aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Llama said: oğuzhan olayı ne saçma ha biz 2 tane futbolcu alıcaz dendi mi fenerbahçeden fenerliler hep (etrafımdakiler) alamazsınız siz kimsiniz triplerine giriyorlardı şimdi sanki adamlar ingiltere klübü iki dk da oğuzhan of felaket iş yapar bizde demeler kesin aldık tamam havalarındalar barca reale futbolcu satıyo da biz niye fenere satmayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 aktiftablet said: barca reale futbolcu satıyo da biz niye fenere satmayalım? yo satmayalım demedim sadece adamlar bizden futbolcu alamzsınız siz kimsiniz diyor ama bizim futbolcuları kolaylıkla hemen alıyorlar parayı veren alır yahu ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Yakın tarihte direkt olarak bizden topçu alabildiniz mi? Ya da mesela bizim istediğimiz bir topçuyu alabildiniz mi? Ben hatırlamıyorum (kinaye değil, cidden hatırlamıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 tayfun korkmaz'ı aldılar galiba ali güneş vardı ha bide niang asdfsafsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 taraftarın baya baskısı var abi marşlar yazıldı bunun için topçu almayın diye.. ha çıkmaları toparlıyorduk aynı beşiktaşın da çıkmalarını aldığınız gibi böyle transferler oldu en son sezeri almışızdır ya da nobreyi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 mokoko said: tayfun korkmaz'ı aldılar galiba ali güneş vardı ha bide niang asdfsafsadfsa Rüştü! Uğur Boral! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 freeye bırakınca alıyolar nobre falan var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 5,6 sene önce beşiktaşın kadroda 7 tane falan eski fenerli vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 hani alınıp alınmama meselesine bişi demiyorum beşiktaş da alsın biz de alalım ama ben hatırlamıyorum beşiktaştan kimi aldık yakın zaman yahu? feyyaz var benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 tümer var en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Yakisir sdfg. Sonra niye herkes bizden nefret ediyo. Mrlee said: Fenerbahçe'de görevine son verilen İtalyan Sportif Direktör Giuliano Terraneo’nun yerine sezon sonunda Emre Belözoğlu’nun getirilmesi bekleniyor Sezon başında kulüpte görev alması önerilen ancak birkaç yıl daha futbol oynayacağını belirterek görevi kabul etmeyen tecrübeli futbolcunun bu kez sarı-lacivertli takıma dönmeye sıcak baktığı belirtildi. BELÖZOĞLU TAM İSABET! Eski kaptanın yeni görevine, sezonun bitimiyle birlikte başlayacağı öğrenildi. İtalyanca ve İngilizceyi çok iyi derecede konuşabilen Emre Belözoğlu’nun bu görev için tam isabet olduğu belirtiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 moriarty said: tümer var en son. transfer etmedik galiba onu bildiğim kadarıyla beşiktaşla sözleşme yenilemedi sonra bizle imza attı. yarı transfer sayılır sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Esh said: Yakisir sdfg. Sonra niye herkes bizden nefret ediyo. Mrlee said: Fenerbahçe'de görevine son verilen İtalyan Sportif Direktör Giuliano Terraneo’nun yerine sezon sonunda Emre Belözoğlu’nun getirilmesi bekleniyor Sezon başında kulüpte görev alması önerilen ancak birkaç yıl daha futbol oynayacağını belirterek görevi kabul etmeyen tecrübeli futbolcunun bu kez sarı-lacivertli takıma dönmeye sıcak baktığı belirtildi. BELÖZOĞLU TAM İSABET! Eski kaptanın yeni görevine, sezonun bitimiyle birlikte başlayacağı öğrenildi. İtalyanca ve İngilizceyi çok iyi derecede konuşabilen Emre Belözoğlu’nun bu görev için tam isabet olduğu belirtiliyor. saha içinde tam bir çomar ama saha dışında spor yöneticiliği konusunda falan yurtdışı kurslara gidip kendini geliştirmeye çalışan bi adam emre. başarılı olabilir belli olmaz. ben emrenin kendini geliştirmemiş veya kötü biri olduğunu düşünmüyorum. joey barton gibi hem saha içi hem sahadışı çomarı değil en azından. şu anki türk futbolcuların cogunu cepten çıkarır emre sahadışına bakabilsek kendini geliştirme bakımından. ben meloyu da çok seviyorum mesela ama melo falan da öyle çok kendini geliştirmek umrunda olan adamlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 saha içinde olmadığı sürece hiçbir sıkıntı yok abi sonuçta mahmut uslu'nun yöneticilik yaptığı bir takım fenerbahçe. emre mahmut'tan beter bi adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Karakter olarak diyordur. Is yetkinligi acisindan gelistirebilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 saha dışında kötü bir karakter değil abi emre cidden. saha içinde, maç varken kafayı yiyor herif. yok anam avradım olsun burası istanbul falan. johan cruyff dediğimiz adamdan daha it bir adam yoktu saha içinde. tam bir şerefsiz öyle bakarsak, ama adam gitti futbolu yeniden icat etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Abi saha disi dedigin futbol disi iste. Adam futbol disinda iyiyse futbola geri sokmayacaksin:) Sportif direktor veya degil. Anlamsiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Tanimiyorum da sahada futbolcuya yaptigi ayri, tribunlere, gazetecilere vs. yaptigi tavir ayri. Yoksa hirsli topcu olabilir o konuda sikinti yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Sotto said: Abi saha disi dedigin futbol disi iste. Adam futbol disinda iyiyse futbola geri sokmayacaksin:) Sportif direktor veya degil. Anlamsiz yani. johan cruyff gelmiş geçmiş en yavşak futbolcu olabilir. ama adam gitti futbolu yeniden icat etti. sahadışı - futboldışı farklı şeyler. sahanın içi ile dışarı ayırmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 insanların emreden bu kadar nefret etmesinin bir sebebi de futboldaki adaletsizlik aslında. emre hakettiği kırmızıları alsa her seferinde bu nefret olmazdı emreye. veya atıyorum ırkçı olduğunu düşünmüyorum ben emrenin asla, ama salak gibi ağzından sinirle kaçırdıgı söz yüzünden saglam ceza alsa yine bu kadar nefret etmez insanlar emreden. zokoranında emreye yaptıgı hareketten sonra mesela bana göre türkiydeki futbol hayatının bitmesi gerekiyordu ama bitmedi. kırmızı kart bile çıkmadı. çünkü adalet olmayınca ortada, taraf oluyor. duygular çok işin içine giriyor. biraz da adaletsizliğin kılıcından geçiyor emre haklı olarak. 18 yaşında 50000 kişinin katil katil diye bağırdığı bir adam olarak, sahaiçinde ancak bu kadar normal olabildi emre. futbol asla sadece futbol değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Emre'yi disarida ne kadar taniyorsunuz ki ben onu anlamiyorum. Tamam ayiralim saha icini disini. Sportif Direktorken koridorlara inip bagirip cagirmayacagi ne malum mesela. Neye gore degerlendirecegiz yani Emre'yi. Saha disinda acayip ozelliklerini gorduk de ona gore mi yorum yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Yoo yapabilirsin abi istediğin yorumu benim onunla bir sorunum yok ki. Ama sonuçta yönetici istediği adamı atar. Bu kadar basit. Ama türkiyede birşeyi eleştiren insanların, konu kendi takımları veya kendi adamları olunca farklı yorumlar yapması da değişmeyecek. Bu böyle. Eleştirmemiz gereken "Emre koridorda bağırır" olmamalı. Evet bağırabilir. Olabilir. Herşeyi yapabilir. Ama eleştirilmesi gereken kafasına göre stad koridorlarında bağırılabilmesinin regülasyonu. Sen adam gibi kuralnıı kitabını yazar uygularsan, yine gitsin isterse bağırsın. İptal edersin lisansını bter, ondan sonra gider anca evinde bağırır. Olay bu. Kurallan kim olursa olsun uygulanmasını değil de, kişilere odaklanırsak böyle her seferinde zaten değişen bir şey olmaz. Emre yapar hekes emre lololo der, melo yapar herkes melo lololo der. Herkes kendi adamını savunur. Kuralları adam gibi uygulasan ama bu adamlar zaten ağzını açarken 3 kere düşünür en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 saha dışında akpli değil mi bu adam, ne kadar iyi olabilir. eski cemaatçilerden işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 emre böyle görevlere gelecekse sebebi ektedir. bunun dışında adamın hiç bir yetkinliği yok. futbolculuğuna lafım yok ama kişilik olarak büyük bir camiada yöneticilik yapacak düzeyde olmadıgına hemfikiriz sanırım. emre gibi adamın A veya B takımında yönetici pozisyonunda bulunması zaten terörize olmus futbolu daha da kötüye götürmekten başka işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bugun emreyi korumaya başladıysanız yarın volkan başkanlığa aday olduğunda yandık amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar