Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 gsnin kupayi alma ihtimali yok. Ama bala gote gidecek iste
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Caguar said: Görürsün ama rüyanda. ah tatlım ben çok ciddiydim zaten bizim elimizden mal gibi kaçırıdğımız galatasaraya beşiktaş şakşuka yapacak bak şimdiden yazıyorum en az 3 fark atacaklar.
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 o kural eski sanırım. kupayı alamazsan lig sıralamasına bakılıyor.
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Liebe said: Caguar said: Görürsün ama rüyanda. ah tatlım ben çok ciddiydim zaten bizim elimizden mal gibi kaçırıdğımız galatasaraya beşiktaş şakşuka yapacak bak şimdiden yazıyorum en az 3 fark atacaklar. Galatasaray sizi elinden kaçırdı YUMUŞAK
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Caguar said: Liebe said: Caguar said: Görürsün ama rüyanda. ah tatlım ben çok ciddiydim zaten bizim elimizden mal gibi kaçırıdğımız galatasaraya beşiktaş şakşuka yapacak bak şimdiden yazıyorum en az 3 fark atacaklar. Galatasaray sizi elinden kaçırdı YUMUŞAK dasfasdfsadfsadf son zamanlarda gördüğüm en iyi hakaret
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 raptoid said: 3v3t Caguar said: Forumdaki Yaziya Hitaben: https://forum.paticik.com/read.php?29,8107198,8387512#msg-8387512 raptoid said: 4pt4l 4d4m Manyak mısın olm sen?
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 mokoko said: Caguar said: Liebe said: Caguar said: Görürsün ama rüyanda. ah tatlım ben çok ciddiydim zaten bizim elimizden mal gibi kaçırıdğımız galatasaraya beşiktaş şakşuka yapacak bak şimdiden yazıyorum en az 3 fark atacaklar. Galatasaray sizi elinden kaçırdı YUMUŞAK dasfasdfsadfsadf son zamanlarda gördüğüm en iyi hakaret baya 10 yaşındayken falan he he yumuşaksın oğlum yumuşaksın işte diye laf ederdik birbirimize, bebe tek bir kelimelik hakaretle 90lara döndürerek nostalji yaptırdı ayaküstü sdsfd
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Geyiğine yaptım kardeş alınma :) Neyse konuya dönelim. Şampiyon belli ikinci kim?
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Kupayı alan gidiyor yanlızca artık, finaliste vermiyorlar o hakkı. İlk geçen sene başladı işte, gs gitti kupayı alıp şampiyon oldu bursa havayı aldı bjk 3. olarak direk uefa gruplarına gitti. Aynısı şimdide geçerli fener kupayı alırsa konya direk gruplara kalıyor. 4. ve 5. ler ön elemeye gidiyor. Gs ligde yatıp lig bittikten sonra oynanacak kupa finalini kaybederse 1 sene cezayı çekmemiş oluyor otomatik uzuyor. Ligde bayağı bir boşvermişlik var, topçular ben nasılsa gideceğim diye mi oynamıyor nedir anlamadım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Lig 5.sinin uefaya gidecek olması daha fazla takımı motive eder, fikstürü bilmiyorum gerçi ama şampiyonluk yarışını ektileyebilir mi..
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Biz hepsiyle oynuyoruz resmen, akhisar, osmanlı, gs... gs de kendi oynuyormuş yanlız kasımpaşa, bursa, akhisar iş zor bayağı. Bu hafta kasımpaşa gs yi yenerse 5. ile puan farkı 5-6 oluyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Bir takımın "amacı" olması Beşiktaş'ı yenebileceği anlamına pek gelmiyor ya, takım tabanca gibi. Aziz de bizi gaza getirmeye çalışıyor, GS öyle büyüktür şöyle büyüktür diye, subliminal kastırın BJK'ye diyor da. Bu takım BJK ile berabere bile kalamaz Arena'da dahi
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, ülke çapında yürütülen “Şikede Kumpas” soruşturmasının takipçisi olmak, 5 yıl önce Fenerbahçemize karşı yapılan Şike Kumpası kapsamında, kulübümüzü iftira ve yalanlarla karalamaya çalışan, 3 Temmuz'un, 12 Mayıs 2012'nin ve buna benzer yaşadığımız haksızlıkları ve bu haksızlıkların faillerini protesto etmek ve yüzleşmek, demokratik tepkimizi, yapacağımız basın açıklamasıyla kamuoyuna bildirmek üzere, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz, eski ve yeni sporcularımız ve herşeyden önemlisi 3 Temmuz 2011’den bu yana davamıza taraf olan büyük Fenerbahçe taraftarıyla birlikte bu akşam 19:07’de Çağlayan Adliyesi önünde olacağız. Kamuoyunun bilgisine sunarız. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Saat 19:07’de Çağlayan Adliyesi’ndeyiz
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 fenerin misal direk tff ye falan tazminat davaları açmaları lazım
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 http://www.spordefteri.com/resimler/g/big/sukru-saracoglu-nda-2014-nisan-pankarti-9298.jpg 2 yıl önce bugün
benjani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 şampiyoluğa gidiyoruz, takıma destek verin diyen aziz yıldırım maraton ve okul açık tribünlerine kombine devrini durdurmuş.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 kulübün öyle bir yetkisi oluyor mu ya
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 gecen ic saha macinda kelle isteyen "seyirciler" yuzundendir. taraftar olacaklarsa olsunlar, yoksa o stada gidecek binler her zaman var.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Taraftarın görevini sadece "çığırtkanlık" gibi yorumluyorsunuz, o da sizi böyle yetiştiren eyvallahçılar yüzünden herhalde. Taraftarın yeri geldiğinde tepki koyma hakkı da vardır. Sene başından beri salak gibi ısınırken bile bağırıp şımarttığımız RvP çoluk çocuğun atacağı gollerde topu falan ıskalayınca bir yerde patlayacaktı elbet, ne yani? Tepkilerini doğru zamanda doğru dozda koysalar ya da futbolcular o şartsız sevgiyi doğru yorumlasalar şu anda 3-5 puan önde rahat rahat gidiyorduk o şampiyonluğa, şimdi "Galatasaray bizi şampiyon yapacak" gibi aciz açıklamalarla geziniyoruz ortalıkta. Bu kadar Aziz kuklası olmayın.
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 isteyen istediği tepkiyi verebilir, demokratik haktır.tayyip'e de tepki vermeyin o zaman, destek olun.
Öne çıkan mesajlar