Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahalleye Bubble Açmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben hayatımda böyle bir şey görmedim, duymadım lan.

yaz diye cam pencere kapatmıyorum. ramazan başladığından beri adamlar caminin speakerlarını sona dayayıp başlıyorlar okumaya. eve 6-6.30 da fln geliyorum, 00:30 a kadar okuyor adam aralıksız. en az 50 mt var, ters cepheyim, sanki evin içinde okuyor. hastası, çocuğu olan ne yapıyor abi ben anlamıyorum.

bugün evden çalıştım. 2'de kuran kursuna çağırdıkları çocuklarla başladılar. sanki oyunmuş gibi allahuekber allahuekber diye bağırtıyorlar 20-30 tane çocuğu avazları çıktığınca. ondan sonra hoca başladı. şu ana kadar susmadı. bu nasıl bir channel. bu nasıl bir istikrar lan.

şirk koşar gibi diablo oynuyorum, adam diablonun sesini bastırıyor lan televizyondan gelen. öyle bir channel birikti ki ne dilesem olacakmış gibi geliyor, iyicene kendimi yakın hissettim.

şikayet etsem sesini azcık kısın diye, linç edilip öldürülürüm herhalde.
Mesaj tarihi:
karşı cemaat kim abi. yok ki karşı faction, şöyle güzel pvp dönsün keyifle izleyelim, loot kasalım. bak hindistana, adamlar okuyor ama full loot, craft var.

http://www.youtube.com/watch?v=KvertGZkwF4
Mesaj tarihi:
Bende cami yanında oturuyorum her namaz zamanı adam sağolsun sanki az ilerde başka cami yokmuş gibi tüm ilçeye haykırır gibi bağrıyo ne söylediği anlaşılıyo ne ben yaptığım şeyden bişi anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
geçen hafta sonu ramazan davulcusu geldi kapıya. 190, 100 kilo üstünde çam yarması. evet dedim. anlattı etti. ben sahurda kalkmıyorum kardeşim, yine de elinize sağlık kolay gelsin dedim kapıyı kapattım. 3 dk sonra kapı daha sert bir şekilde çaldı, açtım, aynı tip, kızgın kızgın bana bakıyor. bekliyorum abi diyor. dedim ne bekliyorsun, bahsis vermek zorunda mıyım, haraç mı kesiyorsunuz hayırdır dedim. homurdana homurdana merdivenlerden çıktı gitti.

ertesi sabah sahur vakti uyandım, oç anasını şey ediyorlarmış gibi çaldı bizim apartmanın orada.

yeminlen tiksindim ha ülkeden.
Mesaj tarihi:
ben de geçen hafta istanbuldayken arkadaşın terasa çıktık. dediğin gibi yine kaynağı belirsiz bi yerden her sktimin gecesi dua okudular. sanki dinlemek zorundaymışız gibi. inadına birayı dayadık bi şirk de biz koştuk. burdan "beğenmiyosan git kardeşim" diyenlere selam olsun.
Mesaj tarihi:
Konuya hakim değilim meraktan soruyorum , emp falan tarzı bir olay ile bunu engelleme mümkün mü? Veya herhangi bir şekilde hoparlorleri bizim yaptığımız anlaşılmadan bozmanın bir yolu var mı?
Mesaj tarihi:
reyou said:

http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/brands/bose/Bose_QuietComfort15-Slate-Main.jpg

durum bıngıl'ın anlattığı kadar vahimse ses yalıtımı kurtarmaz. ses dalgalarıyla ciğerini titretiyorlar insanın. imanlı imanlı böyle, allah diyor diyafram
  • Yeni Oluştur...