belli olmadan bu kadar iddalı konuşuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 1. TORBA: Schalke, Dortmund, Basel, Napoli, Tottenham, Ajax, Villarreal, Rubin Kazan, Athletic Bilbao, Sporting Lizbon, Marsilya, Dnipro 2. TORBA: (BEŞİKTAŞ), Braga, Fiorentina, Lazio, Anderlecht, Liverpool, AZ Alkmaar, Plzen, Brkugge, PAOK, Celtic, Apoel 3. TORBA: (FENERBAHÇE), Monaco, Sparta Prag, Legia Varşova, Bordeaux, Lokomotiv moskova, Lech Poznan, St Etienne, Slovan Liberec, Augsburg, Rapid Wien, Krasnodar 4. TORBA: Partizan, Asteras, Rosenborg, Karabağ, Dinamo Minsk, Molde, Midtylland, Groningen, Sion, Skenderbeu, Qabala. Bu torbadaki son takımı belirleyecek Belenenses-Altach maçı halen devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Dortmund- liverpool- fb- partizan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 dnipro apoel fenerbahce qabala CL Grubu gibi grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 dortmund liverpool bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Bi volkanşen bi şener, şu forveti besleme olayını biraz daha arttırırsak gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 edremitsporu yenip uefa kupası gruplarına 3. torbadan katılan fbyi tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 4. torbadan iskenderbey gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 9. haftada bi 6 tane daha atmak lazım çeneler düşmüş :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Ins canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 dün güzel futbol,güzel skor,nani bi tane gol atsa çok iyi olurdu keşke o şut gireydi ayrıca sowu sırf namaz kılıyo oruç tutuyor diye o paraya aldı bence araplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Markovici kiralik getiriyormusuz. Ama satin alma opsiyonu filan yokmus. Liverpool asla satmak istemiyirmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Moussa'yi 17m bonservis ile satmisiz saka maka. 1m'si oyuncuya odenecekmis. Inanilmaz lan. RVP + Nani + Fernandao hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 sow kötü müydü ya ben süper lig izlemediğim için bilmiyorum pek. bana hep fenerdeki en iyi oyuncuların başındaydı gibi geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 fizban said: Moussa'yi 17m bonservis ile satmisiz saka maka. 1m'si oyuncuya odenecekmis. Inanilmaz lan. RVP + Nani + Fernandao hahah Bu hakikaten müthiş olay maddi olarak. GS de bunu yapsa bari, müslüman zencileri toplayıp toplayıp 2-3 sene Arap pazarına para grindingi kasıp ekonomi düzeltse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 k1nJo said: sow kötü müydü ya ben süper lig izlemediğim için bilmiyorum pek. bana hep fenerdeki en iyi oyuncuların başındaydı gibi geliyordu. kötü değil de 29 yaşında. Seneye kontratı bitiyor. Baya iyi paraya satıldı. 3 futbolcu alıyoruz bu paraya hem de en iyilerinden işte. Üstte yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar