bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ben hayatımda böyle bir şey görmedim, duymadım lan. yaz diye cam pencere kapatmıyorum. ramazan başladığından beri adamlar caminin speakerlarını sona dayayıp başlıyorlar okumaya. eve 6-6.30 da fln geliyorum, 00:30 a kadar okuyor adam aralıksız. en az 50 mt var, ters cepheyim, sanki evin içinde okuyor. hastası, çocuğu olan ne yapıyor abi ben anlamıyorum. bugün evden çalıştım. 2'de kuran kursuna çağırdıkları çocuklarla başladılar. sanki oyunmuş gibi allahuekber allahuekber diye bağırtıyorlar 20-30 tane çocuğu avazları çıktığınca. ondan sonra hoca başladı. şu ana kadar susmadı. bu nasıl bir channel. bu nasıl bir istikrar lan. şirk koşar gibi diablo oynuyorum, adam diablonun sesini bastırıyor lan televizyondan gelen. öyle bir channel birikti ki ne dilesem olacakmış gibi geliyor, iyicene kendimi yakın hissettim. şikayet etsem sesini azcık kısın diye, linç edilip öldürülürüm herhalde.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 şikayet etsen kapını falan işaretlerler sıçtın. yol yakınken dine dönecen
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Yakinda duyulan camide yok, davulcuda yok burda. Hayatimdan cok memnunum asdfasdfads. Allahsiz cehape semtinde oturmak rullaz
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 karşı cemaat kim abi. yok ki karşı faction, şöyle güzel pvp dönsün keyifle izleyelim, loot kasalım. bak hindistana, adamlar okuyor ama full loot, craft var. http://www.youtube.com/watch?v=KvertGZkwF4
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bizimki de chp semti ya
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Bende cami yanında oturuyorum her namaz zamanı adam sağolsun sanki az ilerde başka cami yokmuş gibi tüm ilçeye haykırır gibi bağrıyo ne söylediği anlaşılıyo ne ben yaptığım şeyden bişi anlamıyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 benim namaz vakti yaşadıklarımı bizim destiny grubuna sorun ya. herkes dine geldi yemin ediyorum. sesini de çıkartamıyorsun. çok boktan bir durum ya.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 geçen hafta sonu ramazan davulcusu geldi kapıya. 190, 100 kilo üstünde çam yarması. evet dedim. anlattı etti. ben sahurda kalkmıyorum kardeşim, yine de elinize sağlık kolay gelsin dedim kapıyı kapattım. 3 dk sonra kapı daha sert bir şekilde çaldı, açtım, aynı tip, kızgın kızgın bana bakıyor. bekliyorum abi diyor. dedim ne bekliyorsun, bahsis vermek zorunda mıyım, haraç mı kesiyorsunuz hayırdır dedim. homurdana homurdana merdivenlerden çıktı gitti. ertesi sabah sahur vakti uyandım, oç anasını şey ediyorlarmış gibi çaldı bizim apartmanın orada. yeminlen tiksindim ha ülkeden.
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ahahah abi nerde yaşıyosun çok merak ettim.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/brands/bose/Bose_QuietComfort15-Slate-Main.jpg
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 geçen akşam başka bir davulcu geldi, ben ona verdim bahşiş, bi daha veremem diyip kapıyı kapatıyorum ben, hem sinir oluyordur hem de arasın dursun öbür davulcuyu
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Ben dev secim aporloleri yukleyip kamyonetin arkasina bangir bangir drum sololarla uyandirmak istiyorum milleti.
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ben de geçen hafta istanbuldayken arkadaşın terasa çıktık. dediğin gibi yine kaynağı belirsiz bi yerden her sktimin gecesi dua okudular. sanki dinlemek zorundaymışız gibi. inadına birayı dayadık bi şirk de biz koştuk. burdan "beğenmiyosan git kardeşim" diyenlere selam olsun.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuya hakim değilim meraktan soruyorum , emp falan tarzı bir olay ile bunu engelleme mümkün mü? Veya herhangi bir şekilde hoparlorleri bizim yaptığımız anlaşılmadan bozmanın bir yolu var mı?
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 rahatsız oluyorsun bari saygı duy.
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 reyou said: http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/brands/bose/Bose_QuietComfort15-Slate-Main.jpg durum bıngıl'ın anlattığı kadar vahimse ses yalıtımı kurtarmaz. ses dalgalarıyla ciğerini titretiyorlar insanın. imanlı imanlı böyle, allah diyor diyafram
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 RAMAZAN GÜNÜ ONLARI DUYDUKÇA İÇİN TİTRİYOR İŞTE BINGIL YARIN ORUÇ TUT HUZURU BUL SAĞLICAKLA KARDEŞİM
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bingildak said: http://www.youtube.com/watch?v=KvertGZkwF4 uhud savaşı galiba
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 7 yıldır ezan sesi duymuyorum evde, teşekkürler gavur izmir.
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Begenmiyosaniz Hollanda'ya tasinin iblisler
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 magnetleri uzaktan bozmanın bir yolu varsa bozun
Öne çıkan mesajlar